hangi damar daha estetik

sizce hangi damar daha estetik ?

• bicepsde çıkan

Votes: 168 49,9%
  • omuzda çıkan

Votes: 26 7,7%
  • önkolda(bilekte) çıkan

Votes: 78 23,1%
  • göğüste çıkan

Votes: 4 1,2%
  • bacaklarda çıkan

• karın kaslarında çıkan

Votes: 11 3,3%
  • adoniste çıkan

Votes: 27 8,0%
  • alında çıkan

• boyun bölgesinde çıkan

Votes: 12 3,6%
  • ayaklarda çıkan

Votes: 3 0,9%

• Total voters
    337

kng0909

Üye
defınasyon yaptıkca ortaya cıkan damarlar arasında sızce en estetık hangısı. ben bıcepste de cıkan ve adonıste cıkan 2 damar arasında kalmıstım . ama adonıs daha defıne bır vucudtta cıktıgı ıcın daha estetık gelıyor gozume .

defınasyon yaptıkca ortaya cıkan damarlar arasında sızce en estetık hangısı. ben bıcepste de cıkan ve adonıste cıkan 2 damar arasında kalmıstım . ama adonıs daha defıne bır vucudtta cıktıgı ıcın daha estetık gelıyor gozume .

Aynı fikirdeyim yanlız benim ilk tercihim biceps...

bende aynı fikirdeyim fakat bicepsde daha iyi duruyor gibi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:58 ----------

yalnız popoda çıkan damar yazılmamış ankette
icon10.gif

• Like
Reactions: Azi
Benim ön koldaki damarı görseydiniz, fikriniz değişebilirdi :D

Bicepste çıkan damar tabi tamam da herkesin aynı şekilde çıkmıyor o damar. Bizim salonda bir abimiz var bicepsleri damarlı ama bi acayip böyle varisli gibi duruyor daha çok. Çok çirkin bi görüntüsü var. Benim tercihime gelirse ön kol ve omuz diyorum. Frank Mcgrath'in omuz damarlanması gibi mesela çok muhteşem duruyor.

Ben oyumu boyun bölgesine attım neden bilmiyorum en çok orası hoşuma gidiyor :D

:D En iyi böyle tarif edilebilirdi :D

Abi ya ben birseyi kafaya takiyorum delircem bak kafaya taktigim seye abi ben simdi öyle bir ayrintiya giriom ki bilim adamlarin girmedigi ayrintiya mesela bacak calismasinda 2 arka bacak 2 ön bacak 2 baldir 2 ayak bilegi filan ayirmaya calisiyorum halbuki bunlar toplu calisilmasi lazim ama ben soyle dusunuyorum simdi 3 hareket kalca calisirsam 2 hareket ön bacak calisirsam kalcam daha cok gelişir filan sence napiyim abi oburlerindede boyle ya sirt hareketinide orta,alt,kanat,üst diye ayirmaya calisiyorum ayirmaya kalkarsam isin icinden cikamiorum onlarda toplu calisilir demi abi boyle kafay takiyorum ayrimaya calisiyorum 2 alt sirt hareketi 3 üst sirt hareketi yaptimmi sanki oburu daha cok gelişcek diye sinir oluyorum sence napmam lazim abi :(

Back
Yukarı