Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iştede çeşit kaaaaaaaarrrrrrrrrrrdeşim ve nox3 üniversal ve pinaccle nox2 +weider 9500 likit amino bunlarıda saymıyorum resim biraz
bulanık cep ile çekildi kusura bakmayın
nox3 adminim mox değil üniversalın bir ürünü http://www19.netrition.com/universal_nox3_page.html
içeriğinde nitric oxside var ve kaslara daha fazla oxijen vs kan vs vs gitmesini sağlıyor ayrıca damar genişlettiğide söyleniyor biraz pahalı ama ben kullanıyorum hoşumada gitti
adminim bu ara iyi değilsin diyoruz inanmıyorsun herşeyi karıştırır oldun :lol: :lol: :lol: şaka şaka abi düzelttim evet doğru ama yukarıda yazmıştım nox3 adminim mox değil zaten senin uyarıyı görünce düzelttim
BENIM KULLANDIKLARIM MEGA MASS2000,HARD LINE KARBONHIDRAT VE 2 TANE HARDLINE AMINO ASIT SIMDIDE BIR SEY SORMAK ISTIYORUM OPTIMUM %100 WHEY PROTEIN NERDEN BULABILIRIM SELAMETLE
Pump´u sevdigim icin PUMP Tech Aldim Aminolar bitti, proteinlerden Prolab Whey az kaldi, whey max pro diye bir urun aldim, cok ucuzdu deneyim dedim, memnunum. Digerini (extreme pro 4) aksam yatmadan önce aliyorum. Cell Tech Amerikada en fazla satilan supplementler arasinda creatin karisimi. Therma poweri unutmussum kucuk bir kutunun icinde resmini isterseniz eklerim.
maşallah despo donatmışsın yine masayı. cell-tech in sonuçlarından memnunmusun ,dünyanın en iyi creatine birleşimi diye söyleniyor..buralarda bulunmuyoda boyle şeyler,o yüzden merak ediyorum etkilerini
Baris, 5 gün falan oluyor halen erken. Bende normalde Creatin hic yardim etmedi onun icin cok merak ediyorum. Bu konu altinda gelismeleri yazarim. Yanliz tadini cok begendim o ayri bisey Ve muscle Tech ambalaj ve scooplere cok önem veriyor. Cok pahali birseye benziyor kapagi bile özel yapilmis ondan bizene diyeceksin ama sanki biraz daha güven veriyor insana 8) Yanliz internette görmüstüm 1 kg´su 100 ytl idi sanirim.
internet sitesindeki cell-tech i bende gördüm 100 ytl ye..ama 20 serving için cok pahalı geliyor, ultimate micronized 85-90 ytl satılıyor..ayrıca sitede satılan cell-techle seninki farklı ,seninki geliştirilmiş formül..seninle creatine üstüne konusmamızı hatırlıyorum,bakalım bu ürün etkisi olacakmı
Benim bildiğim Cell-tech in tek üstün olduğu taraf karbonhidratla beraber alınması gerektiğinden milleti uğraştırmadan hazır halde satılması.Bende alacaktım incirlikten ama serving az diye tavsiye etmediler o yüzden muscletech 6000-ES creatin aldım karbonhidratlı olduğu için üzüm suyu veya en etkili yöntemle üzüm pekmezini sulandırıp öyle içiyorum ve çok memnunum. İncirlikte hiç satılmamış son kullanma tarihi geçene kadar raflarda kalmış ve toplamışlar fiyatı ise 1 kg = 24,99 $ bilseydim sizin beğendiğinizi hepsini aldırtırdım