Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba arkadaşlar ben 4 aydır body building yapıyorum ve amino asit kullanmaya karar verdim ne önerirsiniz...
boy:1.80
kg:82
teşekkürler

bu arada neredeyse universal ultra whey proteinim biteli 1 hafta olacak doğal olarak protein yüklemesi yapıyorum protein tozu olarak ne öneririrsiniz ben optimum whey de karar kıldım sizce nasıl....?

ve son olarak weider megaforte likit amino asit gördüm değerleri baya yüksek 20 ampül bana fazla gelirmi fiyatı ise 60 ytl....

o 60 ytl olan weiderın normal likid aminosu olmasın :D

Universal 120 Gr Creatine
Muscletech 300 Gr Creatine
Sunwell Multivitamin ve Mineraller 100 tablet
Sunwell Magnezyum, Çinko, Kalsiyum ve Vitamin D - 90 Tablet
Optimum Nutrition Gold Protein Tozu

Hardline amino 2000
Hardline ZONE Protein ve karbonhidrad karışımı

Hardline Zone göremedim bu ürünü forumlarda daha kullanmaya başlamadım bir kaç güne başlicam.

Şu sıra Whey kullanıyorum tek başına Sabah kalkar kalkmaz gece yatmadan önce süt ile.Tabi off günümde

antreman günlerinde ant den sonra da bi ölcek alıyorum.

Nutrex getirttim ama hem kas hemde yag yakma aynı zamanda tavsiye edilmedigi için onu daha kullanmadım.

Protein mi gerçekten faydalı inanılmaz.Ama sadece toz la degil hergün ton balıgı yada tawuk,yumurta süt peynir bunlarla birlikte çok faydalı

Eklentiler

• Görüntü006.jpg
    Görüntü006.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 637
optımum whey
trıbulus
anımal pak
amıno 2200
creatıne
bir takım vıtamınler

hepsını kombıne kullanmıyorum yanlız, onu belırteyımde yanlış olmasın:D

Eklentiler

• Görüntü002.jpg
    Görüntü002.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 661
Şu sıra Whey kullanıyorum tek başına Sabah kalkar kalkmaz gece yatmadan önce süt ile.Tabi off günümde

antreman günlerinde ant den sonra da bi ölcek alıyorum.

Nutrex getirttim ama hem kas hemde yag yakma aynı zamanda tavsiye edilmedigi için onu daha kullanmadım.

Protein mi gerçekten faydalı inanılmaz.Ama sadece toz la degil hergün ton balıgı yada tawuk,yumurta süt peynir bunlarla birlikte çok faydalı

:o hocam o wheyler ne öyle off:D walla hayalim orda duruyo desem yeridir iddaadan bi para vursam, bende direk gidip 10 peket 4.5 kg lık optımum alacam. böyle teker teker alınca stres yapıo. ha bitti ha bitecek gibisinden kendimi ayarlayamıorum yarınımı düşünmem lazım:D

şuan elimde optimum whey pro,stacker3,hard line k.g.t,hardline creapure,ephedrine var.zaten şuan kür içindeyim kür sonrası ephedrine,stacker üçle devam edecem...

AYIBOGAN kardeş nezamandır aynı ürünü kullanıyorsun?uzun süredir aynı ürünü kullanıyorsan markayı değiştir istersen.optimum çikolatalı değişik bişey kullan bence.hep çikolata çikolata.... değişik olsun biraz.yanlış anlamayın konu sadece çikolatalı olması değil birazda farklı marka kullan farklı etkiler gör..

falcon hangi ve ne tip üründen bahsediyorsun...sahte diyerek suplementlerimi demek istiyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
vucudun verdiği tepkileri ölçmen gerekli.bu ölçümü yapabilmen içinde placebo etkisinden uzak,bilinçli bir sporcu olman gerekiyor.tecrübe en büyük yoldaşın.aldığın yerin sağlamlığı en başta gelir.

Optimum Whey : Tadı süt ie fena değil ama inanılmaz gaz yapıyor, kutuyu bitirmeye çalışıyorum :/

GNC Amino Burst 3000: Faydasını görüdüğümü söyleyemem

BSN Cellmass
BSN No-Xplode
Muscletech NoX9 (bsn nitrix kombinesi yukardaki ikiliye daha iyi olurdu sanırım ama önceden almıştım bu ürünü)
Optimum nutrition whey protein
Universal Nutrition Animal Pak

Listedeki Bsn ürünlerini yeni sipariş verdim. Formlarda Bsn hakkında olumlu şeyler yazılmış.

BSN Syntha 6
Designer Whey
Now Tribulus
Now Melatonin
Trimedica DHEA
Doctors Best ALA
BSN CellMass
BSN NO Xplode
21st Century Chromium Picolinate
HYdroxycut Hardcore
Now Silymarin
Twinlab BCAA

uzun bir aradan sonra yaptım ilk supplement kombinasyonu..

nitrotech 2*4lbs
gaspari nutrition sizeon
gaspari nutrition superpump250
prolab glutamin 300+100gr
gnc zinc 25
animal flex
now melatonin
now shark cartilage
sportpharma multi-v

Eklentiler

• DSC00220.JPG
    DSC00220.JPG