Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte son 1-1.5 aydır kullanmakta olduğum stackim ;

i1rm.jpg

Sürekli yeni ürünler denemeyi seviyorum.. çok fazla supplement denedim bunlarda son 1-2 ay içinde aldığım ürünler. Hangilerini tekrar alırsın diye sorarsanız

Animal pak
Ultimate Whey veya dymatize whey ikisindende memnunum
Musclemeds Amino Decanate
Ultimate bcaa (servis sayısına göre fiyatı güzel alabilirim fakat musclemeds decanate varken sanmıyorum)
musclepharm assault (fiyatına göre güzel bi prework , fazla güç vermiyor ancak idmana güzel odaklanma sağlıyor akşam saatleri alırsanız baya da bi uykusuzluk yapıyor ayrıca)

Diyerlerini alırmıyım bir daha ? sanmıyorum.. Grenade yi ilk defa bugün kullandım etkisi çok iyi bomba bi ürün ancak tadı rezalet.. Yine de katlanarak içiyoruz mecbur. Prework ürünleri seviyorum almam desemde bitince bidaha alacağım kesin..

Bidaha almayacaklarım ise ;

amino 2700 (gereksiz bir ürün bence eskidi artık zaten bcaa lar yeterli)
mp creatin (creatin de gereksiz artık prework ürünleri fazlasıyla yeterli bir daha kreatin asla almam hangi marka olursa olsun)
armor v (değerleri düşük fiyatı ucuz diye aldım ancak animal pak e gücüm yettiği sürece almam şuan kürde olduğum için çok kullanıyorum multivitamin mecburen ucuz olana yöneldim off günler veya hafif idmanların olduğu günler için)
Muscletech amino fx (muscletech ürünlerinin genel olarak şişirme olduğunu düşünüyorum tatlarıda zaten çok kötü bir daha almam)

Umarım bu supplementlerden herhangi birini almayı düşünen arkadaşlar var ise yardımcı olabilmişimdir kendi fikirlerim bu şekilde sürekli supplement kullanan biri olarak kiminden memnun kaldım kiminden kalmadım. Favori supplementim ise amino decanate dir :)

Ayrıca şu markalardan artık uzak duruyorum ; Muscletech,g.nc,optimum,amix,gaspari(bi nebze).. Diğer markaları tercih ederim bunların yerine her zaman.

saygılar..

Son düzenleme:
amix beef protein
php growth v12
supradyn all a day

amix bitmek üzere olduğundan bugün Hardline whey 3 matrix siparişi verdim. uzun zamandır denemek istiyordum. piyasada ki ürünlerin çoğunu kullandım. Birde bunu deneyeyim bakalım :D

Bazı resimlere imrenmemek elde deil madii durumum daha iyi olsa keske ah genede alaha şükür

Eklentiler

• IMG_20131212_221551.JPG
    IMG_20131212_221551.JPG
    66,2 KB · Görüntüleme: 515
muscle tech performans serisini 3 ay denemeye karar verdim. Yanında universal bcaa stack ve no xplode var

ben musclepharm creatine aldım ama internette de pek iyi not vermemişler açıkcası biraz içime oturdu keşke satın almadan önce iyice araştırsaymışım.

bu sporda fazla bir geçmişim yok ama bende biraz kullandım maddi durum yeterince :) kullandıklarım
optimum whey
hardline amino
hardline kreatin
bsn synta-6
mp preworkout
universal kreatin
nitro-tech
en çok hangisinden memnun kaldınız derseniz ben etkisi ve tadı olarak synta-6 yı tek geçerim optimum tadı kötü ve nitrotech midemi bulandırıyor :( kullanacak olanlara tavsiye

Arkadaslar bende optimum gold whey ve dymatize super mass 5 kg lik var .yasim 20 boy 1.70 kilo 61 - daha ince optimum seriou mass kullandim 3 kilo aldim .amacim tamamen hacim
Ve kilo almak nasil kullanabilirim ?

Back
Yukarı