Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kadar pahalı olmasına rağmen bu kadar alınıyorsa, 3 katına satsalar yine alınır.. neden indirim yapsınlar ki:mad:

beyler valla ben yılbaşında toplamda 650l lik suplementi 375tl civarına aldım elimde toplu para vardı ondan kullandım öğrenciyim. Elime aylık 420tl para giriyor 110tl si kyk yurdu aylık parası yurtta hergün 6.5tl lik fiş veriyorlar kahvaltıya para vermiyorum akşam yemeğine fiş +1tl Öğlen de okulda yiyorum 1.5tl aylık yemeğim 75tl + yulaf süt + lor peyniri ayda 3 4yulaf ezmesi 15tl 8 10tl lik lor ve toplam 5litre süt 1ayda 15tl de o ve aylık 10tl su parası beslenme :125tl bir de abur cubur de aylık 25tl etti 150tl. 60tl spor toplam gider :150+110+60 = 320tl yani her ay banka hesabım var vadesiz ayrı hesap ona her ay 100tl yatırıyorum geçen yaz tatilde olduğum için temmuz ağustos parası duruyordu 800tl bunların çoğunu o para ile aldım gerisi de biriktirdiğim para ile.alkolüm sigaram yok internet kafe play station bağımlılığım yok yurtta internet zaten var dışarıya çıkıp kafelerde para harcamam yani her ay bankaya 100tl atmaya devam edeceğim şu anda 500tl var şubatta okul 1hafta var o ayın 420tlsinin 60 70ini harcasam 350tl oradan gelecek 400de diğer 4aydan 1.250tl olacak hesapta haziran sonunda

Arkadaşlar protein tozunun yanına hangi supplement gider ? Kreatin mi ? glutamin mi amino mu ? 1.85 boya -83 kilo kilom yeterli zannediyorum artık almayayım kas yapımı için.

Kreatin glutamine bcaa alabilirsin.Aminoasit de kullanilabilir

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İyice zıvanadan çıktım. Bir dünya supplementim var ama farklı bir kominasyonla içicem.
Önce protein tozlarıyla gaspari amino6000, gnc arginine 5000, creatine micronized
Daha sonra parçalamaya geçerken protein tozları ile universal beef amino, animal pak ve nitrix
Bu yaza Rock gibi olmazsam bırakırım sporu.

uryru4yt.jpg

Ben eylülde 80 kilo %25 yağ oranında(20kg yağ vardı vücudumda) 124cm omuz-112cm gögüs-62cm bacak 38cm kol ölçülerim varken ocak başında68 kg %15.5yağ oranına(10.5kg yağ vardı vücudumda) (her ay 3kg yağ yaktım,sen,hatta sadece sen değil forumdan herhangi biri protein tozu +bcaa kullanmadan,sabah kalkar kalkmaz aç karına 40dk lık bir hiit kardiyo yap haftada 3 kez yaparak, kas yakmadan yağ yaksın buna da helal olsun diyeceğim)vücudumdan bunun yanında indim ocağın 2.haftasında 68kilo idim 122cm omuz,59cm bacak-36.5kol 108cm gögüs ölçülerim vardı.Belim 93cm den 82cm e indi.(şu anda kol 37 bacak 60 omuz 123 gögüs 109cm.)Bunu sen suplement desteksiz yap getir elinden öpeceğim.Bu suplementler benim eylül sonu ekim ortalarına kadar olan suplementlerim : ) Yani resimde görünenler bana 8-9 ay gidecek.2 kişi karşılaştıralım.İkisi de aynı antremanı yapsın ikisi de aynı beslenmeyi uygulasın.Bu adamların genetikleri de neredeyse aynı olsun,vücut tipleri kiloları yağ oranları vesaire hepsi neredeyse aynı olsun.Birisi üstüne suplement eklesin diğeri eklemesin.Eğer o suplement kullanan neyi nasıl kullanacağını iyi biliyorsa emin ol 2 senelik çalışmada o suplementsiz adama en az 6 ay fark atar beslenmeleri-çalışmaları genlerinin bu spora yatkınlığı,vücut tipleri kiloları yağ oranları vesaire.Herşey suplement almakla değil hangi suplementi ne zaman-hangi dönem- ne kadar ne ile kullanacağını bilmekte bitiyor :).

Son düzenleme:
Optimum whey ve optimum kreatin var simdilik. Yanina ucuncu ariyorum. Onerilerinize acigim

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1393350602935.jpg
    uploadfromtaptalk1393350602935.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 535
Back
Yukarı