• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam hakan ,

Senın su ankı defınısyon halınden bulk olarak daha kucuk olan ve o halınden 1 yıl sonra yarısmada 3uncu olup sonrakı senede sampıyon olan arkadasım
var benım.Keza aynı sekılde bende karın bolgesı dısında o haldeyken gerek gorupte bır yarısmayı hedeflemedıgım ıcın pısmanım, cunku bende de aynı
dusunce vardı ya gırıpte ılk beste bıle olmazsam , veya ne gerek var, veya o ılacları nıye kullanım.

Internette tanınmıs bodycılerın sıtelerını bır dolas, ılk musabakalarında ılk uce bıle gıremeyen var.koskoca bıg ron bıle eskıden nasıl nal topluyordu,
ve eskı resımlerınde ne kadar vasattı.

Musabık arkadasların hepsı sunu soylerler, ılk yarısmada hedef sadece podyum tozunu solumak , yarısma defınısyonunu uygulamak, dıger bodycılerı
gorup ben cok ırı ve ıyıyım psıkolojısınden cıkıp kendını yetersız gormek ve acemı donemdekı aclıgı ve hırsı tekrar kazanmak olmalı derler.

Bacak ıcın kendın demıssın zaten karın yapmısım bacak mı yapamayacam dıye, cevap bu .

kendıne bugunden bır sene sonra cıvarında ne yarısma varsa ona katılmayı hedef belırle, bır senenı buna gore gecır, sonuc ne olursa olsun, esas hedefın
ılk yarısmada tecrube kazanıp esas ıkıncı musabakanda ılk uce oynamak olsun.

Su an bır salonda hocaydın sanırım, yanı vakıt ganı ganı, para bu ıse zaten harcıyorsun bıraz daha artacak, yogun antrenmanını zaten yapıyorsun,, koyacagın hedef senı daha hırslı ve dısıplınlı calısmaya ıtecek. Unutma su ankı sartların belkı ıkı sene sonra bazı sebeplerle darmaduman olabılır, artık para harcayamayabılırsın veya baska bır ıse gırmen gerekebılır, veya musabık olmayan bırı olarak kendını cok ıyı gorup motıvasyonunu kaybedebılır,
yeterınce dısıplınlı calısmayabılırsın, bınlerce sey olabılır.

gun bugundur, karar anı bu andır, bu formuna yazık etmemelısın, yoksa ılerde pısmanlık duyabılırsın.

Umarım aklını celmısımdır, eger yarısmaya gırme kararı alırsan ılk musabakanda kesınlıkle +90 a gırme , buda aklının bı kosesınde dursun.

Saygılar

arkadaslar zaten B,B disiplin ve buyuk bir sabir gerektiren bir spor dali ve hakan arkadasimiz bunu cok iyi bir sekilde yapmis.

hakan seni tebrik ediyorum..

üzgünüm

masteer dedi:
hahahahah adama yarısmaya gır dedık salondan cıkmıyor herhalde

dostum üzgünüm ama siz dediniz diye yarışmaya girilmiyor birkaç olumlu eleştiri aldım diye gaza gelmeyede gerek yok bu öyle bir durumki sadece benim istemem yetmiyor ailem ve kız arkadaşım bu duruma karşı o yüzden body sporu benim hayatımda ailem ve kız arkadaşımdan sonra gelir bacaklarımın eksikliği sadece benim için bir bahane gerçekten istesem bacaklarımıda iyi yapacağımı ben biliyorum ama maalesef elim kolum bağlı umarım bir gün pişman olmam yazdığınız tüm güzel şeyler için çok teşekkürler insan kendini çok iyi hissediyor onca yıl çalıştıktan sonra bu kadar güzel şeyler duymak süper bişey sağolun

seni vücudun için tebrik emiştim şimdide demişsinki ailem ve kız arkadaşım ilk planda brawo kendini kaybetmemen ve kontrollü olmanda çok güzel tebrikler özel ve spor hayatında başarı ve mutluluklar hakan

Insallah bır gun kararın degısır, su formun her turlu ovguye layık, hayattakı oncelıklerle ılgılı dedıklerını anlıyorum.
Aılenın destegı olmadan hatta karsıyken bır yarısmanın motıvasyonunu saglamak cok zor, sevgılılerse genellıkle uyum saglarlar.

Gun ola harman ola bellı mı olur?

bilgi

arkadaşlar ben hakan hocayı bornovadaki salondan tanıyorum,salon içindeki ezik ve itici tavırları,insanlarla olan iletişizimliği ve buna benzer bir sürü ego dışavurumlarını buradada gördüm,ben onun fotolarını tesadüfen grdüm,evet güzel bir vücudu var ,ama bunun bedelini ödeyecek,onun hakkındaki gerçekleri salonda bilmeyen yok,hakan abi de bunu ii biliyor,3 defa kür yaptım yazmış,bunu okuyunca yerlere yattım,ben size syleyeyim en az 8 defa kür yapmıştır,şu andada yaptığı gibi,midesine gelince eğer bir insan hergün deli gibi her çeşit yağ yakıcı kullanırsa o mide süpriz olmaz,hakan abinin vücudu güzel ama gerçekleride insanlarla paylaşsın,kullandığı anapolonlardan bahsetsin,yağ yakıcılardan,mesela karaciğerinden bahsetsin,sorun bakalım ne diyecek,umarım herşey istediği gibi olur,fakat insanlarıda yanıltmasın,3 defa kürle kimse o şekle gelemez arkadaşlar,bunların hepsi fasa fiso,bu hale gelebilmek için malum kişilerin sahip olduğu bir cesarete sahip olmak gerekiyor,arkadaşlar ben burada onu kötüleme amacıyla bulunmuyorum,sadece onunla ilgili gerçekleri sylüyorum,inanmayanlar bornova daki salona gelip oradaki insanlara sorabilirler,arkadaşlar şunu unutmayın böyle bir yapının elbetteki bir bedeli olacaktır,inanın bana olacaktır,illaki byle bir vucut istiyorum diyorsanız bu 3 kürle olmaz,bunu aklınıza sokun,deli gibi steroid kullanmanız gerekiyor,saygılarımla ve hakan abide boğazına kadar hormonla dolu,ayrıca kumsuz arkadaşada sylemek istediğim birşeyler var,hakan abiye ağzına geleni sylüyrsunda birde senin resimlerini görelim ya,saygılar arkadaşlar

e

ayrıca hakan abi o kütleye rağmen kalıbının gerektirdiği kilolarıda hiç basamıyor,göğüs videosunda kaldırdığı ağırlık 138 kg,her bir bar 16 kg dır,bu ağırlığı basan salonda en az iki kişi var,ve hakan abi gibi boğazlarına kadar steroitlere batmamış insanlar,o kütleyle daha ii basması gerek,inanın bana bizim salonda ondan daha güçlü çok insan var,bu arada hakan abi hocalık yaptığını yazmış,ben bir defa bile masasından kalkıpta insanlarla ilgilendiğini görmedim,gerçi ilgilenmek içinde bilgi gerekiyor,malesef hakan abide bu bilgiler yok,bunun sonucunda salondaki diğer abilerin yardımlarıyla çalışmak zorunda kalıyoruz,salonda hakan abinin bilgi ve ağırlık konusunda yanlarına bile yaklaşamayacağı insanlar var ve onlar bilinçli bir şekilde bu sporu yapıyorlar,bir şey daha varki o tam bir komedi,arkadaşın biri hakan abiye sende mr.olypia olacak genetik var demiş,buna gülmekten kırıldım ya,daha ne diyeyim ki,harbi komikti arkadaşlar öyle adamlar var ki inanamazsınız,mr.olympia ne demek bence o arkadaş iice bir araştırsın,öyle adamlar var ki inanamazsınız,özellikle bulgar ve rus bodycileri iice bir araştırın ve ne adamlar olduğunu görün,saygılar

askudas1 kardeş öyle bir sey söylemişsin ki anlayamadım ne demek istediğini.hakan kardeşe ne demişim ki .ağzını geleni söylemişsin demişsin de.resimlerimi o kadar cok görmek istiyorsan emailini ver göndereyim sana...hatta istersen antrenman görüntülerimi göndereyim.ben hakan kardeşe kötü bir sey de söylemedim.yarışmacı olacak kapasitesi var ama kalfları eksik.bunu dile getirdim.yani senin dediğin gibi ağzıma geleni söylemedim. :)

askudaş1 söylediklerine hiç şaşırmadım ama hakan için üzüldüm gerçekten salonunda senden iyi
vücutlu arkadaş varsa pek sorun yaratmaz ama senden daha iyi bilen arkadaşlar varsa çok komik duruma
düşersin ben öyle zannediyorum ki hakanda b.. gibi para var her türlü iğneyi kürü yapıyor bide parasıyla salon açmış
hocayım diye geçiniyor zaten hocalık seni fazla şişirmişler sende birşey yok falan demekle olmaz arkadaşım
önce tartıştığın arkadaşlara yazıyorsun ben 1 numarayım benden iyisi yok diye sonra gidip
onlardan program dileniyorsun ama o abilerimde öyle nitelikli insanlarki sana program yazmaktan sana yardım etmekten
asla çekinmiyorlar yani senden birşey olmaz sen bak dalgana deyip umudunu kırmıyorlar verdiğin emeklere
hakaret etmiyorlar işte onlar öyle insan oldukları için hoca bir sen kendi öğrencinin senin hakkında yaptığı yorumlara bak birde benim hocam hakkında yaptığım yorumlara bak kimden bahsettiğimi sen iyi biliyorsundur

Çok saçma bir tartışma bu, kendini saklayan, ismini vermeyen bir adam ortaya iddialar atıyor.
Bu iddialar doğru bile olsa Hakan 79 gayet iyi bir vücut yapmış, başkaları ilaç kullanmadan daha fazla basıyor olabilir, ama ortada belli bir emekle inşa edilmiş bir vücut var.
İsimsiz atıp tutmak mertlik değildir, bence ilk önce bunu öğrenmekte fayda var.
Burdaki ezici bir çoğunluğun takdir ettiği bir vücut yapmış Hakan, her Anapolon alan, iğne vuranda öyle vücut yapamıyor, ben bir sürü örneğini gördüm yaptığı onca küre rağmen vücudunu adam edememiş tipler.
Onun için emeğe, ve ortaya çıkan vücuda pislik atmak yerine bence kendi işinize bakın.

cevap

öncelikle karasana arkadaşıma şunu söylemek istiyorum,sanırım hakan abinin vücudundan bayağı etkilenmişsin,heralde o artık senin yeni ilahın,ama sen bu yolla onun gibi olamazsın,dediğim gibi malumların cesareti gerekiyor,adam vücut yapmış,pislik atmayın diyorsun,adam size ben bu hale 3 kür ile geldim diyor,bu adamın bu yaptığı sizi yanıltmak olmuyormu,ben yazacağımı yazdım ister inan ister inanma,beni bağlamaz ,ben hakan abiyi senden daha ii tanıyorum,4 günde bir gördüğüm bir adam,sen benden ii bilemezsin,ve çalıştığımız salondaki insanlarlada muhabbetin yok,sen sadece tahminlerde bulunabilirsin,istediğin şeyide yazabilirsin,dediğim gibi ister inan ister inanma,benim için sorun değil

merhaba ağbi valla vücuduna diyecek yok harika benim senden ricam senden mide için bir çalışma programı istiyorum..ben senin ki gibi parçalı bir mide için uğraşıyom ama daha yok denecek kadar az..bana ayrıntılı bir mide programı yazarsan sevinirim..

çok üzücü

askudas1 dedi:
arkadaşlar ben hakan hocayı bornovadaki salondan tanıyorum,salon içindeki ezik ve itici tavırları,insanlarla olan iletişizimliği ve buna benzer bir sürü ego dışavurumlarını buradada gördüm,ben onun fotolarını tesadüfen grdüm,evet güzel bir vücudu var ,ama bunun bedelini ödeyecek,onun hakkındaki gerçekleri salonda bilmeyen yok,hakan abi de bunu ii biliyor,3 defa kür yaptım yazmış,bunu okuyunca yerlere yattım,ben size syleyeyim en az 8 defa kür yapmıştır,şu andada yaptığı gibi,midesine gelince eğer bir insan hergün deli gibi her çeşit yağ yakıcı kullanırsa o mide süpriz olmaz,hakan abinin vücudu güzel ama gerçekleride insanlarla paylaşsın,kullandığı anapolonlardan bahsetsin,yağ yakıcılardan,mesela karaciğerinden bahsetsin,sorun bakalım ne diyecek,umarım herşey istediği gibi olur,fakat insanlarıda yanıltmasın,3 defa kürle kimse o şekle gelemez arkadaşlar,bunların hepsi fasa fiso,bu hale gelebilmek için malum kişilerin sahip olduğu bir cesarete sahip olmak gerekiyor,arkadaşlar ben burada onu kötüleme amacıyla bulunmuyorum,sadece onunla ilgili gerçekleri sylüyorum,inanmayanlar bornova daki salona gelip oradaki insanlara sorabilirler,arkadaşlar şunu unutmayın böyle bir yapının elbetteki bir bedeli olacaktır,inanın bana olacaktır,illaki byle bir vucut istiyorum diyorsanız bu 3 kürle olmaz,bunu aklınıza sokun,deli gibi steroid kullanmanız gerekiyor,saygılarımla ve hakan abide boğazına kadar hormonla dolu,ayrıca kumsuz arkadaşada sylemek istediğim birşeyler var,hakan abiye ağzına geleni sylüyrsunda birde senin resimlerini görelim ya,saygılar arkadaşlar

kişisel problem yaşadığım salonda bulunan bir üyenin böyle çamur atması inanın çok üzücü anapolon konusunda herkes bilirki anapolon kullanılmaması gereken en tehlikeli ilaçlardan biridir ayrıca % 40 su tutar benim fotolar bir senedir belli aralarla çekildi kullansam mutlaka belli olur hayatım boyunca kullanmadım kulklandıklarım zaten yazılı ayrıca kimseye yalan söyleyecek halim yok ne yazdıysam doğrudur bu tip yerlerde çok göz önünde olunca tabiki böyle çekememezlik ve kıskançlıklar olacaktır yağ yakıcılar konusundada bu arkadaş benim kullandığım yağ yakıcıyı kullanıp netice alamamış bir arkadaştır bir zahmet bir vucut resmini göstersinde görelim bunları söyleyenn adamda ne var gögüs videosunda benim en çok ben kaldırıyom diye bir iddaam yok benim elimden gelen bu daha fazla kaldıran varsa salonda tebrikler başarılar herkes kendi vucuduna bakarsa böyle çamur at izi kalsın türünde yazılar yazmazsa daha iyi olur yinede o arkadaşa body ve özel hayatında başarılar umarım hedeflerine ulaşır keşke cesur olup kimliğini gizlemeseydi ama önemli değil herkes istediğine inanabilir benim hiçbirşey kanıtlamaya ihtiyacım yok ne görüyorsanız o herkese başarılar

mide

karakule dedi:
merhaba ağbi valla vücuduna diyecek yok harika benim senden ricam senden mide için bir çalışma programı istiyorum..ben senin ki gibi parçalı bir mide için uğraşıyom ama daha yok denecek kadar az..bana ayrıntılı bir mide programı yazarsan sevinirim..

kardeş mide için benim yaptıklarım şunlar
bir kere yaptığım mekikleri hiç saymam normal idmanla mekik idmanım ayrıdır en az 45 dk 1 saat sadece karın çalışırım 30-40 tekrarlı setlerde önce düz mekik yaparım daha sonra elime ağırlık alıp onunla devam ederim daka sonra çakı hareketini yaparım alt karın için daha sonra yan taraflar için hareketler yaparım şu an karın kaslarımın üzerinde damarlar çıkıyor ve baklalar oldukça büyük karın kasları steroid veya haplarla olmuyor bazı arkadaşlar çamur atsada bu karın 6 senedir çekilen zorlu mekikllerin eseridir herkes bilirki vucutta en iyi görünen karın kaslarıdır umarım herkes istediği karına sahip olur

takma kafana

kumsuz dedi:
askudas1 kardeş öyle bir sey söylemişsin ki anlayamadım ne demek istediğini.hakan kardeşe ne demişim ki .ağzını geleni söylemişsin demişsin de.resimlerimi o kadar cok görmek istiyorsan emailini ver göndereyim sana...hatta istersen antrenman görüntülerimi göndereyim.ben hakan kardeşe kötü bir sey de söylemedim.yarışmacı olacak kapasitesi var ama kalfları eksik.bunu dile getirdim.yani senin dediğin gibi ağzıma geleni söylemedim. :)
sen bakma kardeş bu arkadaşın yazdıklarına ben senin benim hakkında yazdıklarını hep taktirle karşıladım eksiklerim konusundada haklısın ikimizinde birşey kanıtlamaya ihtiyacımız yok takma kafana

sağol kardeş

Karasan dedi:
Çok saçma bir tartışma bu, kendini saklayan, ismini vermeyen bir adam ortaya iddialar atıyor.
Bu iddialar doğru bile olsa Hakan 79 gayet iyi bir vücut yapmış, başkaları ilaç kullanmadan daha fazla basıyor olabilir, ama ortada belli bir emekle inşa edilmiş bir vücut var.
İsimsiz atıp tutmak mertlik değildir, bence ilk önce bunu öğrenmekte fayda var.
Burdaki ezici bir çoğunluğun takdir ettiği bir vücut yapmış Hakan, her Anapolon alan, iğne vuranda öyle vücut yapamıyor, ben bir sürü örneğini gördüm yaptığı onca küre rağmen vücudunu adam edememiş tipler.
Onun için emeğe, ve ortaya çıkan vücuda pislik atmak yerine bence kendi işinize bakın.

çok sağol kardeşim yaa forumdaki çamur atanlar yetmedi birde dışarıdan adamlar gelmeye başladı meyve veren ağaç taşlanır derler yaa işte herhalde bu arkadaşla beraber kullandık ilaçları maaşallah hepsini sayıyor yok böyle bişey tekrar sağol kardeş

Back
Yukarı