AxiboY
Üye
nesquik ile tadı nasıl oldu içilebilecek bi düzeye geldimi
evet nesquikle içilebilir istersen hammaddelerdeki aromalardan sipariş ver
nesquik ile tadı nasıl oldu içilebilecek bi düzeye geldimi
Arkadaslar buradan onemli bir aciklama yapayim, 700 gr. Glutamin siparis verdim 1 aydir kullanmaktayim, urun mensei Cin. Haberiniz olsun, belki bazi arkadaslar rahatsiz olurlar.
Arkadaslar buradan onemli bir aciklama yapayim, 700 gr. Glutamin siparis verdim 1 aydir kullanmaktayim, urun mensei Cin. Haberiniz olsun, belki bazi arkadaslar rahatsiz olurlar.
urun bu sekilde geliyor. ben kopurme sorunu yasamadim gayetde iyi cozundu. ama shakerda calkaladim. icine cay kasiginin ucuyla cikolata aromasi koydum. urun nisasta gibi ayni girc girc ediyo. tad konusunu gelince tadi yoktu urunun kotu degil tadsiz ama cikolata aromasinin etkisinden hafif bi cikolata tadi vardi cok rahat ictim. oyle rahatsiz edici bir kokusuda yok.
Ben buradan redis whey aldım 2 kg 78 tl ye
ve redis nutrie konsantre peyniraltı suyu proteini aldım (amino 1300 mg x 500 tablet)38 tl ye
whey çok güzel karışıyor çikolatalı fiyatıda bence cazip
ama bahsettiğin 20 kg lık aromasızmı eminmisin?
aromasızsa tadı vardır sorun sayarsan.
yok sorun olmaz diyorsan hemen al derim.
çünkü ben alacam.
arkadaşın bahsettiği ürünlerden bende aldım 2 kg whey toz +500 tablet amino asit 114 tl arkadaşım düşünmeden al derim diğerlerinde markaya para veriyorsun o kadar reklamın sponsorluğun parasını nerden çıkaracaklartadı olup olmaması önemli değil, çok kötüyse meyva suyuyla içerim, bi şekilde tüketirim, ama dediğim gibi etkisi, değeri nasıl? iş yaparmı? yoksa tadı falan önemli değil
arkadaşın bahsettiği ürünlerden bende aldım 2 kg whey toz +500 tablet amino asit 114 tl arkadaşım düşünmeden al derim diğerlerinde markaya para veriyorsun o kadar reklamın sponsorluğun parasını nerden çıkaracaklar
optimum vs amerikan malı vergiler reklam ve sponsorluk muhabbetleri derken fiyatlara yansıyor redis alman patentli romanyada paketleniyor derken vergiden vs kurtarıyor maçı şöyle düşünelim 2 kg optimum whey 160 falandır içindeki değerler hadi biraz fazla olsun ama rediste 2 kg whwey + 500 tablet amino asit alıyorsun 114 tl bu zamanda birleşik değeri optimumu ikiye katlıyor ve elini korkak alıştırarark içmediğinden bol bol içme imkanın oluyor buda her açıdan optimumu geçiyor basit mantık ama çok geçerli markalara takılma 1 porsyon rediste 50 gr protein var hemen hemen daha ne olsun ha levis ha colins hesabızaten mensei almanya yazıyor 20kg.lık wheyde... almanyaysa pek dandik olacağını sanmıorm ama işte teredütte kaldım. fiyatlar gerçekten çok uygun olduğundan cazip gelior zaten