Hardline Creapure 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.555
hayır sadece hardline creapure kullandım kreation olarak.açıkcası ya sorun hardline da yada vucudum kreatine cevap vermiyor.bunu anlamanın yolu kaliteli bi kreatin kullanmak fakat onuda paraya kıyıp yapamayacağım şu aralar. ;)

kaliteli derken hardline kalitesiz mi oluyor acaba ? daha kalitelisi derken marka belirtirsen sevinirim çünki bende kreatin alacağım fakat markaya karar veremedim bir türlü...

kaliteli derken hardline kalitesiz mi oluyor acaba ? daha kalitelisi derken marka belirtirsen sevinirim çünki bende kreatin alacağım fakat markaya karar veremedim bir türlü...

weider,musletech,BSN gibi markaların yanında hardline tabiki kalitesizin kalitesizi kalıyor.paran varsa bunlardan birini tercih et.hardline'a fazla yüklenmek istemem fakat işi iyi bilenler hardline deyince gülüyor zaten gerisini sen hesap et.maddi koşullar bizi bu tip ucuz ürünlere yönlendiriyor.

weider,musletech,BSN gibi markaların yanında hardline tabiki kalitesizin kalitesizi kalıyor.paran varsa bunlardan birini tercih et.hardline'a fazla yüklenmek istemem fakat işi iyi bilenler hardline deyince gülüyor zaten gerisini sen hesap et.maddi koşullar bizi bu tip ucuz ürünlere yönlendiriyor.

anlaşılan ben noktayı Weider Pure Creatine 600 gr ile koyucam gibi görünüyor. bu arada bilgiler için saolthums:

weider saydığın markalar ile aşık atıcak seviyede değil artık heleki yurt dışındaki forumlarda aldığı oylara bakılması yeterli olucaktır. yerini muscletech bıraktı creatin deyince prolab, dymatize, ast, Ultımate ilk akla gelen sonuç aldığım ürünler arasında.

Hardlinen creatin bunlardan çok eksiği yok fiyat sonuç olarak tercih edilebilir bir üründür.

weider saydığın markalar ile aşık atıcak seviyede değil artık heleki yurt dışındaki forumlarda aldığı oylara bakılması yeterli olucaktır. yerini muscletech bıraktı creatin deyince prolab, dymatize, ast, Ultımate ilk akla gelen sonuç aldığım ürünler arasında.

Hardlinen creatin bunlardan çok eksiği yok fiyat sonuç olarak tercih edilebilir bir üründür.

peki bu kaliteli ürünlerin arasına üniversalin creatinini de ekleyebilirmiyiz ?

Spora başlayalı 2.5 ay oldu.55 kilodan 57 kiloya kadar çıkabildim.öncelikle supplement kullanmaya karar verdim bu üründenmi alsam yoksa progainermı alsam diye kararsızım.birde karaciğerlerim en azından yumurtaya karşı hassas olduğunu vücudumdaki ben sayısının artışından anlayabiliyorum.bir karaciğere etki söz konusumudur bu ürünlerde.cevaplayacak olursa çok sevinirim

whey + creatin + multivitamin&mineral tableti + balık yağı al. çok etkisini görürsün hacim istiyorsan.

neden kafein ile beraber kullanmıyoruz ?
ben ant.dan 30 dk önce koyu bir Türk kahvesi içerim , beraber kullansam zararı olur mu ?

kafein ile kullanılamaması aslında artık bir mit..yani kullanımında sakınca yok..

Sayın forum üyeleri,
Bu ürünün 200 g lık olanına pazartesi günü başladım. İlk hafta yükleme haftası olduğu için günde 4 kez 1 porsiyon alıyorum. Çarşamba yani dün antrenmana gittim. Öncelikle ürün mucize yaratmıyor, öyle beklenti içinde olanlar hayal kırıklığına uğramasın. Normal çalıştığım ağırlıkları kaldırabildim. Ancak kaslardaki acıma ve yanma hissi oldukça azaldı. Son setin son tekrarlarında yaşanan acıyı ve yanmayı azalttığı için çok daha rahat bir antrenman geçirdim. Ayrıca antrenmandan sonra çektiğim kas ağrılarını da bugün itibariyle çok çok az hissediyorum, neredeyse yokoldu diyebilirim. Kesinlikle daha acısız ve uzun çalışmanızı sağlayacağını söyleyebilirim. Ama beni He-Man yapacak diye bir düşünceye kapılmayın, yapmıyor :D

Arkadaşlar bi sorum olacak...

Hardline Creapure 100 kapsül aldım yanına da whey pro aldım ve E vitamini (balık yağı) hediye geldi.

Forumda kreatinin nasıl kullanıldığını okudum ama bendeki kapsül olduğundan sorayım dedim

Sorum şu kreatini ne zaman kullanacağımı bilmiyorum kutuda yemeklerden önce 2 şer kapsül yazıyor günde 3 kere alın yazıyor yanı günlük toplam 6 kapsül.

Kutunun arkasındakı gibi mi kullanayım yoksa daha az alsam bir işe yaramaz mı ?

birde haftalık yükleme falan gibi birşeyler okudum biraz açıklayabilir misiniz bu 3 supplementi nasıl kombine edeyim?

Arkadaşlar bi sorum olacak...

Hardline Creapure 100 kapsül aldım yanına da whey pro aldım ve E vitamini (balık yağı) hediye geldi.

Forumda kreatinin nasıl kullanıldığını okudum ama bendeki kapsül olduğundan sorayım dedim

Sorum şu kreatini ne zaman kullanacağımı bilmiyorum kutuda yemeklerden önce 2 şer kapsül yazıyor günde 3 kere alın yazıyor yanı günlük toplam 6 kapsül.

Kutunun arkasındakı gibi mi kullanayım yoksa daha az alsam bir işe yaramaz mı ?

birde haftalık yükleme falan gibi birşeyler okudum biraz açıklayabilir misiniz bu 3 supplementi nasıl kombine edeyim?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kreatine-genel-bak-t10731.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/creatine-t-rlerine-genel-bak-t4345.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/creatine-monohydrate-bu-kadar-manyak-t1883.html

bu ürünün 200 gram olanınıı aldım, protein tozu ile kombine yaptım. pek verim aldığım söylenemez. ama çok sık idrar atmaya başladım, bunun nedenını sordugumda ıceceklerdır dedı hocalar. ürünle alakası yoktur heralde dedıler. velhasıl bilmıyorum ürün bitmek üzere hiç yararı dokunmadı desem belkı yalan olur biraz güç artışı sağladı, ya da plasebo etkısı geldi bana. ben gene de başka ürünleri tavsiye etmenızı butcenız varsa optımum veya universal tercih ederım.

ve özellikle eklıyım karbonhidratlı bir içecekle içiniz diyor öyle yaptım ama ne yaparsam yapıyım erıtemedım. hep bardagın ya da pet şişenin dibine oturdu neden acaba?? kullananlarda da oldu mu bu sorun?

ilk 5-7 gün yükleme döneminde günde 4 tatlı kaşığı farklı zamanlarda alıcaksın ,sonraki 5 hafta boyunca günde 1 tatlı kaşığı alıcaksın.6 hafta sonunda 2 hafta ara verip aynı periyodu tekrar uygulayacaksın.

bu farklı dediğin zamanlar sabah-idmandan önce ve sonra-gece uyumadan mı oluyo?aç yada tok karnına farkediyor mu?

Şu anda kullandığım üründür, alırken farkındaydım ki herkesin genetik yapısı ve metabolizması farklıdır.Üstümdeki etkinin nasıl olacağını bilmiyordum,kardeşimle beraber kullanmaya başladıktan sonra faydalarını gözle görülür şekilde gördük. Yaklaşık bir 10-15 gün sonra ağırlık ve set sayılarında rahatlıkla artışa gittik. Tabi ki hiç psikolojik bir yanı yok demekte yalan olur ve buda bir aldanma veya kendini kandırma değildir. Çünkü fiziksel faktörlerin yanında mental olarakta iyi hissetmek,performana etki eden bir unsur değil midir? Fiyat/kalite olarak piyasada daha iyi ürünlerin olması elbette muhtemel,ama ben kendi üzerimdeki etkisinden ve fiyatından yola çıkarak tavsiye ederim bu ürünü.

Back
Yukarı