• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cortes dedi:
gelişme var bu vücut biraz çalışmayla adam olur ama biraz da bacak çalışmalısın,özeline bacak programı atıyorum onu uygula :lol:

haklısın cortes hocam bacak olayını daha öncede konuşmuktuk bu konudaki düşüncelerimi biliyosunuz elimden geldiğince bacak programınızı uygulamaya çalışacağım saygılar :lol: :lol: :lol: :lol:

CEMS22 dedi:
Adamım nasılsın? valla sana yazamadım ama yazacak çok bişeyde yok yine 1 numarasın görmiyeli dahada iyi olmuşsun.. HELAL!!! idolumsun ama sana yetişmek kolay olmuyor :D bu arada siteyide ele geçirmişsin ;) foto için saol valla açıkcası ben telefonla çektiğimden çok kaliteli fotolar koyamıyorum... ee bide yetenek işi tabi.... izmire gelince senin olduğun salona gelmek isterim şimdi nerdesin? tel no yu değiştirmediysen geldiğimde arasırız,,,, bu arada muğlaya beklerim istediğin zaman gel...
başarılarının devamını diliyorum.......

msn e ekledim seni ordan konuşuruz artık cem sağol söylediklerin için

Hakan Forumda bir dedikodu aldı başını gidio..Güya benim Calf ölçüm seninkinden fazlaymış,ve sen bunu duyunca deliriyomuşsun.Hatta benim resimlerimi ve ölçülerimi görücüye çıkarınca pm'den ilk gelen mesaj bu oldu.
"Hebele hübele ..Sen bi bayansın,nasıl olurda calf ölçün Hakan'ı sollar ıg mıg kem küm "dediler :D :p
Birkaç fotoyla bu dedikoduları da bastırırsın diye düşünüyorum ;)

Üniversitenin Amerikan Futbol Takımından haberin varmıydı bilmiyorum ama,haberin yoksa da keşke olsaymışsın..
Ege Üni'den çıkan 2.devasa kişisin Erkan'dan sonra :) (Belki tanıyosundur diye söylüyorum.Ooze Erkan)
Ve forumun En'leri topiğine de yazdıgım gibi Seni biyerlerden tanıyorum..Ama nerden :?

Ayaz'la olan videolarınızın oldugu topiğe de yazmıştım..Bi erkekte Adonis varsa başka hiçbirşey olmasa da olur diye..Abdominal ve daha bir çok kas türü için forumda en örneksin..Tebrik ederim.. ;)

hakan bornova küçük parktaki salondan ayrıldın galiba. foto çektiğin salon başka bi salona benziyo gibi. merak ettim......

BaBe ShaQ dedi:
Hakan Forumda bir dedikodu aldı başını gidio..Güya benim Calf ölçüm seninkinden fazlaymış,ve sen bunu duyunca deliriyomuşsun.Hatta benim resimlerimi ve ölçülerimi görücüye çıkarınca pm'den ilk gelen mesaj bu oldu.
"Hebele hübele ..Sen bi bayansın,nasıl olurda calf ölçün Hakan'ı sollar ıg mıg kem küm "dediler :D :p
Birkaç fotoyla bu dedikoduları da bastırırsın diye düşünüyorum ;)

Üniversitenin Amerikan Futbol Takımından haberin varmıydı bilmiyorum ama,haberin yoksa da keşke olsaymışsın..
Ege Üni'den çıkan 2.devasa kişisin Erkan'dan sonra :) (Belki tanıyosundur diye söylüyorum.Ooze Erkan)
Ve forumun En'leri topiğine de yazdıgım gibi Seni biyerlerden tanıyorum..Ama nerden :?

Ayaz'la olan videolarınızın oldugu topiğe de yazmıştım..Bi erkekte Adonis varsa başka hiçbirşey olmasa da olur diye..Abdominal ve daha bir çok kas türü için forumda en örneksin..Tebrik ederim.. ;)

benim hiçbir şeyden haberim yok valla ne senin calf ölçünden ne benimkinden :lol: ama büyük iihtimal benmkilerden 3-5 cm büyüktür hiç iddaam olmayan konular bana uzak
ege üni. amerikan futbol takımına gelince ben öğrenci olduğum zamanlarda teklif gelmişti bikaç idmanına da gittim ama hem body hem o yürümedi benim için vucut daha önemli olduğu için bıraktım amerkan futbolunu beni biyerlerden tanıman konusunda işte okuldan olabilir herhalde çünkü tanışmış olsak ben seni unutmazdım adanosin siz belli kısmını görüyosunuz onun devamı var ve daha etkileyici :badgrin: ayrıca teşekkür ederim

hernan77 dedi:
hakan bornova küçük parktaki salondan ayrıldın galiba. foto çektiğin salon başka bi salona benziyo gibi. merak ettim......

evet 7-8 ay oldu ordan ayrılalı merkezde başka bi salon bu ama sadece idman yapıyorum iş arıyorum yani

hakan79 dedi:
adanosin siz belli kısmını görüyosunuz onun devamı var ve daha etkileyici :badgrin: ayrıca teşekkür ederim

Eminim Öyledir :lol: :lol: :lol:

Hakan hocam kanatlar müthiş görünüyor arkadan uçmaya hazır BATMAN gibi olmuşsun valla :) Nasıl yaptın abi o kantları hangi hareketi kaçar set yaptığını yazaarsan sevinirim.Başarılar,kolay gelsin.

valla helal olsun hakan vücudun cok iyi özellikle karin kaslari ve kollar müthis.kanatlara biraz önem vermen gerekiyor gibi geldi bana.onun disinda vücut tamamlanmis tebrikler,basarilar.

CEMS22 dedi:
Adamım nasılsın? valla sana yazamadım ama yazacak çok bişeyde yok yine 1 numarasın görmiyeli dahada iyi olmuşsun.. HELAL!!! idolumsun ama sana yetişmek kolay olmuyor :D bu arada siteyide ele geçirmişsin ;) foto için saol valla açıkcası ben telefonla çektiğimden çok kaliteli fotolar koyamıyorum... ee bide yetenek işi tabi.... izmire gelince senin olduğun salona gelmek isterim şimdi nerdesin? tel no yu değiştirmediysen geldiğimde arasırız,,,, bu arada muğlaya beklerim istediğin zaman gel...

Abicim Sen Muğladanmısın Sende benim idolümsün ya belirteyim yetişcem hepinize allah izin verirse

Zonepro dedi:
CEMS22 dedi:

Abicim Sen Muğladanmısın Sende benim idolümsün ya belirteyim yetişcem hepinize allah izin verirse

hayır ben izmirdeyim Yine sen bilirsin ama çok büyük hedefler koymak obazen üzüntü yaratabilir hep söylediğim bi söz var BÜYÜK HAYALLER BÜYÜK HAYAL KIRIKLIKLARI YARATIR. bence hedeflerini ufak ufak büyüt ve bir gün gel benden bizden daha iyi ol bundan mutluluk duyarız . Ben başladığımda 68 kg ve 33 cm kola sahiptim hiçbir zaman bigün 50 cm kolum olacak 100 kg olucam demedim hep basama basamak önce biraz büyüyeyim 40 cm kol olsun dedim sonra biraz daha dedim 45 oldu sonra büyüyemedim gerekenleri yaptım 50 cm ulaştım Bazen bunu istemek yetmeyebiliyor çok istesende ulaşamıyacağın şeyler oluyo sonuçta genetik diyede bişey var en doğruyu yapman dileklerimle kolay gelsin.

çok iyi

kardeş vücüdun mükemmel valla umarım ilerde senin seviyene bizde ulaşırız başarılarının devamını dilerim :)

25 nisan 2007 itibariyle durum

Re: 25 nisan 2007 itibariyle durum

hakan79 dedi:
Abi Gerçekten Çok Güzel Bir Vucuta Sahipsin Dediğine Göre 68 kg Başlamişsin Bide 33 Cm Kol Tek kelime azmin Zaferi .. İnşallah Bu Yaz izmire Gelecem spor salonunuzu görmek isterim Doğrusu :roll:

Normalde body fitness severim.Tam body iriliği olmasına rağmen Hakan'ın vücudu çok DEFİNE.İşte o yüzden farklı duruyor,çok takdir ediyor ve beğeniyorum.100 kg böyle her daim definasyonlu gezmek çok zor bi iş ;)

Hakan,

Gelismen hakkinda merakli olanlar, ciplak resimlerini görmek ister sanirim. Vücudunu gören diger resimlerdede gördüler, ama gelismeyi sadece kiyaslayarak, görebilirler. Anlican tshirtsüz resimleri yollarsan gelisme hakkinda yorumlar gelir. Son resimlerinde tshirtle cikmissin hemde bilegine kadar

Hakan79 şuanda definasyonda eminimki bomba gibi fotolarını ekliyecektir define olunca.

gercekten azim ve iradenin sonucu bu gayet iyi bir vucud arkadaşım bu arada aynı memleketteniz ben de İzmir-foça(eski) dogumluyum,Tavsiyem omuzları biraz daha çalışman olucaktır.Başarılar

Hakan79 iki gün önce bir sitede , profilinde senin fotoğraflarını kullanan birini gördüm. Site yönetimine durumu bildirdim. Konuyla ilgili senden haber bekliyorlar. Site adını buradan vermem forum kurallarına uygun değil sanırım. Özel mesaj göndereceğim.

Back
Yukarı