• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok ama cok basarılı bir vücut gercekten tebrikler uzun calısma ve sabırın örnegidirr...burdaki herkese örnek olmalı bu vücut...bide omuz çalışmasında bana yardımcı olabilirmisin hangi hareketler kac set ????cok tesekkürler saygılar

tyson62 dedi:
cok ama cok basarılı bir vücut gercekten tebrikler uzun calısma ve sabırın örnegidirr...burdaki herkese örnek olmalı bu vücut...bide omuz çalışmasında bana yardımcı olabilirmisin hangi hareketler kac set ????cok tesekkürler saygılar

omuz başları benim eksik gördüğüm yerlerden maalesef benim omuz çalışmamda klasik hareketler dışında özel bişey yok normal sırttan press önden press yanlara açış arka omuz için eğilerek yanlara açış yapıyorum bazende extra ön omuz için dumbell yapıyorum bence olay hareketlerden çok genetik, omuz yapısı, beslenmede yoksa öyle mucize hareketler büyüten özel programlar yok

hakan gelişimini özetlediğin fotolara baktım ne diyeyim insananın küre giresi geliyor. o ilk başta egenin salonunda çektiğin fotodaki halinle görmüştüm seni salonda. baya bi gelşim göstermişsin...kafam karışmaya başladı bu aralar zaten......

hernan77 dedi:
hakan gelişimini özetlediğin fotolara baktım ne diyeyim insananın küre giresi geliyor. o ilk başta egenin salonunda çektiğin fotodaki halinle görmüştüm seni salonda. baya bi gelşim göstermişsin...kafam karışmaya başladı bu aralar zaten......

zor karar valla iyi düşünmek lazım senin için en doğrusu neyse onu yap ama sanki sen kararını vermiş gibisin ufak bişey görünüyo yakız zamanda

buda bikaç gün önce bi foto kollar büyük geldi bana kafamla nerdeyse aynı :lol: :lol: :lol:

kollar büyük mü geldi :D :( :lol: göğüsleri şişirdin mi yoksa öylemi duruyo :) elbiseli daha iri duruyon ama...

kürde olursa da sonbahara falan olur. şuan analiz aşamasındayım. araştırıyorum. şöyle ufak bi kür...

Kollar çok güzel parçalanmış ve dediğin gibi bayaa büyük,tebrikler Hakan ;) Ölçülerini en az 4-5 cm abartan vatandaşları zaten direk senin sayfaya yönlendiriyorum artık, :D İyi çalışmalar ;)

zfrskr dedi:
Kollar çok güzel parçalanmış ve dediğin gibi bayaa büyük,tebrikler Hakan ;) Ölçülerini en az 4-5 cm abartan vatandaşları zaten direk senin sayfaya yönlendiriyorum artık, :D İyi çalışmalar ;)

sağolun valla işte bu görünen kol sıcak 51 cm buna göre kıyaslasınlar gerçi zamanında benim kol 50 cm yazdım 2 sayfa tartışma oldu fazla atıyon en fazla 46 diye ama üzülerek ertesi gün mezureyle ölçülmüş foto koymak zorunda kaldık yaptığım kür sayısı ve ilaçlar hakkındada benzer tartışmalar oldu yine belli tarihteki fotolarla bu olayıda çözdüm ama artık forumda sanırım belli bir yerimiz oldu sözümüz doğru kabul ediliyo beni idol olarak alan gençler çıktı ki bunlar çok güzel şeyler elimden geldiğince msn den bilgi paylaşımı yapıyorum herkese kolay gelsin

forumda ölçüleri abartıp yazanlar var bu doğru ama görünen köy de kılavuz istemez hani...sana sataşanlar çekemyenler...hem 50 santim senin gibi 6-7 yılını bu işe vermiş ve sağlam çalışmış kişiler için normal. kendilerinde bu ölçüde kol olmayanlar başklarında olabileceğine inanmıyorlar.....neyse....darısı başımıza diyelim ve çalışalım. ayrıcına yiyelim. pilavlan loru karıştırıp atıştırıyorum bu arada. bi de biraz önce okudum bozuk yoğurtları ve tarihi geçmişleri lor yapıyorlarmış. normali peynir altı suyundan yapılıyormuş bilginize.....

ölçülerde ne gibi bi abartma olabilir ki yaa, az bile söylüyo bence :D cidden elbiseli halinde dahada iri gözüküosun hakan79, o triceps ne öyle son fotoda :)

spidey dedi:
ölçülerde ne gibi bi abartma olabilir ki yaa, az bile söylüyo bence :D cidden elbiseli halinde dahada iri gözüküosun hakan79, o triceps ne öyle son fotoda :)

Mesajımı iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın,zaten anlayan anladı demek istediğimi :)

zfrskr dedi:
spidey dedi:

Mesajımı iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın,zaten anlayan anladı demek istediğimi :)
yok zfrskr yazdığım sana değildi yanlış anlaşılma olmasın,ben daha önceki mesajlarda hakanın ölçülerine inanmayanlar için dedim onu,senin ne demek istediğini anladım zaten yanlış anlama

bugün bir arkadaşin telefonunu kurcalerken tesadüf eseri hakan abinin resimlerini gördüm nerden taniyosun dedim oda netten bulmuş :D yani yavaş yavaş ünleniyor hakan abi :lol:

hocam baba vucut ya helal olsun valla ne diyeyim.
100 km.den ızmırlı oldugu bellı olur :)

B3RkOvi dedi:
Hakan abi benim merak ettigim meslegin nedir ve mesleginden dolayi beslenme supplement alimini nasil yapiyorsun nasil zaman ayiriyorsun ?

Bu arada vucut 10 numara yani super !!!!

Benim asıl mesleğim balıkçılık yani ege üniversitesi su ürünleri mühendisliği mezunuyum 5 yılımı yedi o okul ama vucudun temelleri de okulun salonunda atıldı neyse ama benim yaptığım iş spor salonunda antrenörlük şu an çalışmasanda yapacağım iş budur ilerdede inşallah salon sahibi olmak suplement 6 aydır kullanmıyorum sadecedoğal beslenmeyle sadece vucudu koruyorum

Adamım nasılsın? valla sana yazamadım ama yazacak çok bişeyde yok yine 1 numarasın görmiyeli dahada iyi olmuşsun.. HELAL!!! idolumsun ama sana yetişmek kolay olmuyor :D bu arada siteyide ele geçirmişsin ;) foto için saol valla açıkcası ben telefonla çektiğimden çok kaliteli fotolar koyamıyorum... ee bide yetenek işi tabi.... izmire gelince senin olduğun salona gelmek isterim şimdi nerdesin? tel no yu değiştirmediysen geldiğimde arasırız,,,, bu arada muğlaya beklerim istediğin zaman gel...
başarılarının devamını diliyorum.......

gelişme var bu vücut biraz çalışmayla adam olur ama biraz da bacak çalışmalısın,özeline bacak programı atıyorum onu uygula :lol:

Back
Yukarı