Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar ben nitro tech manyağı oldum artık bu ürünü 2009 dan beri kullanıorm we gaayeet memnunum etkisine hayranım eskiden sadece creatine we nitro tech alırdım ama 1 ay önce sağlam bir dietle beraber on günlerde sabah kalkınca yarım ölcek nitro-tech ve mhp glutamine-sr sonra kahvaltı 10 gibi ara öğün ufak atıştırmalık sonra 12 de öğle yemeği 3 gibi yine ufak bi atıştırmalık 5 te bi yemek 2 saat sonra 1 ölçek nitro-tech ,mhp glutamine-sr ve amino fx 8 de antrenman antrenmandan sonra hemen nitro-tech,optimum kazein mhp glutamine-sr karışımı üstüne cell-tech 22:30 da bi yemek 12-1 arası yatış yatarkende optimum kazein ve mhp glutamine-sr karışımı ve 3 ana öğünle beraber ultimate nutrion glucozamine... off günlerde ise sabah kalkınca nitro-tech glutamine karışımı kahvaltı üstüne cell-tech 10 da ara öğn 12 öğle yemeği üstüne amino fx 3 te ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği yatarken kazein glutamine karışımı ve aynı şekilde 3 ana öğünde glucozamine... ve etki çok tatmin edici... :)thums:arkadaşlar yorumlarınızı bekliorm sizinde görüşleriniz warsa memnun olurum saygılarr...bench_O

weider whey protein
weider pure creatin
weider bca

ancak tablet bca larımı kaçar adet alıcagımı bılmıyorum ne kdr almalıyım ne zaman almalıyım yardımcı olurmusunuz ayrıca whey proteinden cıkan 100 ml lık ölçek tam dolu dolu bir porsiyonamı denk gelıyor yoksa yarısına kdr mı doldurmalıyım

şuan kullanıyor olduğum;
Muscle Tech - Nitrotech
Muscle Pharm - Assault
Universal Nutrition - Animal Pak
Weider - Amino Nox

kullandıklarım;
Muscle Tech - Nitrotech (4 kutu)
Gaspari Nutrition - Myofusion
Optimum Nutrition - Creatine Powder
Ultimate Nutrition - Muscle Juice Revolution (2 kutu)
Ultimate Nutrition - Iso Mass Xtreme Gainer
Ultimate Nutrition - Creatine Monohydrate

bi ara da resim eklerim

aldıkların ve öğünler iyide :D ne iş yaptığını öğrenebilirmiyim :D
ŞUAN sadece body building yapıorm ama yılbaşına kadar yağlı güreş we kick box ta yapıodum ama artık sadece body e yoğunlaştım mesleğimi sorarsanda kamuda üst düzey bi yöneticinin yakın korumasıyım...thums: bu arada dün amino fx bitti şimdi multipower mega boost a geçicem daha yararlı olduğunu söliolar frumlarda... bilgisi olan warsaa?

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde Hardline Gainer+Optimum whey Protein+Hardline Amino 2000+Hardline creatin+Hardline glutamin var..Bu sporda 4.ayıma girdim.Supplement kullanımı hakkında fazla bilgim olmadığı için bazı sorular sormak istiyorum umarım yanıt alabilirim çünkü kafam çok karışık.

1.Hepsini kullanmak karaciğeri yorarmı ?
2.Salondaki hocamın verdiği programa göre pazartesi-perşembe ve salı-cuma bölge antremanlarım var cumarteside gidiyorum yani 5 gün.Bu günlerin haricinde gainer olsun protein olsun amino asit olsun yada diğer ikisi supplement kullanmalımıyım ?
3.Elimdeki ürünler bittikten sonra aynı supplementlerin Optimum olanlarından denicem bu sefer.Hangi markayı tercih edersiniz.öğrenci olduğum için maddi olarak fazla yük binmesini istemiyorum.bu yüzden hergün supplement kullanmaktansa OFF günlerde ara vermek istiyorum :S

cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.

Pazartesi gireceğim kombinasyon ;

MusclePharm Assault Yeni Vrs.
Muscletech Nitro-Tech
Bi omax Amino Liquid
MHP Dark Matter
Syntrax SuperGlu Glutamine

+ Yohimbine, Ginseng, Gingkgo Biloa

Ultimate ISO 93
BSN Cellmass
MHP Glutamine-SR
Power System Amino Liquid
Universal Egg Aminos
Weider Beta Alanine
Twinlab Fish/Flax Combo, Multipower Gluco.&Chon., AST Multi-Pro 32x, Biotech USA Testabolic

Bsn Syntha-6
Optimum goLd whey
MuscLe Pharm Assault eski versiyon.

Sonbahara hazırlık :)

9dqwl.jpg

Çoğunluk 3'ten fazla supplement yazmış. Sağlam yükleniyorsunuz ;) Şu anda kullandıklarım;

- MyoFusion
- ON Creatine

Kullandiklarim:
Gaspari Myofusion
Scivation Xtend
Opti-men Multivitamin
Optimum fishoil
Optimum creatine
razor 8 blast powder

Back
Yukarı