hangi gevrekten almalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teqq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teqq

Üye
arkadaslar ben yurtta kalıyorm sabah erken kalktıgımdan dolayı kantın acık olmuyor ve bıseyler atıstırmam gereklı zayıf bırısıyım dolayısıyla atıstırmalarımında ıse yaramasını ıstıyorum mesela hangı gevrek daha kalorılıdır ya da sızın bır onerınz varmı ?

Yulaf oneririm tok tutar ve kaliteli karbonhidrattir. Yiyemiyorsan seker orani en az olan gevregi alabilirsin.

abi zayıfım aynı zamanda kılo almak ıstıyorm kantın acık olmuyo bos durmasın mıdem bıde acken ders calısamıyorum yanı ondan :D
Ozaman maddi durumun iyise kardesim sana guzel ve lezzetli tarif vereyim.
100 GR eti yulaf
300 GR sut
2 yemek kasigi bal
1 avuc ceviz
bunu dene

Kendi yaptığım sabah öğünümü vereyim sana.
100gr fındık 100gr badem 100gr ceviz mikserden gecırıyosun. Yulaf alıp mikserden gecırıyosun bunları karıştırıyosun.(1 2 hafta gidiyo)
1 protein ölçeği kadar shakera at 1 adet muzu çatalla ez 300 400ml süt koy eğer varsa yarım ölcek protein tozu koy çalkala iç.
Yanına dilimli çavdar tam tahıllı ekmekler var onlardan al 1 dilim üstüne fındık ezmesi sür yanında tüket.
Hem dinç hem tok hemde öğünü bol karbonhidratlı geçirmiş olursun. :)

100gr fındık 100gr badem 100gr ceviz mikserden gecırıyosun. Yulaf alıp mikserden gecırıyosun bunları karıştırıyosun.(1 2 hafta gidiyo)
1 protein ölçeği kadar shakera at 1 adet muzu çatalla ez 300 400ml süt koy eğer varsa yarım ölcek protein tozu koy çalkala iç.
Yanına dilimli çavdar tam tahıllı ekmekler var onlardan al 1 dilim üstüne fındık ezmesi sür yanında tüket.

Canım çekti bu nasıl bir kahvaltı ya :)

maşallah kardeş. bende kendimi kahvaltı ediyom zannediyordum canım çekdi öğlen vakdi :)

Lifalif - Yulaf benim acaip hayatımı kurtarıyor , bence onu tercih edebilirsin. Sabah kahvaltıda ve antremandan 1 saat önce bazen portein tozu ile bazende light yoğurtla karıştırıp yiyorum enerji vermesi için. Çok rahat ve kullanışlı. Sen sade al içeriği arkadaşların dediği gibi kafana göre şekillendirirsin en azından rafine şeker almaktansa doğal yollarla kuru meyve yada bal gibi şeylerle tatlandırırsın.

1 2 hafta nasil gidiyor bu urun ?

Back
Yukarı