Ben şahsen bu tür komplex ürünlere karşıyım. Örneğin aminoasit2000 (ismi salladım örnek vermek amacım) diye bir ürün olsun, ürünün içeriğindeki değerlere baktığında, evet gerekli tüm aminoasitleri içerdiğini görürsün ama dozajları yeterli mi? bunun yerine en baba aminoasitlerin haricen kullanılmasını gerek maddi gerekse sonuçları bakımından daha faydalı görüyorum. Örneğin iyi markaların protein,glutamin ve kreatini mevcutsa (pure olanlarından) bence başka ürünlere yönelmeye pek gerek yok. Ama teknolojide ilerledi, beklentilerimizi karşılayacak birçok mühendslik harikası ürünlerde piyasaya sunuldu. Örneğin ben kreatin yerine güzel bir markanın pump ürününü kullanmayı veya cla yerine thermogenic bir yağ yakıcı kullanmayı tercih ederim. Kompleks olsun olmasın hangi ürünün beklentilerimizi karşılayacağını araştırmakta bize düşüyor birazArkadaşlar Hardline Nutrition KGT (Kreatine, Glutamine, Taurin) ile bu ürün arasinda bi fark varmi? Yani daha yeni bi teknoloji mi oluyor kgt? Creatin değerleri aynimidir?
arkadaşlar bende bu ürünü kullanmak istiyorum nerden bulablirim. Birde ben karate sporu ile uğraşıyorum antremnlarımız gerçekten çok ağır geçiyor su toplama olayını da gelince ben şöyle düşünüyorum karate yaptığım için bu vücütta toplanan su bizde pek kalmaz sanırım diye düşünüyorum ama ?