Hangisini Yaparsam Kavga Esnasında Daha İyi Olurum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rambo45
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kardeşim sokakta kendini savunmak istiyorsan eğer muaythai öğrenmeni tavsiye ederim.Çok sert bir spordur sokaktaki bir kişinin muaythai bilen birini dövme gibi bir şansı sıfırdır. ama dersenki abi ben salona gitmeyeceğim evde öğrenmek istiyorum diye; önce direk kroşe aparkat gibi yumrukların nasıl atıldığını youtubeden öğren sonra düzenli bir şekilde günde 1 saat evde gölge boksu yap ; gölge boksu nedir diyeceksin youtubeye yazdıgın an çıkar. günde 1 saat bu işlemi 1-1.5 AY Uyguladıktan sonra. Teke tek Sokak kavgalarında %70 e varan başarı bulursun fakat %100 başarı elde etmek istiyorsan ve çoklu kişilere karşıda başarı sağlamak istiyorsan bir salona gidip muaythai öğrenmeni tavsiye ederim. Ben yıllardır muaythai sporuyla ilgileniyorum aklına karışan bişey olursa sorabilirsin. iyi günler...
Sıfırdır ? Sen bence mücadele sporlarının ne olduğunu tam kavrayamamışsın

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-25'e aykırı başlık!

25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.​
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Muai tai,Kick boks,boks,aikido yaptim.sana tavsiyem MMA, yd brezilya jijutsusudur.ama ülkede bulman çok zor karetede sana yarar.ama şu var ki dövüş kursuna gitmekle daha iyi dovusmuyorsun daha akıllı dövüşüyorsun.iyi dövüşmek yetenek ve calisma ister.

Arkadaşlar konu açılalı bence zaten epey zaman geçmiş, ben cevabımı aldım. Zaten Admin'in de mesajına bakarsanız sayfada konu kilitlenmiş. Ama nasıl hala cevap atabildiniz anlayamadım. Neyse hepinize teşekkür ederim artık bilgilendirmenize gerek yok.

Back
Yukarı