Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Animal Stak (yurt dışı) - Animal Pak
Muscle Meds Carnivor Protein - Musclemeds Secret Souce - Muscletech MassTech
Ultimate Bulgarian Tribulus - Universal GH max
Gaspari Amino 8000 - Gaspari BCAA 6000
BSN NoxPlode 2.0
MusclePharm Glutamine
5 Gün antrenman 2 Gün Off veriyorum kendime
BULK Dönemde bu ürünleri kullanıyorum hacim için 6 aylık süreçte 2-3 kg kas koyabilirsem bu düzende gidip ne mutlu bana herkeze iyi günler
Hocam animal stak kaç dolara getirdiniz şuan benimde en çok istediğim supplement. :D

nasıl verim aldınızmı acaba?
Bu ürünler kaliteli ürünler. Fakat bir paket içindeki kullanım ürünü ve sayısı 1 ayda bitecek şekilde. 2 kutu üst üste kullanıb sonra ara veriyorsunuz. Fakat mucize bir ürün değil. TESTO salınımı konusunda gayet iyi ama akşam yatmadan önce yediklerine dikkat etmezsen bir anlamı olmuyor. STAK ürünlerinde en çok dikkatimi çeken özelliği, uzun antremanlarda kas yıkımının önüne geçerek, anabolik gelişimi tetikleyecek salınımları desteklemesi. Yıkımı sağlayan, stres vb. salınımları engelleyerek uzun antermanlardaki risklerden koruyor.[DOUBLEPOST=1442921624][/DOUBLEPOST]STAK Ürünleri için
http://www.sanalpazar.com/Spor__fcrtr=Animal-.20stak][1opr=O][1ntfcs=1__of__otASC__s0

Bu ürünler kaliteli ürünler. Fakat bir paket içindeki kullanım ürünü ve sayısı 1 ayda bitecek şekilde. 2 kutu üst üste kullanıb sonra ara veriyorsunuz. Fakat mucize bir ürün değil. TESTO salınımı konusunda gayet iyi ama akşam yatmadan önce yediklerine dikkat etmezsen bir anlamı olmuyor. STAK ürünlerinde en çok dikkatimi çeken özelliği, uzun antremanlarda kas yıkımının önüne geçerek, anabolik gelişimi tetikleyecek salınımları desteklemesi. Yıkımı sağlayan, stres vb. salınımları engelleyerek uzun antermanlardaki risklerden koruyor.[DOUBLEPOST=1442921624][/DOUBLEPOST]STAK Ürünleri için
http://www.sanalpazar.com/Spor__fcrtr=Animal-.20stak][1opr=O][1ntfcs=1__of__otASC__s0
Nasıl getirdiniz hocam böyle kargo ile getirilebiliyormu acaba?

Nasıl getirdiniz hocam böyle kargo ile getirilebiliyormu acaba?
Bu linktekiler Türkiye'deki satıcılar. Yurt dışından ürünleri getirerek satıyorlar. Bu linkte yer alan bir satıcıyla irtibata geçebilirsin. Önerim, önce telefonlaş, mümkünse yüz yüze görüş ya da yerini bil. Şöyle bir söylenti oluyor, yurt dışı ürünlerinde sahtecilik olayı. Bundan dolayı garantici olmak adına sağlama al. Benim alışveriş yaptığım kişi dükkanı kapamış. Buradan sipariş vererek 2, 3 gün içinde ürün sende oluyor. Hiç sorun yaşamadım.

Bu linktekiler Türkiye'deki satıcılar. Yurt dışından ürünleri getirerek satıyorlar. Bu linkte yer alan bir satıcıyla irtibata geçebilirsin. Önerim, önce telefonlaş, mümkünse yüz yüze görüş ya da yerini bil. Şöyle bir söylenti oluyor, yurt dışı ürünlerinde sahtecilik olayı. Bundan dolayı garantici olmak adına sağlama al. Benim alışveriş yaptığım kişi dükkanı kapamış. Buradan sipariş vererek 2, 3 gün içinde ürün sende oluyor. Hiç sorun yaşamadım.
linki yada adresi özelden atabilirmisiniz acaba hocam?

3 aylık kombinem
grenade calibre 50, weider creatine, nutrex glutamine, universal atomic 7, universal gh max, universal zma, ultimate prostar ve solgar vm 75
gh max fazla mı gelir? önümüzdeki aya zma bittikten sonramı başlasam?
ve elimde fazladan hiç açılmamış ultimate glutapure 1 kg var. uygun fiyata vericem düşünen olursa
IMG_20150928_180318.jpg

Eklentiler

• IMG_20150928_180318.jpg
    IMG_20150928_180318.jpg
    196 KB · Görüntüleme: 661
mutant mass 2.72 kg + dymatize elite whey protein 2.28 kg

dün bu ürünleri aldım, polonya'da erasmusta olduğum için daha fazla markaya ulaşma imkanı bulabiliyorum şu an. bunlar hacimlenme için kar etmezse dymatize elite mass'e geçiş yapacağım, bunlardan pahalıya gelecek ama olsun.

Dymatize Super Mass Gainer i 1-2 gün içinde kullanmaya başlıcam 54 kiloyum şimdilik sadece bu ürünü kullanıcam yanına kreatin veya bcaa almalımıyım ? İçinde 1.5 gr kreatin var ayrıca lösin, izolösin, valin bcaa toplam miltarı yaklaşık 17,000 mg

Bulk için böyle bi supplement kombinasyonu yaptım kullanımın sonucunda en iyi etkiyi görebilmek nasıl kullanmalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum , karbo kutu üstündeki kullanım şekli günde 150 gram 3 parça halinde 50 gram şeklinde öbürlerinin kullanımı hakkında herkezin bilgisi vardır diye yazmadım, antreman günleri ve normal günler nasıl kullanmalıyım ve ne kadar sürmeli bu şekilde. ( 7 aylık bi spor geçmişim var boy 1.76 kilo 60 )
-4dn Creatin
-Carbo jet karbonhidrat
-Hardline Amino asit
-Optimum Glutamin
-Weider premium whey ( wheyi define için düşünüyorum bulkda kullanmayacam )

Son düzenleme:
Bulk için böyle bi supplement kombinasyonu yaptım kullanımın sonucunda en iyi etkiyi görebilmek nasıl kullanmalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum , karbo kutu üstündeki kullanım şekli günde 150 gram 3 parça halinde 50 gram şeklinde öbürlerinin kullanımı hakkında herkezin bilgisi vardır diye yazmadım, antreman günleri ve normal günler nasıl kullanmalıyım ve ne kadar sürmeli bu şekilde. ( 7 aylık bi spor geçmişim var boy 1.76 kilo 60 )
-4dn Creatin
-Carbo jet karbonhidrat
-Hardline Amino asit
-Optimum Glutamin
-Weider premium whey ( wheyi define için düşünüyorum bulkda kullanmayacam )

jet karboyu ant öncesi 30-45 dakika önce, kreatini de aynı şekilde yarım saat önce. aminoyu ant önce v sonra olarak bölebilirsin. glutamin ant sonra alınabilir. whey kullanacaksan ant sonrası bir ölçek alabilirsin.

Yeni başlıyorum.Twinlab Super Gainer Fuel 5400 Gr antrenman sonrası bir ölçek (725 kcal - 25gr protein) gaspari aminomax 8000 ant. yarım saat önce kullanmayı düşünüyorum.Ayrıyetten elimde optimum gold whey ve optimum micronized creatin var gainer bittiğinde bunlarla devam edicem.Birde bunları alırken hediye gelen Coenzym-q10 :)

Back
Yukarı