Hardline Amino 2000 300 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.364
bende var uzun süre ara verdim antreman sonrası optimum whey kullanıyorum gayette faydasını gördüm wheyin .kalan aminoları ne zaman kullanayım . gün içinde

Fiyat/Performansta çok başarılı bir ürün, günde 3x6 tablet olmak üzere toplam 18 tablet kullanılırsa (orta ve üstü vücutçular için) etkisini 2-3 ay içerisinde rahatlıkla görebilirsiniz. Yanında hardlline glutamin, arginin, creatin ile combine yapılmasını öneririm.

hardline nın amino9000 isminde bir ürünü daha var.tabletler küçültülmüş.yerli olması neden korkutuyor?weider i üretim yerini - yetkililerini gören var mı Tr de!!!bu markanın hangi hammedleri - nerden - nasıl aldığını araştırdınız mı?hammadde aldığı fabrikaların ABD de hangi suplement firmalarına da ürün verdiğini biiyormusunuz?

arkadaşlar.bu amino 2000 den günde 6 defa alıyom. antremandan yarım saat önce3 antreman bitiminde3 ama bişey anlamadım 1 haftadır kullanıyom.kullanmadan önceki gibiyim.ne performans ne başka bi şey hiç bişey hissetmedim.açıkcası.

bence amino 2000 e kesinlikle başarılı veya başarısız denemez. ben antreman günleri,antrreman öncesi ve sonrası olmk üzere 62şardn toplam 12 tane den haftada 4 gün antreman yaptıma göre bi çalıpşma haftasında 48 tane yutarak bence iyi bir verim aldım.şuan bi kutu bitti bitecek nerdeyse ve bundan sona ne kullanırım bilemiyrm.tavsiyelerinize açığım :)

arkadaşlar.bu amino 2000 den günde 6 defa alıyom. antremandan yarım saat önce3 antreman bitiminde3 ama bişey anlamadım 1 haftadır kullanıyom.kullanmadan önceki gibiyim.ne performans ne başka bi şey hiç bişey hissetmedim.açıkcası.

vay be 1 hafta nası olurda bi etkisini gormessin inanamadım. hadi 10 hafta falan dese neyse adam 1 hafta diyor yahu.

merhabalar,
spora yaz başından bu yana ara vermek durumunda kalmıştım. ancak yaz başında hardline 2000 - 300 lük tablet ve hardline soy pro protein tozu almıştım ve ikisininde kutusunu açtım. 1-2 kere kullandım ve hala duruyorlar. son kullanma tarihtlerine daha 2 yıl var ama kapaklarını açmış olduğum için işgillendim. sizce kullanmamda bir sakınca doğar mı?
Şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar ya ben hardlinenin 300 tabletlik 2000 aminosunu aldim bide creapure adlı creatinini aldm 200 gramindan kafamda acaba sahtemi diye bir süphe var söyle aciklayim ben bunları adı fazla duyulmamıs bı sıteden satın aldım mesela 20 tane amino kullandim 2 gündür 5 ant öncesi 5 sonrası haplar resimdeki gibi beyaz degil sarıya yakın ten rengi birde cok kötü bi kokusu var afedersiniz bazen idrarımı yaptıgımda wcde su dökmedigim zmn ertesi gün aynı bu koku gibi oluo sizde acaba aynı şeyden muzdaripmisiniz yoksa benim ürünlerimmi sahte creapurede sanki süttozu gibi bişi tadı fln yok hic

Bu Ürünü Kullanmaktayım.2 Aydır Kullanıyorum ve Memnunum.

peki ürünün kokusundan memnunmusun yalnız basına tüketilmesi ölüm geliyo bana eğer sende zorlanıosan demekki yalnız degilim ben 1.5 aydır kullanıorm ama zorla yutuyorum yani

Üründe Koku mevcut , Haplarda Biraz Büyük.Fakat Agzında Kırarak Yutarsan Hiç Bİr Sorun Olmuyor. Agzında yutabilecegin parcalara ayır 3 5 hatta benim arkadaşım 7 parçaya ayırıp yutuyor.Snde böle dene

yorumların tamamını okudum ve bir sorum olucak arkadaşlar...

Öncelikle ben bu spora başlıyalı 2 ay gibi bi süre geçti ancak spora başladıgım ve 2 aylık antrenman donemınde herhangi bi işle mesleki acıdan ugrasmıyordum ve şuan sabah 10:00 aksam 22:00 arası calısıyorum yanı 12 saat ılk basladıgımdan bu zaman değişim oldu hosumada gidiyor ancak derdim bu sekilde calısmaya devam edersem sanırım bu sekılde proteinler amuno asıdler kullanmam gerekicek........

Bana bir yardımcı olabılırmısınız bılgılendırırsenız cok sevınırım ......

Spor cok eğlenceli geldiğinden ve kendi vücudumdaki değişiklşiklerden yana memnun olduğum için bırakmak istemiyorum ama boşada kürek çekmenin bi anlamı yok diye dusunuyorum bana yardımcı olabilicek bu amuno asit dısında bişey onerebılırsenizde olur.......

Boy 191 kg 82 ...:confused:

Daha yeni oldugunuz icin birde protein tozu kullanabilirsiniz

Teşekkürler cevap verdiğin için saydam.....

Bu amuno aside ek olarakmı bi protein tozu kullanıyım cunku tavsiye uzerıne HARDLİNE 9000 120 tab. aldım deneme amaclı bunun yanında ek olarak bi protein tozumu onerirsin?

arkadaşlar aldm kullanıorum 3 gn olduda tabletler resmdekı gibi değil sari ve üzernde cok kucuk beyaz noktalar var ve sızlerınde belirttigi gibi büyük ama sıznkılerın rengıdemı sarımsı ?

arkadaşlar aldm kullanıorum 3 gn olduda tabletler resmdekı gibi değil sari ve üzernde cok kucuk beyaz noktalar var ve sızlerınde belirttigi gibi büyük ama sıznkılerın rengıdemı sarımsı ?

Hardline 3000 almadıgına eminmisin?Hardline 3000 nin üzerinde sarı lekeler mevcut , Bildigim kadarıylada L-Carnitin İçerdiginden ( emin Deilim Tam ) Fakat Hardline 2000 nin üzerinde ( en azınadn bnimkilerinin üzerinde ) Herangibir Sarı Leke Yok , Tamamen Hepsi Sarı Olan Bir Tablet saten.(Kremsi)

mrb arkadaşlar bende 1 haftadır kullanıyorum.haftada 2 gün antreman yapıyorum antremanlardan önce ve sonra alıyorum .peki antreman yapmadıgım günlerdede önerirmisiniz tşkkür ederim

Back
Yukarı