abi zayıfım aynı zamanda kılo almak ıstıyorm kantın acık olmuyo bos durmasın mıdem bıde acken ders calısamıyorum yanı ondanYulaf oneririm tok tutar ve kaliteli karbonhidrattir. Yiyemiyorsan seker orani en az olan gevregi alabilirsin.
Ozaman maddi durumun iyise kardesim sana guzel ve lezzetli tarif vereyim.abi zayıfım aynı zamanda kılo almak ıstıyorm kantın acık olmuyo bos durmasın mıdem bıde acken ders calısamıyorum yanı ondan![]()
Kendi yaptığım sabah öğünümü vereyim sana.
100gr fındık 100gr badem 100gr ceviz mikserden gecırıyosun. Yulaf alıp mikserden gecırıyosun bunları karıştırıyosun.(1 2 hafta gidiyo)
1 protein ölçeği kadar shakera at 1 adet muzu çatalla ez 300 400ml süt koy eğer varsa yarım ölcek protein tozu koy çalkala iç.
Yanına dilimli çavdar tam tahıllı ekmekler var onlardan al 1 dilim üstüne fındık ezmesi sür yanında tüket.
Hem dinç hem tok hemde öğünü bol karbonhidratlı geçirmiş olursun.![]()
maşallah kardeş. bende kendimi kahvaltı ediyom zannediyordum canım çekdi öğlen vakdiKendi yaptığım sabah öğünümü vereyim sana.
100gr fındık 100gr badem 100gr ceviz mikserden gecırıyosun. Yulaf alıp mikserden gecırıyosun bunları karıştırıyosun.(1 2 hafta gidiyo)
1 protein ölçeği kadar shakera at 1 adet muzu çatalla ez 300 400ml süt koy eğer varsa yarım ölcek protein tozu koy çalkala iç.
Yanına dilimli çavdar tam tahıllı ekmekler var onlardan al 1 dilim üstüne fındık ezmesi sür yanında tüket.
1 2 hafta nasil gidiyor bu urun ?Kendi yaptığım sabah öğünümü vereyim sana.
100er gram fındık badem ceviz ve yulaf ayrı ayrı mikserden geçirip karıştırdıkdan sonra büyük yoğurt kabının 4/3 kadar toplanıyor. her sabah 1 protein ölçeği kadar alıyorsun yaklasık 1 protein ölçeği 25 35gr arasıdır. oda baya gidiyor.1 2 hafta nasil gidiyor bu urun ?