Hardline Creapure 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.555
Arkadaşlar bütün sayfaları tek tek okudum bazı bilgiler aldım yazar arkadaşlara teşekkür ederim.

Ama kafama takılan bir şey var bu ürünü neden meyva suyu ile tüketimi öneriliyor, su ile alsak olmuyor mu

su ile alsanda olur problem olmaz yani ama meyve suyundaki amaç içeriğindeki karbonhidratlardır..karb.lar creatinin daha etkin bir biçimde sindirilmesini sağlarlar..olay bu yani yoksa farklı bir fantezi yok zevk meselesi xD

Herkes üzüm suyu demiş bende üzüm suyuyla alayım o zaman bilgiler için teşekkürler Daha dün aldım. Yükleme dönemindeyim bir iki hafta sonra yorumlarımı yazarım.

Bugün creapure olduğunu sanarak Hardline`ın 500gr`lık poşet creatinini aldım, aldıktan sonra da üzerinde creapure logosunun olmadığını gördüm. Bunun creapure patentli olup olmadığını öğrenmek için foruma bir bakınayım dedim ama ilk mesajda yazan, kalitesiz creatinin açabileceği zararlar gözümü korkuttu.

Hardline`ın kendi ürettiği bu creatin ilk mesajda bahsi geçen zararlı bileşikleri içeriyor olabilir mi? Bunların zararlı etkilerini azaltmak için dozu düşürerek kullanmak mantıklı olabilir mi? Yoksa doğrudan çöpe mi atmalı?

Arkadaşlar Hardline Nutrition KGT (Kreatine, Glutamine, Taurin) ile bu ürün arasinda bi fark varmi? Yani daha yeni bi teknoloji mi oluyor kgt? Creatin değerleri aynimidir?

Arkadaşlar Hardline Nutrition KGT (Kreatine, Glutamine, Taurin) ile bu ürün arasinda bi fark varmi? Yani daha yeni bi teknoloji mi oluyor kgt? Creatin değerleri aynimidir?
Ben şahsen bu tür komplex ürünlere karşıyım. Örneğin aminoasit2000 (ismi salladım örnek vermek amacım) diye bir ürün olsun, ürünün içeriğindeki değerlere baktığında, evet gerekli tüm aminoasitleri içerdiğini görürsün ama dozajları yeterli mi? bunun yerine en baba aminoasitlerin haricen kullanılmasını gerek maddi gerekse sonuçları bakımından daha faydalı görüyorum. Örneğin iyi markaların protein,glutamin ve kreatini mevcutsa (pure olanlarından) bence başka ürünlere yönelmeye pek gerek yok. Ama teknolojide ilerledi, beklentilerimizi karşılayacak birçok mühendslik harikası ürünlerde piyasaya sunuldu. Örneğin ben kreatin yerine güzel bir markanın pump ürününü kullanmayı veya cla yerine thermogenic bir yağ yakıcı kullanmayı tercih ederim. Kompleks olsun olmasın hangi ürünün beklentilerimizi karşılayacağını araştırmakta bize düşüyor biraz :) Velhasılı kelam bence ürün beklentilerini karşılayabilecekmi, ihtiyacın olan değerler nedir,üründe nekadar var, fiyatı nekadar, nekdar gidiyor,en iyi sonuç için nekadar kullanılmalı gibi soruların cevap bulması gerekiyor önce :)

purulence arkadaşıma atfen,
kısa süre sonra creatine içeren bi supplement kürüne girme düşüncesindeyim
ilk sayfalardan beri yorumların var ve en fiili kullanan adam olarak bu başlık altında örnek teşkil ediyosu ama yazdıkların o kadar tutarsızki inan başım döndü yani iki ayrı kişimi kullanıyo acaba aynı accountu filan gibi hissettim.

ilk başta güzel yüklemeni yapmışsın etki görememişsin.sonra hocamda hardline alma dedi ben gittim aldım sonuç ortada demişsin..
sonra weider kral hardline dandik demiş millet onlara karşı çıkan adamların dediği ikiside aynı bandrollü hic fark yok diyenlere destek vermişsin evet aynen öyledir weider den hiç farı yoktur demişsin.
ondan sonra 2. kutuna geçmişsin hala etki yok bidaha hardline alanın demişsin
e 2. kutuyu neden aldın hic etki göremedin ilk kutuda nerden aldım filan derken.

yanlıs anlama amacım yargılamak filan değil ama buraya mesela ben bu ürün hakkında fikir almak icin girdim kötüleme demiyorum kötüle ama tutarlı bilgşilerle kötüle kötülediğinle kal..
kafam karıstı yporumlarını okurken..

fikir edinmek isteyen kişileri düşünerek lütfen daha tutarlı yorum yap..tüm supplementler kombine edilerek kullanılır
sen nasıl bi kombine yaptın?yada creatine in etkisini iyice okudun mu? ne yapar bu creatin adama ? bunları bilerek bu etkileri gözlemleyebildin mi?
benim okuduğum ve araştırdığım creatine büyüme ve gelişmeden ziyade enerji grafiğini gözönüne alırsan hani 1. sete girersin sapasağlam basarsında 3. ve 4. setlere gelince artık derman kalmaz o grafik düşer antreman genelindede aynı grafik gidişatı sözkonusudur.
creatine ile ilgil okuduğum yazılarda en somut örneğin bu grafiğin düşüşünü engellemek yada minimum düşürmek gibi düsünebilirsin ve buda sana tabiiki daha sıkı bi antreman cıkarmanı dolayısıyla dolaylı yoldan gelişmeni sağlar.
yani beklentileri makul düzeyde tutmak lazım derim ben

arkadaşlar

creapure kutu kullanmaya başladım
ancak bardağa çaya şeker atma mantığıyla meyve suyuna atıp kaşıkla karıltırıyorum
ama dibinde azda olsa toz kalıyo pütür pütür
makaleler arasında creatine ile alakalı olanın sonunda kullandığınız creatine bardağın dibinde kalıyorsa markanızı değiştirin demiş ve kıllandım açıkcası

bu konu hakkında ne düşünüyosunuz?

bende maddı olanakların azaldıgı bi zaman bu urunu kullandım..ama sagolsun faydasını gordum..guc artısı oldu..bıraz hacımde oldu..bekledıgım de buydu.yanı beklentımın karsılıgını aldım..orta karar bı urun..bı eksısı rutubetlı ortamlarda topaklanma yapıyo ve cözülme olmuyo..dıbınde fazlaca bırıkıyo..kullanan arkadaslar dıkkat etsınler rutubet olayına..

dymatıze nın mıcronıze creatının kullanmıstım daha once hardlıne dan daha ıyıydı...

arkadaşlar bu ürünü bi süre kullandım ; suan definasyon dönemindeyim ; creatin kullansam mı ? kilo aldırır mı ? ayrıca etrafımdakiler kreatinin bıraktıkdan sonra balon gibi söndüklerini söylüyorlar ; karar veremedim.. sadece su tutmasıyla kilo almak istemiyorm.. cevap gelirse ; şimdiden tşk

arkadaşlar bende bu ürünü kullanmak istiyorum nerden bulablirim. Birde ben karate sporu ile uğraşıyorum antremnlarımız gerçekten çok ağır geçiyor su toplama olayını da gelince ben şöyle düşünüyorum karate yaptığım için bu vücütta toplanan su bizde pek kalmaz sanırım diye düşünüyorum ama ?

arkadaşlar bende bu ürünü kullanmak istiyorum nerden bulablirim. Birde ben karate sporu ile uğraşıyorum antremnlarımız gerçekten çok ağır geçiyor su toplama olayını da gelince ben şöyle düşünüyorum karate yaptığım için bu vücütta toplanan su bizde pek kalmaz sanırım diye düşünüyorum ama ?

vücutta su tutma derken oran buran şişmiyor.korkucak çekincek bir durum yok.kullandığın zaman işine yarar emin ol.www.supplementler.com dan veya google a yazarsan orda çıkacak yerlerden temin edebilirsin.

çok başarılı bir ürün. yükleme döneminin 4. günü bitti ve tamamlamakta zorlandığım antremanı çok rahat bitirdim ve ağırlık artırdım.

kullanımın 3. haftasındayım kullandıktan yaklaşık 45dk sonra setlere ve ağırlıklara çok daha fazla tekrar ekleyebiliyorsunuz ve kas ağrıları da minimum seviyede ürün özellikle fiyatına göre gayet iyi , üründen maksimum sonuç için spor ardından iyi bir şekilde besin takviyesi istiyor sadece protein değil aynı zamanda meyve ve sebze yemeyide ihmal etmemek gerektiğini düşünüyorum

ilk bir haftalık yüklemeyi yaptım 2. haftaya başladım enerji verdiği kanatindeyim 5 kg kadar artışta sağladım acaba psikolojik olarakmı yoksa CREATİNE nin mi etkisi ?

13 aylık bir sporcuyum ve son 2 aydır çalıştığım ağırlıklara gram ekleyemedim. Uzun zamandır creatine ürünlerini araştırıyordum. Dün bu ürünü sipariş ettim. Fiyatı uygun olduğu için düzenli ve yeterli miktarda kullanmayı planlıyorum. Etkilerini buradan sizinle paylaşacağım.

Back
Yukarı