Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
destekler:
one-a-day weight smart
megadyne
bemiks-c
resveratrol 200 mg
omega 3 balık yağı

Ana destekler:
creatine 1500 mg
amino asit 3000 mg
beta-alanine 1000 mg
l-carnitine 500 mg
ON whey protein tozu

karaciğer destekleri:
chloine & inositol 500mg
milk thistle 300mg

Myfusion Protein Tozu
Superpump 250
Twinlab Liquid Amino
ON Whey Protein Tozu
bir şey sorucam myofusionun etkisi nasıl almayı düşünüyorumda bir ON wheyle falan karşılaştırırsak kullandıktan sonra bir fark hissetinmi ??

bir şey sorucam myofusionun etkisi nasıl almayı düşünüyorumda bir ON wheyle falan karşılaştırırsak kullandıktan sonra bir fark hissetinmi ??

1 kutu myofusion bitirdim, öncesinde optimum gold standart kullanıyordum şimdi tekrar gold standart kullanıyorum. ON whey'den daha iyi bir protein ürünü yok. 1 ölçeğinde 5.5g bcaa,4g glutamin,24g protein var. Ben kıbrıstayım, burdaki milli sporcular whey kullanyorlar hep istedikleri ürünü kullanma şansları varken.(bütün ürünleri almak okadar kolayki burda rum kesiminden) Ekstradan bcaa'da kullanmıyorlar yeteri kadar içerisinde var diye. Myofusion'a gelince çok tatlı, tek ölçeğinde 2g şeker var artı içerisinde değişik formlarda proteinler mevcut. Vücudunu 5-6 saat besler 1 ölçeği. Ama aynı zamanda 3g yağ ve 5g karbonhidrat vardır 1 ölçeğinde (kilo aldırabilir) Gece uyku saatlerinde vücudunu uzun süre besleyecek kana geç karışan bir protein ürünü kullanmıyorsan (casein gibi) myofusion tercih etmek avantaj. Ama bence ON whey ile ayrı bir casein ürünü kullanarak verimini çok arttırabilirsin. Ayrıca şöylede bir link vereyim, 3 firmanın proteinleri artıları eksileriyle yazılmış incelemende fayda var http://blog.simplyfitaz.com/wp-content/gallery/random/protein-choices.jpg

Multipower 2.25 100%whey
Multipower BCAA 300 tb
Multipower d-fine
Optimum Nutrition Whey gold standart 10 LBS
Optimum Nutrition Creatine powder
Optimum Nutrition Glutamine powder
Muscletech-nitrotech hardcore
Muscletech-nitrotech hardcore
... :)

Eklentiler

• 100_2231.jpg
    100_2231.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 559
optimum %100 whey gold
weider 2200 amino asit
bunlara ek olarak
casein ve animal pump alıcagım

bir şey sorucam arkadaslar.. ben de 19 yasındayım 1.90 boyum var. allah tipi mipi tam vermişte vucut yok işte :D bende evde kendı capımda başladım .. kosu bandı dambıl vs aletler var .. yanı vucutumun her yerini calıstırıcak alet erdavat var .. boyum yerinde ve omuzlarım cok genış ama 70 kiloyum.. şişmeye ihtiyacım var arkadas.. ne tür supplementler kullanmalıyım .. cok ayrıntılı olarak yazarsanız size minnettar kalırım .. teşekkürler ..!

sen kendini yeterince şişirmişsin zaten:)

gardaşım bilgin yoksa forumu meşgul etme :D konu acamadım.. cevabın yoksa karalamana gerek yok .gercekten cevap verebilicek bi arkadas lazım.. antremandan once ne kadar ne antremandan sonra ne kadar ne kullanmalıyım hepsını bılmem gereklı.. ve kullanıma ne kadar devam etmeliyim hic bi bilgim yok..

bsn : xplode , gaspari: super pump , usplabs: jack3d

gaspari :myofusion,on: %100 whey protein,

scivation: xtend

not:usplabs i dolayısıylada jack3d yi ilk kim türkiyeye sokarsa o parayı kırıcaktır vaktim olsa inan ben distribütör ü olurdum :) jack3d şu anda dünyada en çok satan supplement :) bilen bilirrrrr :)

Multipower Hyper Mass 300 3kg
Universal Beef Aminos 400 tablet
Universal Amino 1900 350 tablet
GNC whey protein
Herballife Soya proteini
Hardline Glutamine 100 kapsül
GNC mega vitamin 90 kapsül

Arkadaşlar elimde spor hocasının verdiği iki kutu supplement var, birisi Nıtrofull BCAA2000 diğeride NITROFUL L-ARİGİNİNE ,L-ORNİTHINE , L-LYSINE yazıyor tam olarak ne işe yaradıklarını bilmiyorum faydası varmıdır ne işe yarar ta olarak yardımcı olursanız sevi n irim .

Arkadaşlar elimde spor hocasının verdiği iki kutu supplement var, birisi Nıtrofull BCAA2000 diğeride NITROFUL L-ARİGİNİNE ,L-ORNİTHINE , L-LYSINE yazıyor tam olarak ne işe yaradıklarını bilmiyorum faydası varmıdır ne işe yarar ta olarak yardımcı olursanız sevi n irim .

aldığın haplar amino asit hapları yani kısacası proteinlerin yapı taşları spordan önce ve sonra aldığın zaman hem kas yıkımını engeller hem de vücudun proteinlere saldırdığı zaman yani antremandan hemen sonra protein açığını kapamış olursun...

Gasparin superpump 250 800gr
Optimum Whey 100% Whey Gold Standart 5LB
universal amino 1900 325 tablet

Sizle Karşılaştırılmaz belki ama bunlarıda ben kullanıyorum , daha başlangıç aşamasındayım bu suplement işinde , spordan yarım saat önce 4 tane universal 1900 ve 2 ölçek superpump , spordan çıktıktan hemen sonra 4 universal 1900 ve 1 ölçek protein tozu suyla ve yatmadan önce sütle 1 ölçek protein tozu ] off günlerde hiçbirşey kullanmıyorum.

Nasılımm???? :)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/attachment.php?attachmentid=9969&stc=1&d=1295005713

Eklentiler

• Suplement.jpg
    Suplement.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 560
Son düzenleme:
Gasparin superpump 250 800gr
Optimum Whey 100% Whey Gold Standart 5LB
universal amino 1900 325 tablet

Sizle Karşılaştırılmaz belki ama bunlarıda ben kullanıyorum , daha başlangıç aşamasındayım bu suplement işinde , spordan yarım saat önce 4 tane universal 1900 ve 2 ölçek superpump , spordan çıktıktan hemen sonra 4 universal 1900 ve 1 ölçek protein tozu suyla ve yatmadan önce sütle 1 ölçek protein tozu ] off günlerde hiçbirşey kullanmıyorum.

Nasılımm???? :)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/attachment.php?attachmentid=9969&stc=1&d=1295005713

valla gayet iyi supplementler :)

Back
Yukarı