Hardline Amino 2000 300 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.364
Bodyde Biryerlere Gelmiş birisi Değilsen (1 Yıldan az Süredir Calısıyorsan ) Bence Off Günlerde Almasanda Olur.Ben Off Günlerimde Almıyorum Etkisinden Gayet Memnunum. Yaklaşık 2 aydır Bu Aminoyu Kullanmaktayım.SAdece Antreman Günlerinde Önce ve SOnra Birde Eğer Off Günlerimde Cok Ağrım Olursa Ozaman Alıyorum.

arkadaslar creatine artı amino 2000 kombınasyonu sızce nasıl olur ne kadar surede kullanalım kı yıı bır kas kutlesı olusturalım yumurta felan yemek de lazım herhalde :D samet arslanıun sorusuna cevap vermek gerekırse dostum sadece antreman yaptıgın gunlerde al ant once ve sonra ıyı olur

Slm arkadaşlar ben body yapmaya başlıyalı 1 ay oldu 1.80 boyunda ve 66 kiloyum yaklaşık 5 gündürde arkadaşım tavsiyesi olarak hurtline amino 3000 kullanıyorum sizce doğrumu yapıyorum cevap verirseniz sewinirim ...şimdiden teşekkürler 19 yaşındayım ...

Slm arkadaşlar ben body yapmaya başlıyalı 1 ay oldu 1.80 boyunda ve 66 kiloyum yaklaşık 5 gündürde arkadaşım tavsiyesi olarak hurtline amino 3000 kullanıyorum sizce doğrumu yapıyorum cevap verirseniz sewinirim ...şimdiden teşekkürler 19 yaşındayım ...
Supplementler beslenmedeki eksiklikleri gidermek amacıyla kullanılır.
Sizin daha yerine getirmeniz ve bir disipline oturtmanız gereken bir sürü öncelik varken ek besin kullanımına yönelmeniz yanlış.

Programınızdaki, beslenmenizdeki eksiklikleri görmek ve vücut tepkilerinizi gözlemlemek için yeni başlayan bir sporcuda 1 aylık süre bilinçlenmek adına yeterli değildir.

Ek besinleri araştırmak yerine, sporun temel kavramlarını ve disiplinlerini öğrenmeye çalışmanız ve spora odaklanmanız tavsiyemdir.

weider amino gibi bunu da antreman öncesi 4 sonrası 4 alsak sorun olur mu asıl sorun burda bence. aç karnına olarak alın diyor ama dediğim gibi olamaz mı?

weider amino gibi bunu da antreman öncesi 4 sonrası 4 alsak sorun olur mu asıl sorun burda bence. aç karnına olarak alın diyor ama dediğim gibi olamaz mı?

antremanın sertliğine göre alabilirsin 4+4 normaldir bence.. ben kilosu düşük biri olarak bazı günlerde 3+3 kullanıyorum bu ürünü..

aç karnına alın demesine gelirsek, zaten antremanda tok olmaman lazım bunuda antremandan 30 dakika önce alcaksın dolayısıyla zaten hafif aç olcaksın, antremandan sonrada aynı şekilde hala yemek yemediğinden aç olcaksın... antreman bittikten sonra yemeğini yiyebilirsin güzelce

beyler hapları buyutmeyın gozunuzde bnde bu forumu okudum hapı tek hamlede yutmaya çalışmaktan korktum sora bırı bn yutuorum flan yazmıs bnde denedm ve çok basıt
sakın urasmayın bolmeyle cığnemeyle ezmeyle fılan bn hepsını denedm artık gına gelmıstı kullanmıcaktım cunku çok zor oluodu sonra bı denıım dedım
ve çok rahat yutuluo......etkısını gelırsek bn baslıyalı 1 hafta fılan oldu tabi daa bişe gormek beklemek ayıp olur :) kutu bıtınce etkılerınden bahsedelım bkaalım hayırlsı..

Ilk haftadan sonra haplarin boyutlarina alisiyor insan. Baska bir marka amino asit kullanmadim henuz, simdilik memnunum.

bodye başlayalı 3 ay oldu.. 58 kiloyum.hedefim kilo almak.ek takviye olarak amino mu alsam gainer mı alsam kararsızım?

Kime ne zaman hardline nasıldır desem kötülüyolar, ben amino 2000 serisinden kullanıyorum 1 hafta oldu gözle görülür etki sağladım, bünyeyede bağlı tabi onun haricinde glutamine+creatine kullanıyorum. Hardline kimseye tavsiye etmem, Universal veya nitrofull tercih edin ;)

selam arkadaşlar ben 1 senedir bu sporla uğraşıyorum pek düzenli değilim ama az cok geliştim 55 kg ydim şimdi62yim 180 cm boy 23 yaş amino almayı düşünüyorum da bu aminolar 1000-2000-3000-9000 filan çeşit çeşit hangisini kullanacağım bilmiyorum fkri olan arkadaş var mı?

Bende Universal 2700 kullanıyorum 1 haftaya bitecek orta derece bi performans aldım.
Fiyatından dolayı bu ay kullanamıcam Universal o yüzden Hardline 2000 de karar kıldım kullanan arkadaslarımda iyi oldugunu soyledi. 2700 ün hapları daha büyük ama cok rahat yutuyorum.Büyüklük konusu abartılmıs gibi biraz :)

hardline amino 2000 kullanmayı düşünüorm şu ana kadar amino, protein vs. kullanmadm bilmedgm için soruyorm sizce tavsiye edermisiniz veya önere bileceğiniz amino markası var mı ?(şunu kullansan daha iyi verim alabilirsin dediğiniz )

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.burdaki bütün yazışmları inceledim fakat tam bana göre birşey bulamadım. Hardline Amino 2000 aldım fakat ben sporcu değilim.Sadece kilo almak istiyorum.Tablet miktarı ve kullanım konusunda benim bir sporcu olmadığı , sadece kg almak için alacağımı düşünerek bana nasıl almamı tavsiye edersiniz _ ? boyum 1.74 kilom 54. bunu düzeltmem lazım. bu arada foruma yeni kaltıldım herkese tekrar merhabalar.

Yorumların hepsini okudum yanlız şurada kafama soru işareti takıldı..

AMINO 3000 için ;

Güç Artışı
Kas Yapılanması
Protein Sentezi
Yağ Yakımı
Kas Onarımı
Pozitif Nitrojen Dengesi
BCAA
L-Carnitine

AMINO 2000 için ;

Kas Yapılanması
Güç Artışı
Protein Sentezi
Pozitif Nitrojen Dengesi
Kas Onarımı
BCAA

Ürünlerin içeriklerinide inceledim 3000 değerler bakımındanda daha üstün duruyor ama herkes 2000 i öneriyor gibi geldi bana.Uzun dönem kullanmış bir arkadaş varsa eğer veya iki ürün hakkındada yeteri kadar bilgisi olan hangisini önerir?

Şimdiden teşekkürler.

haplar çok büyük kesinlikle yutamıyorum içimden keşke dedim keşke .....
çiğnemek; miğde bulandırıcı bir tadı var ne yapıcam bilemiyorum :(

Back
Yukarı