hangi damar daha estetik

sizce hangi damar daha estetik ?

• bicepsde çıkan

Votes: 168 49,9%
  • omuzda çıkan

Votes: 26 7,7%
  • önkolda(bilekte) çıkan

Votes: 78 23,1%
  • göğüste çıkan

Votes: 4 1,2%
  • bacaklarda çıkan

• karın kaslarında çıkan

Votes: 11 3,3%
  • adoniste çıkan

Votes: 27 8,0%
  • alında çıkan

• boyun bölgesinde çıkan

Votes: 12 3,6%
  • ayaklarda çıkan

Votes: 3 0,9%

• Total voters
    337
biceps zayıflarda bilemi cıkıyor ? benim ön kol damarlı , omuzlar damarlı , adonisin orda damar var gene ama bicepste yok

Ya lafı öyle başka yere çekmeyin şimdi sen hiç bicepsi damarlı zayıf adam görmedin mi ? şahsen ben çok gördüm ama hepsi böyle de demiyorum. Peki kaslı olan ama bicepsinde damar olmayan görmedin mi ? Bunu da gördüm ee demek ki olabiliyor yani hepsi böyle olacak diye bir şey söz konusu değil zaten, kiminin bicepsindeki damar zikzaklıdır, çok kötü görünür zaten görünmesini bile istemez, kimisi zayıftır çıkar kimisi kaslı da olsa çıkmaz, vücut yapın neyse ona göre yani.

Etrafta genel olarak tabir ettiğimiz vitaminsiz dediğimiz ektoların çoğunda bicespte ve kolların çoğu yeirnde damar var ama adamlar yaşayan ölü zayıflıktan :D

Ben sadece kendi kusurumu belirttim orda bu ne alaka şimdi ?

zayıflarda bile çıkıyor demişim itiraz etmişsin bende durumun nasıl olduğunu izah etmişim, bunun bir kusur olmadığını belirtmişim. bunda ne var ? neyse tartışmaya girmem kimseyle ben bişey söyledim sen cevap verdin bende sana cevap verdim, bitti. çok uzatmaya gerek yok.

Bir seçenek eksik ama neyse artık :D

bana görede biceps fakat sol bicepsimde aşırı belirgin bi damar varken sağda hiç yok :( inşallah çıkar ne diyelim :D

Back
Yukarı