Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi beslenen biri için, hangi ikili kombinasyon dersiniz??

WHEY PROTEİN + AMİNO TABLETLER?
WHEY PROTEİN +BCAA?
WHEY PROTEİN + GLUTAMİN?
AMİNO+BCAA?
AMİNO+GLUTAMİN?
BCAA+ GLUTAMİN?

NOT: Tabiki 3'ü olsa süper olur, ama malum ögrencilik :D Bulk donemındeki öncelikli olmassa olmaz 2 sup. nelerdir merak ediyorum. Creatin daha üçüncül bişey diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?

bütün mesajlara yazmışsın birader aynı şeyi sunu söyleyim whey protein olsun kesin yanınada amino alsan iyi olur bidahada yazma böle heryere

18291.jpg

arkadaki animal kutusunun ıcınde universal kreatin var. aminofx kadraja sıgmamıs

kaç ay bu kür'e devam ediyorsun?Belli bi süresi var mı Kaan arkadaş?

Kür yerine kombinasyon desek daha doğru olur ...

Zira kür steroid için ,
kombinasyon supplemetler için kullanılan terimlerdir..

muscletech nitrotech
muscletech anabolic halo
vpx shotgun
gaspari myofusion
universal ghmax
universal amino liquide
proloab glutamine
ultimate nutrition bcaa
gnc hmb

solgar multivitamine
solgar milk thiste
gnc glucosamine + msm
redoxon c vitamini
enginar hapi
omega3
cinko hapi

Son düzenleme:
Kür yerine kombinasyon desek daha doğru olur ...

Zira kür steroid için ,
kombinasyon supplemetler için kullanılan terimlerdir..

kombinasyon da bi çeşit kür'dür zaten.Kombinasyonlar sonucu bi kür oluşur.ilaç kürü ayrıdır.supplement kürü ayrı.Konu supplementler olduğuna göre kür denince steroid kürü akla gelmez zaten.gerçi bizim ülkede filtre kahve demeyip nescafe diyen %80 var.kabullenilmiş öğretiler var.kelimelere yüklenen anlamlar var,değişmesi zor.sen de haklısın. bench_O

dsc03507t.jpg

Şuan benimde kullandıklarım bunlar:)) Umarım yakında bir pre workout ekleyebilirim:))

şuan sadece gaspari protein tozu ve multipower creatin kullanıyorum.bundan önce de sadece nicro tech protein tozu kullandım da allah aşkına bu resimleri ekleyen arkadaşlara sesleniyorum,ULAN BUNLARIN HEPSİNİ NASIL KULLANIYORSUNUZ AYNI ANDA????????????????

Muscle Tech Anabolic Halo+ ( Yeni çıkardığı gainer 160 gr da 92 gr karbo 44gr protein var+ bcaa ve diğer amino asitler)Qnt Mass+ ve Zinc Çinko ( 50 mg)

Muscle Tech Anabolic Halo+ ( Yeni çıkardığı gainer 160 gr da 92 gr karbo 44gr protein var+ bcaa ve diğer amino asitler)Qnt Mass+ ve Zinc Çinko ( 50 mg)

bu saaydığın değerler bir ölçek başına mı?
eğer ölçek başına 44gr protein,92gr karbonhidrat varsa daha ürün aramaya gerek yok.
iso mass 3000de de 7gr kreatin yazıyor ama ölçek başına mı onu bilemiyoruz.

muscletech nitrotech ultimate prostar protein tozları mhp kreatin ultimate amino 2002 benim kullandıklarım.ultimate prostardan cok memnun kaldım mucsletect te daha iyi performans almayı umayorum hadi hayırlısı bakalım

Selamlar, bu ilk mesajım ve gerçekten supplementlerin çok faydasını gördüm şu an sabahlari solgar vm75 ant. öncesi muscletech nano vapor ant. sırasında gaspari size on ant. sonrası nitrotech, multipower bcaa ve glutamine kullaniyorum belli donemlerde kreatini kesmiş olmak için evde hazirda tuttuğum twinlab whey proteinim var kreatini kesmek istediğimde ant. oncesi kafein hapı ant. sonrasi ise whey protein bcaa ve glutamine donuyorum. Yanlışlarım yada doğrularım varsa bilgilendiriniz lütfen.

vm 75 yerine taurine de içeren vm2000 kullanılabilir

hiç yok :D

Multipower 2.25 100%whey
Multipower BCAA 300 tb
Multipower d-fine
Optimum Nutrition Whey gold standart 10 LBS
Optimum Nutrition Creatine powder
Optimum Nutrition Glutamine powder
Muscletech-nitrotech hardcore
Muscletech-nitrotech hardcore
... :)
iki tür protein tozu(nitrotech ve multipower) kullanmandaki amaç nedir?hayır biri kazein olsa anlarım gece yatmadan içiyor diye ama ikiside whey.
bilmediğim birşey mi var acaba?

bu saaydığın değerler bir ölçek başına mı?
eğer ölçek başına 44gr protein,92gr karbonhidrat varsa daha ürün aramaya gerek yok.
iso mass 3000de de 7gr kreatin yazıyor ama ölçek başına mı onu bilemiyoruz.

içinden çıkan ölçekte tepeleme doldurduğunda 1 tarafında 40 gr ( karb) diğer tarafında 20gr ( protein) diye yazıyor. 1hafta oldu kullanmaya başlayalı. 74 kg idim başladığımda şuan 76.300'üm

tadı fena değil kakao+ nane

fakt tek kötü yanı yağsız süt ile karıştırdığınız da eğer iyi karıştırmazsanız hafif bir topaklanma oluyor. fakat güzel etkisi var.

dsc01526.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:10 ----------

Arkadaşlar Supplementlerim Bu Şekilde
Şu An Gaspari AMinoMax bitti
Yerine Gaspari Aminomax mı alsam
Yoksa Bulk İçin olarak
NitrikOksit mi alsam (musclepharm Assault düşünüyorum)
Daha güzel teklif ve markaları olanlar söylesin

Back
Yukarı