pitbull body
Üye
selam arkadaşlar ben nitro tech manyağı oldum artık bu ürünü 2009 dan beri kullanıorm we gaayeet memnunum etkisine hayranım eskiden sadece creatine we nitro tech alırdım ama 1 ay önce sağlam bir dietle beraber on günlerde sabah kalkınca yarım ölcek nitro-tech ve mhp glutamine-sr sonra kahvaltı 10 gibi ara öğün ufak atıştırmalık sonra 12 de öğle yemeği 3 gibi yine ufak bi atıştırmalık 5 te bi yemek 2 saat sonra 1 ölçek nitro-tech ,mhp glutamine-sr ve amino fx 8 de antrenman antrenmandan sonra hemen nitro-tech,optimum kazein mhp glutamine-sr karışımı üstüne cell-tech 22:30 da bi yemek 12-1 arası yatış yatarkende optimum kazein ve mhp glutamine-sr karışımı ve 3 ana öğünle beraber ultimate nutrion glucozamine... off günlerde ise sabah kalkınca nitro-tech glutamine karışımı kahvaltı üstüne cell-tech 10 da ara öğn 12 öğle yemeği üstüne amino fx 3 te ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği yatarken kazein glutamine karışımı ve aynı şekilde 3 ana öğünde glucozamine... ve etki çok tatmin edici...
thums:arkadaşlar yorumlarınızı bekliorm sizinde görüşleriniz warsa memnun olurum saygılarr...bench_O