Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hardline 2000 + hardline 3000(her zaman değil) + hardline wheypro = 150 YTL (amino 3000 siz fiyat)
yumurta 6000 (6 gr.) kullanıyorum hergün 10 tane kadar :lol:

Resim maalesef yok,

GNC Creatine monohydrat,
GNC Arginine 1000 mg
GNC Ornithine 500 mg
GNC Lysine 500 mg
P&B LABS L-Carnitine 1000 mg
HARDLINE Amino 2000

Sınırsız et....

ZERO dedi:
guardbody dedi:
hard lıne tkm-42ytl
hard lıne kgt-45ytl
%80 whey-10ytl

surda %80 whey nasıl 10 ytl=?
750 gr mımı 10 milyon..

evet benim de dikkatimi çekti ama yanlış hatırlamıyorsam guardbody salon sahibiydi ve hardline bayiliği vardı ( yanlış hatırlıyor olabilirim ) belki ona özel bir fiyattır.. çünkü 750grlık paket ürünü bile izmirde en ucuz 35e aldım ben..

Pluchart dedi:
ZERO dedi:
guardbody dedi:
hard lıne tkm-42ytl
hard lıne kgt-45ytl
%80 whey-10ytl

surda %80 whey nasıl 10 ytl=?
750 gr mımı 10 milyon..

evet benim de dikkatimi çekti ama yanlış hatırlamıyorsam guardbody salon sahibiydi ve hardline bayiliği vardı ( yanlış hatırlıyor olabilirim ) belki ona özel bir fiyattır.. çünkü 750grlık paket ürünü bile izmirde en ucuz 35e aldım ben..

guardbody prolacta whey den almıştı 100 ytl yazmak istedi sanırım..

kilosu 10 ytl'ye geldiği için oyle yazdım.prolacta 80 bahsettiğim urun.diğer ürünleri ise bahsettiğim gibi piyasanın altında alabiliyorum.

guardbody dedi:
kilosu 10 ytl'ye geldiği için oyle yazdım.prolacta 80 bahsettiğim urun.diğer ürünleri ise bahsettiğim gibi piyasanın altında alabiliyorum.

kilosu 10 ytl yemi geliyor? nasıl yani biz 5 kg sini 100 e almıştık

Icim disim supps oldu zaten. Kullanmadigim supps kalmadi. Bazen düsünüyorum ilerde sorun cikarirmi diye. Valla supplement almadigim bir günü tam olarak hatirlamiyorum :D
Akilli olun bana benzemeyin sakin. ;)

Optimum gold protein tozu
Hardline Gainer 4,5 kg
Kre-Alkalyn 100 gr extreme
Animal nitro
Saf arginin
nox3
Optimum creatin (kre-alkalyn bitince)
Prolab glutamin
zinc-c
b vitamin komplex
tavuk göğsü :D

Supp kürünün 3. haftasındayız ayrıntılar esirgenmeyecek paylaşılacak.Ama göbek sorunsalı tekrar gündeme geldi.

yahu bu arada Hardline / Nutrimaxx ve Inkospor supplementleri kullanmadim. Duyduguma göre türk ürünleriymis. Merak ettim dogrusu. Kanimiza birde türk elinin gectigi bir supplement girsin. Tr ye gelince alirim.

Şimdi sayayım

BSN-cellmass
Higher power glutamine 1kg
Higher power dhea 100mg*100
Optimum Tribulus 625*100
bodyfortress creatine mono(bitmak üzere)
Amino tırıvırı ve ucuzundan protein tozu 2.5 kg falan kaldı, bunlar hariç amerika dönüşü gümrükte sorun çıkmasın diyede biraderime bıraktıklarımda var BSN-NOEXPLODE sanırım yazılışı sallamış olabilirim artı 5lb Optimum whey artı 1 kutu Lipo 6=33 dolar bitek bunun fiyatını hatırladım
gümrükten korkmasam dahada abaracaktım ama neyse,şimdi sizden supplement kürü tavsiye etmenizi istiyorum elimdeki olanaklar bu kadar başka bi konu başlığı açmam gerekliyse copy paste yapsam ayıp olmaz umarım şimdiden yardımlarınız için tesekkur ederim.

Sadece optimum gold protein tozum var..
Vitaminlerim var..
Polenim, balıkyağım

Bu kadar :cry:

konu devam etsin istedim...

buaralar kullandıklarım
BSN Noxplode yeni bitirdim ama etkisi süperdi bırakınca 5-10 kg arası ağırlık plakası azaldı.
BSN Cellmass yeni bitirdim
Optimum Whey 10lb.. yeni bitirdim
Solgar vm-75
tke joint booster (glucosamine sulfat-chondroitin-shar cartilage-msm içerikli)

çok yakında başlayacaklarım
muscletech nitrotech hardcore
vpx no shotgun
now omega3 tableti
universal animalpak

bizde devam ettirelim ozaman diez yılın 8-9 ayı devamlı olarak ultımate 2000aminosu ultımate creatını 1kglık gulutamını gene ultımate nutrımax ve ultımatenın whey proteını wedıerın 1500lük bcası herzaman evımde bulunur ramazendan hemen sonra toptan alırım 8-9 aylık yazın ortasına kadar yeter bana oyle az az kullanmayıda sevmem hani :D

Merhaba arkadaslar ben 1 seneden beri bb yapıyorum arada aralar verdim ilk basladıgımda 67 kg idim suanda 75,5kg um boy 1.76 son 1 aydan beri supplement kullanmaya basladım bu pazartesiye de yeni bir kombine siparis ettim gelecek kullandıklarım ve kullanacakları sunlar ;

optimum nutrition pro complex = ( simdi whey gold siparis verdim onun yerine )
ultimate aol
hardline glutamin
hardline cla
hardline carnitine
arı poleni solgar
bunlara ilaveten ;
hardline kgt (creatin glutamin taurin)
hardline tribulus
hardline bcaa soledim bir de
optimum amino 2222

bi değişikli yapıp resimdekileri kullanmaya başladım..
dsc038832rr4.jpg

VPX No shotgun 1.78lb 1 kutu
Prolab N-Large2 10lb 1 kutu
MuscleTech Nitrotech hardcore 2 kutu 4+4 lb
Animal Nitro-G

Back
Yukarı