Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
deneyimlerim;

haftada 4 gün 50 dakika kardiyo + animal cuts=2 kilo yağ+kas(kas kaybı yok diyemicem biraz inceldim her yerden)
animal cuts kullanırken özel bir diyet uygulamadım. ama şunu söylemem gerek kromdan olduğunu düşünüyorum şeker ve karbonhidrat isteğini son derece düşürüyor. eğer bunlara düşkünseniz sizde işe yarayacaktır. bende etkisinin sınırlı olmasının sebebini tiroid düzenime bağlıyorum. kahve tiryakisiyim.

haftada 4 gün 50 dakika kardiyo + now cla + 1000 mekik (antreman harici ayakları koltuğa atıp arayla tv izleye izleye-genelde sabah)-özel diyet yine yok-10 idmanda ki bu bende yaklaşık 20 gün=4 kilo(kas kaybı sıfır üstüne ağırlık arttırdım)

şimdi=ultimade tribulus+dhea+nitrofullnutrition carnitin sıvı+nitrofull nutrition amino 5100+gece yatmadan 3 diş çiğ sarımsak (anti kortizol olduğunu düşünüyorum ve sanırım işe yarıyor)
burda deneme yapıyorum kendimce. max testesteron seviyesinde yağ yakımı bakalım nasıl olacak. 6 idman oldu. tartıya çıkmadım. ama unu söyleyebilirim olumlu yönde bişeyler hissediyorum. 10da cevabı yazarım. 2 günde bir idman yapıyorum. idmanda bazen 25 olsa da çoğu zaman 50 dakika kardiyoya özen gösteriyorum. özel bir antremanım yok . bugün omuz bugün kardiyo olsun diye. salona her gitmemde 1 senedir yaklaşık aynı şeyleri yapıyorum. mekik devam ediyor. idmansız günler yanına 4 set şınav da ekledim.

yağ yakımı denemem bitti. 3 veya 4 (elektronik tartı ile tartılmadım kilo yağ yaktım-analog 4 gösteriyor.) simit tam olarak gitmedi. ama iyice süzüldüm. boyum 1.82 kilo şu an 80. umduğum etki olmadı. yağ yaktım diyorum çünkü bir kaç harekette ağırlık da arttı. az tekrarda çalışıyorum max ağırlığımda. sanırım faydalı oldu. artık boy kilo endekslerine göre sağlıklı biriyim.

burda pitt vucudu diye tabir edilen vucudu hedefleyen arkadaşlara bir tavsiye vermek istiyorum. uzman değilim ama bende işe yarayan teknik. ben carnitin kullandığım için enerji patlaması yaşıyordum. bu patlatmayı yaratmak kolay olmuyor. yani şöyle söyleyim yüksek devir bisiklet kullanmama rağmen(son kademede) patlama yapamadım. ama 15 dakika eliptik koşu son kademesinde veya 15 dakika yüksek kademede hızlı koşu artı carnitin patlama yapıyor. söylenenin aksine idmanlara kardiyo ile başladım. 25 dakika. bunun 15 dakikasında koşu veya eliptik 10 dakikası yüksek devirli bisiklet.(bisikleti yüksek devirde kullanmaya kendinizi alıştırmanızı tavsiye ederim-çok faydalı). sonra ağırlık. max ağırlık az tekrar. sonra 25 dakika tekrar vucudu kardiyo durumuna sokma. yine patlama enerjiyi max ağırlık az tekrarda harcamak. yani;
25 dakika kardiyo(15 dakikası bantta veya eliptikte son onu bisiklet)(interval olabilir lk 15de)
max ağırlık 3 set (makinalarda çalıştım)
25 dakika kardiyo aynı şekilde
max ağırlık 1 set(bu arada burda bazı hareketlerde ilk arada yaptığımdan max girebildim)

farkettiğim başka bişey ise badileri severim . şimdi eskiden beni sıkan badiler içinde eskisi kadar hacimli görünmüyorum. ama oturunca göbeğim de çıkmıyor. güzel yanı bu.

NOT;bu programı tamamen ben oluşturdum . yani hocalarım burdaki yanlışlıkları düzeltebilir.

burası yağ yakımı formu olduğuna göre genellikle yeni gelen arkadaşlar burayı okuyacağı için bir kaç kelam etmek istiyorum. bu sporu 1.5 sene yaptım. çoğu benimle başlayan arkadaş kendisine kıyas olarak sporu 5 sene yapmış abileri alıp 2 ay sonra öyle olamayınca bırakıyor. arkadaşlar bu spora başlıcaksanız zevk alarak yapmaya bakın. salonda dostluklar kurun. bir süre sonra kendinizi dinlediğiniz dışardaki dertleri size unutturan yer salon olacaktır. stressiz bir yaşantı ve böyle rahat kafayla geçireceğiniz bir kaç saat hayatınızı ve hayata bakış açınızı etkileyecektir. şu an kpssye girip askere gidecem ama inanın ne iş ne kız. sadece askerde ne yapacağım diye düşünüyorum spor olmadan. mucize beklemeyin ama sabırlı olun. 10 kilo verdim ama hayalim pitt vucudum hala olmadı. ama başladığım günden çok fazla ilerdeyim.

herkese iyi forumlar. yazım yanlışlıkları için şimdiden özür dilerim. kpssye 2 gün kala aceleyle yazılmış bir yazı oldu.

Merhabalar arkadaşlar. L'carnitine almak için gittiğim dükkanda satan arkadaş lycopene isimli supplementi önerdi. Benm yağ kas kilo boy oranımı ölçüp buna göre lycopene' nin bana daha yararlı olacağını söyledi. 5mg ve 100 adet tabletler var Lycopene de.

Bu arada L'carnitini biraz zayılamak yağ yakımını hızlandırmak için alacaktım. Lycopenenin yağ yakma özelliği olduğunu söyledi ama burda gene size sormak istedim.

Lycopenin yağ yakma ve zayıflatma özelliği varmıdır? Bunu öğrenmek istedim

Likopenin yağ yakımına çok fayda sağlayacağını sanmıyorum, daha çok prostat önleyici olarak kullanılır. Ayrıca pişmiş domates yiyerek yeteri miktarda alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar , sormak istediğim animal cuts mı daha iyi yoksa nutrex lipo 6 black mi ? Önce anmal cuts alıp 2 ay boyunca (3 hafta kullanıp 1 hafta kullanmama şeklinde) 2 kutu kullanmayı düşünüyordum.

Ama sonra nutrex lipo'yu gördüm, açıkçası kararsız kaldım.Forumuda taradım ikisi arasında tatmin edici bir kıyaslama bulamadım.Bu tür supplementlerin kişiden kişiye farklılık gösterebilecegini biliyorum.Bunun yanında içeriklerini kıyaslayınca sanki animal cuts daha komplike bir ürün gibi duruyor. Kullananlar varsa yada fikirleriniz nelerdir.Teşekkürler.

Bugün eniştemi gaza getirip lipo 6 black siparişi verdirdim.Cumartesi elimize geçicek geçer geçmez gözlemleri buraya gireceğim.Başarılı ise bende karın bölgesi için kullanmayı düşünüyorum.

Bende Lipo 6x ürünü kullandım ancak umduğum gb bir sonuç alamadım yaklaşık olarak 15 gün kullandım (sporla bilrlikte) ve bıraktım yaa benimki sahteydi yada benim bünyemde bir sonuç alamadık bilemiyorum sonuçta bu tarz ürünlerin herkeze etkisi farklı oluyor...ve bende başka fatburner arayışına girdim kafamda Hot-Rox , Lipo6 Black ve Mhp Dren ürünleri var..bu ürünlerden kullanan ve güzel sonuç alan arkadaşlarımız varsa fikirlerini benimle paylaşırlarmı..kararsız kaldım bu 3 ürün arasında..yardımlarınızı bekliyorum..saygılar..

Bende referans olması acısından bahsediyim 15 gun oluyor asagı yukarı diet yapıyorum protein agırlıklı agırlık 2 antremanda 1 sadece tek bölge 12 tekrar agırlık calısıyorum ama amatör bir sporcu diilim referans acsından su anda 45 soguk kolum var :) kardio olarak 20 dk eliptik bisiklet 150 mekik yapıyorum

sabahları 3 adet oglen 3 adet lipo6 black ant öncesi efedrin aspirin kahve gece yatarken supercuts ultimate ten 2 tane alıyorum ve 94 ten 87 e indim kas kaybı min düzeyde ancak su fazlaydı.

man scorch - lean extreme - man vapor - ester c

bu dörtlü inanılmaz yağ yakımı sağlıyor..ama beraberinde koşmak ya da tempolu yüzmek, karbonhidrat alımı kontrolü ( gece karpuz kavun limonata cola tatlı ya da dondurma yememek bunları en geç öğlen 2 e kadar tüketmek )...

bana bu kombineyi öneren berbes dostumuza çok teşekkür ederim...çok memnun kaldım..ki o kadar kardiyo ve değişik yağ yakıcılar kullanmıştım aynı anda..ama bu kadar etkili olmamışyı..

küçük kemik bende deneyecem su anda zaten ilk aşam oldugu icin kolay yag yaktım 1 kutu lipo 6 blackle 120 kapsulle eca stackte aldım ancak hep öle oluyor 2.kutuda alısıyor vucut ve tabi zor yag yakımında platoya denk geliyor ilaç değiştirip bunlarımı denesem. man scorch ve man vapor ok de ester c ye gerek var mı estervit gibi eczaneden aldıgımız c vitamini yetmezmi illa now foos veya american healthın ester c sini mi alyım daha cok para verip hep yurtdısından alıcam paketin takılma ihtimali artar?

birde lean extreme de cok pahalıy mış 90 kapsul 34 dolar kargo hariç 2 markada var hangisini almalı birde scroch ve vapor iyi kombine oluyorda lean exterme gerek varmı cakısma yapmasın birde bütce sarsıo haliyle :D

http://www.netrition.com/anabolic_xtreme_lean_fx.html
http://www.netrition.com/driven_sports_lean_xtreme.html

Ben 1 kutu daha lipo 6 black gideyim. animal cuts ve hydroxcy vut hardcoredan daha iyi geldi bana daha önce onlardan bu kadar verim almamıştım.

Valerio lipo6 black ile supercuts kombinesinin animal cuts kullanimina gore ciddi bir avantaji var mi? Fiyat olarak animal cuts 30, lipo6 35 ikisi de 20 gun gidiyor. Super cuts'da 12 dolar galiba.

aneximandros supercuts ucuz bir ilaç evet ancak zaten 1 senedir duruyordu kullanmamıstım bu arada definede sadece animal cuts ve hyrdoxycut tabi arasırada eca stack girmiştim.

Ancak animal cuts cok hafif geldi bana acıkcası weiderin l carniti ile kombine etmeme ragmen iyi sonuc alamadım.arbuterolda vardı hatta.

Hydroxcycut yag yaktı ama kasta götürdü yanetkileri cabası tavsiye etmiyorum zaten efedrinlileri gitti yeni versiyonu denemek lazım.

Lipo 6 black le güzel gidiyor eca stackte gidiyorum cok az kardio yapıyorum. ancak dedigim gibi sadece sabah ac karına saat 7 gibi 3 tane alıp 8 de kahvaltı yapıyorum sıfır karbo. sadece light peynir+4 yumurta beyazı saat 12 de ögle yemegi işte cıkan tabldot ondan sonra saat 2 gibi 3 lipo 6 daha alıyorum .
18.30 da hafif pilav veya makarna ve tavuk öğünü 7.30 da eca stack sonra işte yukardaki antreman temposu ile 20 gunde güzel bir yag yakımı yaptım. ancak lipo 6 i en son 14 te aldıgım icin cok boş geldi kalan zaman ve super ctusın manuelindede gece yatarken ve sabah alınması ayzdıgı icin ben sadece gece 2 tane alıyorum etki olarak bunun etkisi diyemem ama sadece lipo 6 le gitmektense gece aktif yag yaklımı yaptıgını iddia eden bu ilacı kullanmak mantıklı. 2. kutya baslıcam bu hafta lipo 6 te ve super cutsa devam etcem. diette tek eksigim 2 -3 kadah içki 3 gunde 1 ...

bence lipo 6 bile tek basına animal cutstan iyi ki super cutsla cok daha iyi bence...

küçük kemik bende deneyecem su anda zaten ilk aşam oldugu icin kolay yag yaktım 1 kutu lipo 6 blackle 120 kapsulle eca stackte aldım ancak hep öle oluyor 2.kutuda alısıyor vucut ve tabi zor yag yakımında platoya denk geliyor ilaç değiştirip bunlarımı denesem. man scorch ve man vapor ok de ester c ye gerek var mı estervit gibi eczaneden aldıgımız c vitamini yetmezmi illa now foos veya american healthın ester c sini mi alyım daha cok para verip hep yurtdısından alıcam paketin takılma ihtimali artar?

birde lean extreme de cok pahalıy mış 90 kapsul 34 dolar kargo hariç 2 markada var hangisini almalı birde scroch ve vapor iyi kombine oluyorda lean exterme gerek varmı cakısma yapmasın birde bütce sarsıo haliyle :D

http://www.netrition.com/anabolic_xtreme_lean_fx.html
http://www.netrition.com/driven_sports_lean_xtreme.html

Ben 1 kutu daha lipo 6 black gideyim. animal cuts ve hydroxcy vut hardcoredan daha iyi geldi bana daha önce onlardan bu kadar verim almamıştım.

günde 1.5 gr ester-c yağ yakımında çok önemli avantaj sağlıyor..vitamin olduğu için çalışma şekli farklı..american health iyi...now burada zayıf kalmş.

driven sports lean exteme ucuz ve çok iyi..bence gerek olmayabilir de ama bu stack ile yağ yakımının zirvesine çıkıyorsunuz..bence bozma sırayı..onu da al..

sadece bu stack rahat geçer..ama ups öneririm....fedex le işim olmaz ..mng den uyuzum ..yoluyorlar dışarıdan alım yapanları bence..

HH süpper ama çok sinir yapıyo yaa..Lİpo 6 hers olanını annem kullanıyor ama çok etkili değil..O da bitirince yazdığım 4 lü stack e başlatacak..

Valerio detayli aciklama icin tesekkur ederim. Ben de hydroxycut hardcore denemistim daha once ve yan etkileri faydasini fazlasiyla geciyordu, onun icin 60 kapsul buzdolabinda yatiyor 1 senedir :). Su an definisyondayim, yag yakimina yardimci olsun diye animal cuts aldim. Ilk bir kac gun geceleri uyuyamadim ama su an icin ben de etkisini fazla hissetmiyorum (12. gundeyim). Keske kutuya baslamadan olcseydim belimi diyorum, zira ne kadar etkili oldugunu tam olcemeyecegim. Son bir ayda 6 cm incelttim belimi, ama bunun daha cok dogru ve duzenli beslenmeden kaynaklandigini dusunuyorum ve animal cuts'in bu denklemdeki yerinden emin degilim.

Ben de hemen hemen hic kardio yapmiyorum, bunun yerine makrolarimla oynuyorum. Kardio yaparak zayiflayinca hep olcu kaybettim cunku bugune kadar. Simdilik kardiosuz diyetimde bir olcu kaybi olmadi (bel haric :)). Kardio'nun faydalari saymakla bitmez tabi ama olcuyu koruyarak yag yakiminda sanirim kardio zannedildigi kadar da iyi bir cozum degil. Gereginden fazla kilo veriyor insan.

Bu arada icki dert oluyor gercekten insana, hele arkadaslarla disari cikinca. Barda da sut icecek halimiz yok (white russian mi dedi biri bana :)). Ozellikle miller light bud light derken sogutucam kendimi biradan :).

Kalorisi dusuk ickilere yonelmekte fayda var. Bu konuyu arastirmistim: Sarap, sek vodka ve cin tonik en iyi opsiyonlarin. Sekerli kokteyllerden ve biradan uzak durmakta fayda var yag yakarken. Bir de alkol uzerine eve gelince casein'in icinde bir tutam tuz atarsan canin tuzlu fistik kizarmis patates cekmiyor.

Son düzenleme:
aneximandros rica ederim.

Benim içki tercihim mangal+rakı terasta bir gun.
Cumartesi geceleride culabta long island 5 6 kadeh vodkabull içecegime long island iced tea ile cok daha etkili ve güzel oluyor.
Animal cuts gercekten cevremde ve bende tek basına pek etkili olmuyor soft geliyor.
Bu sefer kararlı gidecegim diette cunku 47 kol varken bulkta güzel gelmedi su anda ölçüde biraz kaybediyorum proteini azalttım 2 ölçek whey ve gunde 5 yumurta ve 2 tavuk göğüsüne kadar düştüm. bulkta biraz karboda alıyordum. ancka ben diette karbo almam tatlı şeker tuz yok sakkarin kullanıyorum.

Eca stack kullanımıda etkili geliyor bana ant öncesi aldıgım tek efedrin (sporda 3-4 yıl geçmişi olmayanlara tavsiye etmem taşikardi tehlikesi var) ben sadece definede 2 ay kullanıp bir daha kullanmam. efedrin+coraspin veya normal aspirin+koyu kahve ile sağlam sıcaklıga ulasıyorum 5-6 hareketlik bir antreman ve 15 20 dk elipitik bisiklet+150 mekik diz çekme ile forma girmek çok kolay.

Ancak çekincem su cok güzel gitti ilk kutu lipo6 2.kutu bunu mu alsam yoksa küçük kemiğin bahsettiği kombineyimi galiba bir kutu daha lipo bitirip ara verip 1*2 hafta sonra duruma göre digerini yaparım.

Makrolarla oynamaktan kastim kalori aciginin miktarini sabit tutup karbonhidrat/protein/yag oraninin degistirilmesi. Diyelim ki gunluk ihtiyacim 3000 kalori, 2500 kalorilik bir diyetin beni zayiflatacagini biliyoruz o halde. Normalde yukaridaki siraya sadik kalirsak 60/25/15 gibi bir oran yakalamam lazim saglikli bir sekilde kilo vermek icin. Demek ki 2500 * 0.6 = 1500 kcal karbo (bu da asagi yukari 350 gr ediyor), 2500 * 0.25 = 625 kcal protein (156 gr) ve 2500 * 0.15 = 375 kcal yag (40 gr) almam gerekiyor. Benim kullandigim oran su an 30/50/20. Yani ayni kalori ihtiyacina sadik kalirsak 750 kcal karbo, 1250 kcal protein ve 500 kcal yag almam lazim. Kisaca, su an karbonhidrati kisip protein ve yag alimini biraz arttirdim, ketoz durumuna girip girmedigimi de ara sira keton cubuklari ile test ediyorum. Simdilik her sey yolunda gidiyor. Antreman sirasinda herhangi bir guc kaybi henuz yasamadim. Buna engel olmak icin karbonhidrat aliminin cogunu sabahtan ve antreman oncesi yapip antreman sonrasi recovery suresini kisaltmak icin biraz basit seker aliyorum. Ayrica bol miktarda protein aldigim icin bol bol da su iciyorum. Ozellikle antremandaki dehidrasyonun ve guc kaybinin onune gecmek icin antreman bir saat kala yarim litre ilik suyu bir seferde icmenin bana muthis faydali oldugunu (definisyonda olayim ya olmayayim) kesfettim. Buna ilaveten, dinlendigim gunlerde gene makrolarla oynayip proteini ve yagi azaltip karbonhidrati bayagi bir arttiriyorum. Bu hem vucudun benim antreman gunleri kullandigim makrolara adaptasyonunu zorlastiriyor hem de bosalan glikojen depolarimi doldurmama yardimci oluyor. Iyice konu disina ciktik ama bayagi bir puf noktasindan bahsettim zannediyorum.

Makrolarla yeterince bilgi sahibi olunmadan oynanmasini ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ozellikle yeni baslayanlarin bu tip degisimlerden uzak kalmalilar cunku yukarida bahsettigim bazi puf noktalarindan anlasilacagi gibi is makrolarla oynamakla bitmiyor. Makro degisikligini uzun vadede de surdurmemiz zaten saglikli degil. Donem donem yapilmali bu tip rutinler.

. Kisaca, su an karbonhidrati kisip protein ve yag alimini biraz arttirdim, ketoz durumuna girip girmedigimi de ara sira keton cubuklari ile test ediyorum.

hatırladığım kadarıyla vücutta glikoz belli bir seviyenin altına indiğinde gluconeogenesis(karbonhidrat dışındaki kaynaklardan glikoz eldesi) hızlanır ve bu süreçte aminoasitten azot çekilir ve ketoacid oluşur, keton testi dediğiniz aminoasit yıkımının fazla olup olmadığını anlamanızı mı sağlıyor ?

Back
Yukarı