bonatschi dedi:
Borage Oil(GLA), ya da gamma-linolenik asit denen ürün ne artılar sağlıyor?
nette araştırdığıma göre hormonal bazda katkıları varmış sanırsam.. (muhtemelen hormon salgısını doğal yoldan artırıyor)
ilk defa karşılaştığım bir ürün..
Bonatschi, aslında bu "kür" bayağı bir deneysel olacak. Kişisel olarak merak ettiğim bir çok soruya cevap alacağım. Aslında benimle aynı ölçüde antreman ve cardio yapan birini bulsam, ve o sadece diyet yapsa(aynı şeyleri yesek), kontrollü bir deney grubu edası ile bu işe biraz bilimsellik katabilirsiz, ama fantezi tabii bu dediklerim
Linoleik asit ve Gamma-Linoleik asit vücudun dışardan alması gereken gerekli yağ asitleri. Aslında vücut standart Linoleik asiti kullanarak GLA üretme kapasitesine sahip, ama bu biraz kırmızı etten günlük Creatine ihtiyacını karşılama sınıfına giriyor
Araştırmalara göre günde 3500 mg CLA ve 480-960 gr GLA'yı kombine edenler, placebo grubuna göre çok iyi sonuçlar almış(netten bulmam lazım, bulunca link atarım). Termojenik olmadığı için ara vermeye gerek yok, zaten genelde yağ yakmaktan çok "wellness" için kullanılan bir ürün.
Benim asıl güvendiğim ürün Cuts, çok iyi duyumlar aldım, 2 ay kullanacağım(2 kutu), haftada 4 gün H.I.I.T. cardio(şu an 17 dakikaya çıktım, 3 dk ısınma, sonra 1dk/30 sn, 2 dk/1 dk vs...) ve normal diyetimle beraber iyi sonuçlar hedefliyoruz.
diez dedi:
sarc buarada Creatinin markası ne?
AST.