Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011tasarım adidas adizero bulabilirseniz alın. Ondan sonra çıkan adi serileri o kadar konforlu değil ben şahsen antremanda kendimi bulutların üzerinde yuruyor gibi hissediyorum yok öyle Bi rahatlık. Mağazalarda yoktur ama internette bulabilirsiniz
Katılmıyorum..
Bence ayakabıda oldukca önemlıdır dengede durmak ve yere sağlam basmak için.
Ayrıca ayağıda korur. Terlik giydiğinde ayağına ağırlık düşse 1 ay yüriyemesen ne olucak ?
Puma gayet şık ayakkabılar üretiyor ama kesinlikle tavsiye etmiyorum en azından drift cat denen seriyi 2 kez parama kıyıp orjinal ayakkabı alayım dedim birine 180 diğerine 210 TL bayıldım ikisininde 1.5 ay içinde renkleri soldu soyulmalar başladı tek iyi yönü açılma olmuyor ayakkabıda ama rengi solup soyulan ayakkabı açılmasa ne olur...
MARKA TAKINTILI Bİ İNSANIM COK SAYIDA ADİDAS VE NİKE KULLANDIM DİĞER KULLANICILARIN YORUMUNU BİLMEM AMA ŞUAN KULLANDIĞIM
NİKE AİR MAX PRİME MÜKEMMEL RAHAT VE SAĞLAM BİR AYKKABI SANIRIM FİYATI 449 TL CİVARI SUAN YANINDA AİR MAX SEQUENT2 KULLANIYORUM ODA ÇOK İYİ
BU 2 AYAKKABIDAN ÖNCE ADİDAS CLOUDFOAM KULLANIYODUM 2 AYDA YIRTLIDI GARANTİSİ VARDI YOLLADIM ADİDAS CEVAP BİLE VERMEDEN GERİ YOLLAMIŞ KULLANICI HATASI DAHİ DİYEMEDİLER GARANTİYE GİRMİYO BU DİYE YOLLADILAR O YÜZDEN UZUN BİR SÜRE NİKE KULLANMAYI PLANLIYORUM MÜŞTERİ HİZMETLERİ LEŞ BİR MARKANIN ÜRÜNÜNÜ ALMANIZI ÇOK ÖNERMEM