• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende
4x8 50kg Barebelcurl ardından
4x8 25kg Concentration Curl ardından
4x8 25kg Tricep Extension ardından
4x8 30kg Barbell Extension yapıyorum ama kollar 40-41 de tıkandı kaldı Banada acil yardım

kafa_

Şaka bir yana; burası arkadaşlara yorum sayfaları, lütfen yorum dışındaki soruları gereken bölümde danışalım dimi?

emeyinin karşılığı. tebrikler.

Hakan hocam, 2005den beri bu başlığında iyi kötü çok eleştiride bulunulmuş, bi ara sıkılıp bu başlığın kitlenmesini istememen bile senin sabrını gösteriyor bence :) ve bu sabır işi senin bu spordada daim olmanı sağlamış sabırlı biri oldugun anlaşılıyor yani :) gerçekten imrenilcek bi fizigin var videonuda izledim çok sağlamsın abi çalışmalarında başarılar diliyorum ;)

artık 95 kg kollarıda 47 cm

Hakan79'dan başka herkes birşeyler yazmış.

tüm yazılanlara teşekkür ederim küçülmeye karar verdim artık hedefim 90 kg a inmek define yağsız bir vucuta sahip olmak son halimin birkaç fotoğrafı ten çok beyaz güneşlenmek gerek ve 5 kg daha vermeliyim

Eklentiler

• Fotoğraf0010A.jpg
    Fotoğraf0010A.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 1.082
  • Fotoğraf0004.jpg
    Fotoğraf0004.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 966
  • Fotoğraf0025.jpg
    Fotoğraf0025.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 867
  • Fotoğraf0014A.jpg
    Fotoğraf0014A.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 937
  • Fotoğraf0033.jpg
    Fotoğraf0033.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 942
Hakan Abi, kac yildir kürsüz bu vücudu kürsüz koruyorsun ya..gercekten kolay is degil ve su an önceki resimlere göre daha iyi görünüyorsun .. cok özledim abi insallah 2 ay sonra yanindayim.. Hamburg'dan selamlar

Merhaba Hakan, üstad özledik seni, uzun süredir resimlerinden mahrum kalmıştık.
Öncelikle kararın hayırlı olsun, ülkemiz ekonomik şartlarında bence çok doğru bir karar vermişsin, 100 kilonu korumak için beslenme ve idman düzenin çok stresli oluyordur eminim senin için, 90 kiloya indiğinde kas kaybı korkun olmadan koruması çok daha kolay bir fiziğin olacak.
Ancak nacizane fikrim olarak bu kararının bazı olumsuz getirileri de olacak.
Kararını kesinlikle destekliyorum, saygı duyuyorum herşeyden önce, dertsiz tasasız, mirasyedi bir adam olsan kilo düşmeni onaylamazdım ama hayat koşturmacası içinde cidden 50 santim kolu korumak, kütleden kaliteden ödün vermeden vazgeçmemek çok zor.

Sıkıntı şu olacak gibi görünüyor, obliklerinin kalın olması, çatınında dar olması nedeniyle kalın kas kütlesi ile kapanan üçgen görüntü eksikliği siklet düşünce ortaya çıkacak.
Omuzların çok kalın ve göğüslerin doluyken dikkat çekmeyen bu yapısal özelliklerin siklet düştüğünden belirginleşecek görünüyor.
Büyük, kalın bir adamsın, ama asla geniş yapılı olmadın, en iyi halinde bile sırtın çok geniş değildi.
90 kiloya indiğinde genişlik eksikliğin ve obliklerinin kalınlığı sanırım dikkat çekecek, işin fenası oblikleri inceltmenin bir yolu da yok, bir Ayaz gibi belin sıfırdan başlamayacak asla.
Şunu söylemek yanlış olmaz, Ayaz düşük siklette en iyi formunu bulabilirken, sen her zaman 100 kiloda daha etkileyici bir adam olursun bana göre.
Ancak iyi yanlardan bakacak olursak, göğüs-karın-biceps-omuzlarındaki kas yapın on numara, derinin altındaki suları atıp kuruduğunda çok iyi görüneceğine şüphe yok, herşey gönlünce olsun.

Emre'nin bahsettiği durum birince fotografta daha çok belli oluyor. Aynı problem bende de var. Ayaz gibi ince ve fit vücudu görenler onun gibi olabileceğini sanıyorlar body yaparak. Ben de bir ara niyetlenmiştim çünkü ordan biliyorum :D

hakan79 tabiki senin terciğindir siklet düşmek fakat sanki seni 100 kilo daha heybetli gösteriyordu ama buda güzel olmuş.

başarılar.

kilo 95 e insede kol hala 50 cm

Hakan Abi, kac yildir kürsüz bu vücudu kürsüz koruyorsun ya..gercekten kolay is degil ve su an önceki resimlere göre daha iyi görünüyorsun .. cok özledim abi insallah 2 ay sonra yanindayim.. Hamburg'dan selamlar

gel apo gel eski tadı yok izmirde hiçbirşeyin

bana gelince anlamıyorum sıkı bir diet ile 105 kg(avatardaki resimde 105 kg başlık 2005 den kalma o yüzden hakan79 100 kg... yazıyor)den 95 e düştüm kollar birden saldı ve 47 yi gördüm yukardaki fotolar 10 gün önce filan ama bugun kol idmanında kol 51 çıktı kiloda 97 anlamıyorum ben creatin e başladım 1 hafta önce acaba su mu tuttu bilmiyorum istesemde düşemeyeceğim sanırım 90 a sırt konusu üçgenlik durumları filan tamemen bilinçli yapılmış tercihlerdir tıpki bacaklarda olduğu gibi yarışmacı değilim alt siklete geçip yarışacakda değilim benim kafamda hayalimde nasıl bir vucut varsa ben onu yapmaya çalışıyorum benim everestim hedefim 50 cm kol idi 105 kg a çıktım koldada 52 i gördüm ama artık yeter sokakta dolaşması bir dert insanlar bakışları bir dert kıyafet bulamamak bir dert beslenmesi disiplini koruması masrafı bir dert yeter yani inşallah 90-95 arasında kalırsam iyi olur koldan kayıp olmadanda bu iş oluyormuş herkese teşekkürler umarım herkes hayalindeki vucuda kavuşur
(disiplin, azim, beslenme, uyku, rahat kafa, iyi genetik ) gerisi gelir

jubile

hakan demekki ben senin ilk ve son videonu yapmısım :) daha yurt dısında yeni yeni tanınmaya baslamısken bıraktın demek.. ;) senin icin hazırladıgım video youtube da su an itibariyle 94.041 kere izlenmiş 100 üzerinden 85 rating almış..
gel sen bir daha dusun su bırakma işini :D

Vallahi Hakan fiziğine saygım sonsuz, kendine güveninde güzel ama senin kemik yapın belli, eksikliklerini kendi fizik idealine uydurmaya çalışman enteresan.
Çatının geniş olmaması, geniş sırtlı olmaman seni rahatsız etmeyebilir, hatta tam idealindeki fiziğin aynısı olabilir, ama ben tarafsız gözlerle bunu ifade ediyorum.
Genlerimizi inkar edemeyiz, bu açıdan senin fiziğini incelemek önemli, harika kol-göğüs-omuz kalınlığı-karın kasları ama çok ideal kabul edilmeyen bir kemik yapısı-kalın oblikler, bunların çalışmayla, istemekle ilgisi yok, bunlarla doğdun, tabii sahip olduğun genetik avantajların yanında eksikliklerin pek az, ama bunları inkar etmenin anlamı yok.
Selamlar.

çatım dar kemiklerim ince ve kırılgan :)

:)
Vallahi Hakan fiziğine saygım sonsuz, kendine güveninde güzel ama senin kemik yapın belli, eksikliklerini kendi fizik idealine uydurmaya çalışman enteresan.
Çatının geniş olmaması, geniş sırtlı olmaman seni rahatsız etmeyebilir, hatta tam idealindeki fiziğin aynısı olabilir, ama ben tarafsız gözlerle bunu ifade ediyorum.
Genlerimizi inkar edemeyiz, bu açıdan senin fiziğini incelemek önemli, harika kol-göğüs-omuz kalınlığı-karın kasları ama çok ideal kabul edilmeyen bir kemik yapısı-kalın oblikler, bunların çalışmayla, istemekle ilgisi yok, bunlarla doğdun, tabii sahip olduğun genetik avantajların yanında eksikliklerin pek az, ama bunları inkar etmenin anlamı yok.
Selamlar.
aman bir yanlış anlama olamsın kemik yapım ve çatının darlığı konusunda haklısın aksini yazmadım sadece sırtın üçgenliği konusunda farklı düşünüyoruz ben sırtın nerdeyse yuvarlak olacak şekilde üçgen ve aşırı kaslı olmasını sevmiyorum insanı estetik olarak çok iyi gösterdiği kanaatinde değilim karşıdan ve arkadan yuvarlak bir varlık gibi gösteriyor bunlar kişiden kişiye değişen zevkler tabii 2. bir bacak olayı yaratmak istemem kocaman sırtı sevenlerde elbet vardır ince calflerim ve aşırı üçgen ve heybetli olmayan sırtım ile mutluyum sırt konusunda eksiklik hissetsem inanın onuda diğer bölgeler gibi yapardım teşekkürler

Back
Yukarı