elektroseyir
Üye
deneyimlerim;
haftada 4 gün 50 dakika kardiyo + animal cuts=2 kilo yağ+kas(kas kaybı yok diyemicem biraz inceldim her yerden)
animal cuts kullanırken özel bir diyet uygulamadım. ama şunu söylemem gerek kromdan olduğunu düşünüyorum şeker ve karbonhidrat isteğini son derece düşürüyor. eğer bunlara düşkünseniz sizde işe yarayacaktır. bende etkisinin sınırlı olmasının sebebini tiroid düzenime bağlıyorum. kahve tiryakisiyim.
haftada 4 gün 50 dakika kardiyo + now cla + 1000 mekik (antreman harici ayakları koltuğa atıp arayla tv izleye izleye-genelde sabah)-özel diyet yine yok-10 idmanda ki bu bende yaklaşık 20 gün=4 kilo(kas kaybı sıfır üstüne ağırlık arttırdım)
şimdi=ultimade tribulus+dhea+nitrofullnutrition carnitin sıvı+nitrofull nutrition amino 5100+gece yatmadan 3 diş çiğ sarımsak (anti kortizol olduğunu düşünüyorum ve sanırım işe yarıyor)
burda deneme yapıyorum kendimce. max testesteron seviyesinde yağ yakımı bakalım nasıl olacak. 6 idman oldu. tartıya çıkmadım. ama unu söyleyebilirim olumlu yönde bişeyler hissediyorum. 10da cevabı yazarım. 2 günde bir idman yapıyorum. idmanda bazen 25 olsa da çoğu zaman 50 dakika kardiyoya özen gösteriyorum. özel bir antremanım yok . bugün omuz bugün kardiyo olsun diye. salona her gitmemde 1 senedir yaklaşık aynı şeyleri yapıyorum. mekik devam ediyor. idmansız günler yanına 4 set şınav da ekledim.
yağ yakımı denemem bitti. 3 veya 4 (elektronik tartı ile tartılmadım kilo yağ yaktım-analog 4 gösteriyor.) simit tam olarak gitmedi. ama iyice süzüldüm. boyum 1.82 kilo şu an 80. umduğum etki olmadı. yağ yaktım diyorum çünkü bir kaç harekette ağırlık da arttı. az tekrarda çalışıyorum max ağırlığımda. sanırım faydalı oldu. artık boy kilo endekslerine göre sağlıklı biriyim.
burda pitt vucudu diye tabir edilen vucudu hedefleyen arkadaşlara bir tavsiye vermek istiyorum. uzman değilim ama bende işe yarayan teknik. ben carnitin kullandığım için enerji patlaması yaşıyordum. bu patlatmayı yaratmak kolay olmuyor. yani şöyle söyleyim yüksek devir bisiklet kullanmama rağmen(son kademede) patlama yapamadım. ama 15 dakika eliptik koşu son kademesinde veya 15 dakika yüksek kademede hızlı koşu artı carnitin patlama yapıyor. söylenenin aksine idmanlara kardiyo ile başladım. 25 dakika. bunun 15 dakikasında koşu veya eliptik 10 dakikası yüksek devirli bisiklet.(bisikleti yüksek devirde kullanmaya kendinizi alıştırmanızı tavsiye ederim-çok faydalı). sonra ağırlık. max ağırlık az tekrar. sonra 25 dakika tekrar vucudu kardiyo durumuna sokma. yine patlama enerjiyi max ağırlık az tekrarda harcamak. yani;
25 dakika kardiyo(15 dakikası bantta veya eliptikte son onu bisiklet)(interval olabilir lk 15de)
max ağırlık 3 set (makinalarda çalıştım)
25 dakika kardiyo aynı şekilde
max ağırlık 1 set(bu arada burda bazı hareketlerde ilk arada yaptığımdan max girebildim)
farkettiğim başka bişey ise badileri severim . şimdi eskiden beni sıkan badiler içinde eskisi kadar hacimli görünmüyorum. ama oturunca göbeğim de çıkmıyor. güzel yanı bu.
NOT;bu programı tamamen ben oluşturdum . yani hocalarım burdaki yanlışlıkları düzeltebilir.
burası yağ yakımı formu olduğuna göre genellikle yeni gelen arkadaşlar burayı okuyacağı için bir kaç kelam etmek istiyorum. bu sporu 1.5 sene yaptım. çoğu benimle başlayan arkadaş kendisine kıyas olarak sporu 5 sene yapmış abileri alıp 2 ay sonra öyle olamayınca bırakıyor. arkadaşlar bu spora başlıcaksanız zevk alarak yapmaya bakın. salonda dostluklar kurun. bir süre sonra kendinizi dinlediğiniz dışardaki dertleri size unutturan yer salon olacaktır. stressiz bir yaşantı ve böyle rahat kafayla geçireceğiniz bir kaç saat hayatınızı ve hayata bakış açınızı etkileyecektir. şu an kpssye girip askere gidecem ama inanın ne iş ne kız. sadece askerde ne yapacağım diye düşünüyorum spor olmadan. mucize beklemeyin ama sabırlı olun. 10 kilo verdim ama hayalim pitt vucudum hala olmadı. ama başladığım günden çok fazla ilerdeyim.
herkese iyi forumlar. yazım yanlışlıkları için şimdiden özür dilerim. kpssye 2 gün kala aceleyle yazılmış bir yazı oldu.