Bir Türk Dünyaya bedel kardeşim bunu unutma Allah yar ve yardımcın olsun.
gerçekten gurur duydum... inşallah çok çok çok büyük başarılarınla da gururlanacağız... dostum kendine çok dikkat et kıskananlar birşey yapmasınlardevamında da başarılar dilerim...
![]()
Halil tebrik ederim benımde yasım 18 boyum 1.85 kılom senle aynı 67 bi ara senın rekorları kırmayı denıycem haber verırım sana)
Halil kardeşim gurur duydum başarılarının devamını dilerim....bak seni antrenörün farketmiş yönlendirmiş.....Benimde 17 yaşında kardeşim var disiplinsizin tekidir hatta konuda açtım En son 100kg bench press 5 tekrar yaptı..4 ü yemin ederim ki tam nizamiydi....Antrenörü ne dese beğenirsiniz ağar kaldırma ileride zararını görürsün kardeşimi spordan soğutacak...Avrupadaki antrenörlere bakın ide bizimkine bakın şimdi buraya yazan bütün arkadaşlara soruyorum benim kardeşimin neyi eksik hatta gördüğünüz gibi fazlası var nasıl ki halil kardeşim gelecek vaadediyorsa benim kardeşimde vaadediyor ama yok oradaki imkana bak bizim imkanlara bak senin adına sevindirken kardeşim adınada üzülüyorum...
Neyse son söz başarılarının devamını dilerim gurur verici bir Türkün fransada ses getirmesi....
okaaan'ın mesajı hoşuma gitti bi o kadar da şaşırdım bende 16 yaşındayım
(95 doğumluyum) ve 100 kilo ile çalışıyorum bildiğiniz setler çıkıyor 8-10 tekrarlık bu gerçekten gelecek vaad eden bir olay mı?
Hatta bi arkadaşımın makinede bench giriyorsan kafadan 20 kg at lafı üzerine normal benche geçtim ve 1-2 haftada burada da 100kg ile çalışır hale geldim..
Aç gözlülüğüm yüzünden 110 deniyorum ama nizami olmuyor o zaman..)
/////////////////////////////////////////////////////////////
Bu arada halil sende kusura bakma.. Başarılarının devamını diliyorum jayinde gençliğinde bölge şampiyonluğu vardı.. İnşallah onun gibi tırmanır gidersin mr olimpiyalara kadar..
Bizim salonda atletizimci cocuklar var 132kg squat 110kg bench girebiliyor ve senlede yaşıtlar bek bi başarı goremedım ben belki fransa için olabilir![]()
iyide yarışmacıya göre bence kaldırdığın kilolar az bizim salonda senle yaşı çocuk 90 kg basıyodu ama 1 sefer değil son sette gördüm max 6 yaptı şimdi görmüyorum ama çocuğu squat ve deadlift yaparken görmedim ama onlarıda yüksek yapar düşüncem
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:08 ----------
naptın sen o kadarda değil jayın 17 yaşındaki haliyle onun fotosuna bakarsan zaten arada ne kadar fark var görcen
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:11 ----------
bende başarı göremedim senle aynı fikirdeyim squatı elimle ben değilde omuza aldığımız yerde duran alet olsa bende girerim squatı okadar ama 60 kg girebiliyorum ama oda kendim kaldırıyorum elimle havaya omuzuma yükleyip tekrar havaya kaldırıp yere koyuyorum açıkca ben başarı filan göremedim sendeki imkanlar başkalarında olsa bence senden çok daha iyi dereceler alır
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:15 ----------
o squat için barı yukarda tutan alet bizdede olsa ben senden daha fazla girerim 100 kg squat çok rahat yapmışsın 110 kg nasıl kaçırdın anlamadım
1.si kesin bir ifade kullanmadım.. Jay gibi küçük yaştan başlayıp ilerlersin manasında yazdım, mr olympialara kadar fln..Bu illa da mr olympia olacak jay cutler gibi olacak demek değil..
2.si öyle demiş olsam bile 17 yaşında jay gibi olmaması ileride de olmayacağı anlamına gelmez.. İleriki yaşlarda başlayıp ömrünün yarısını bu işe adamış adamlara toz yutturanlarda var örneğin phil heath..
3.sü üslubunu hiç beğenmedim biraz daha yapıcı yorumlar yapmaya özen göster..