hangi damar daha estetik

sizce hangi damar daha estetik ?

• bicepsde çıkan

Votes: 168 49,9%
  • omuzda çıkan

Votes: 26 7,7%
  • önkolda(bilekte) çıkan

Votes: 78 23,1%
  • göğüste çıkan

Votes: 4 1,2%
  • bacaklarda çıkan

• karın kaslarında çıkan

Votes: 11 3,3%
  • adoniste çıkan

Votes: 27 8,0%
  • alında çıkan

• boyun bölgesinde çıkan

Votes: 12 3,6%
  • ayaklarda çıkan

Votes: 3 0,9%

• Total voters
    337
biceps dedim ama bir arkadaşımın kolundaki damar yatay kalın "S" şeklinde duruyor hiç çekici değil hatta aldır onu ordan fln diyorum :) benim bahsettiği simetrik bir şekilde yukarıdan aşağıya doğru inen cinsten... Bir de omuz çalışırken beliren damarlar oldukça etkileyici ;)

bende pek damar çıkmaz biraz kilom olduğu için
sadece üst göğüsten omuz başlarına uzanan damarlarım belirgin
damar olayı çirkin mi güzel mi pek karar veremiyorum açıkcası :D

Şu vücudda damar çıkma olayına bitiyorum ne bileyim bana güzel geliyor :) hele bicepsden çıkaaaaaan

Birkaç fitness modelin resmine baktıktan sonra anlıyorum ki adoniste çıkan damar hakikaten enestetik duran damar.(biceps ve bilek de sonra gelir)

Şöyle söyleyeyim, ön kolda çıkan damar bence daha güzel duruyor.
Sonuçta yılın her günü ön kolun ortada olma durumu var -yazın ortada, kışın kazak yada gömlek giyildiğinde kollarını kıvırdığınız da yine ortada- bu yüzden ön kolun daha estetik ve damarlı olmasını seviyorum ve bana daha çok hoş geliyor.
Bunun dışında omuz ve bicepste çıkan damarlar da çok hoş ve güzel duruyor.

Arkadaşlar ortalama olarak vücut yağı kaça indiği zaman biceps teki damar çıkmaya başlıyor ortaya ?

Arkadaşlar ortalama olarak vücut yağı kaça indiği zaman biceps teki damar çıkmaya başlıyor ortaya ?

öyle net bir yağ oranı vermek mümkün olmaz, çünkü her bünyenin damar genişliği, deri kalınlığı farklıdır, yani kimi sporcuda %15 yağ oranında bicepsteki damar gözükmezken, %20 yağ oranına sahip olan sporcuda gözükür halde olabilir...

valla benimki hiç belli değil hatta kan alan hemşireler bile diyorlar ama bicepste çıkacak inş. :D çok hoş duruyor

Back
Yukarı