• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorumlar için herkese teşekkürler gökhan isimli üyeyi ise anlamakta zorlandım amacı nedir o konuların yeri burasımıdır bütün sivilcesi olanları steroid kullanıcısı yapması nedir anlmak mümkün değil ama sanada teşekkürler yorumun için eskiden olsa çok şey yazardım ama gerek yok beni bilen biliyor

Bunu şimdi okudum. Asıl ben hakan79 diilim. Pehhh. :D

Bence artık biraz bilek çalışmalısın fazla da üstüne gidersen üstüne t-shirt olmaz. Bence arada bi çalışmak haricinde fazla yüklenmene gerek yok artık , koruman yeter. Tabi bnm fikrim bu. Yarışmalara girmeyi düşünüor musun ?

steroıd kullandım yada kullanmadım demenın manası yok... her kullanan bu vucudu yapamaz o da ayrı mesela... sunu soyle yap bunu boyle yap dememızın de manası yok... sen saten kendı + ve - lerını bılecek kadar bılıyosun bu sporu... Sakatlıksız kazasız belasız ıdman dılegıyle dostum... kolay gelsın...

Bence artık biraz bilek çalışmalısın fazla da üstüne gidersen üstüne t-shirt olmaz. Bence arada bi çalışmak haricinde fazla yüklenmene gerek yok artık , koruman yeter. Tabi bnm fikrim bu. Yarışmalara girmeyi düşünüor musun ?
üstüme vazife değil ama üç günlük spor geçmişinle böylesi bir spor üstadına akıl vermen saçmalık dışında, komik olmamış mı?

aLexmk´isimli üyeden Alıntı
Bu sitede fikir belirtip,düşündüğünü söylemek için ne gibi kriterler gerekir merak ettim doğrusu..!
Tecrübe gerekir ve yorumu kime ne şekilde yapıldıgının farkında olmak gerekir , yerini bilmek gerekir çok okuyup az konuşmak biraz gözlemlemek gerekir , başka saymaya gerek yok sanırım

bende yorum yapacaktım ancak kriterlere uymuyorum.Benden pas sıradaki bilgili arkadaşlar gelsin :)

bence biraz uzatalım,hiç body yapmayan biri bile öfff vucut süper olmuş diyince kimse sen kimsin geçmişin neki güzel vucut diyorsun diye konuşmuyor.Bir yorum yapmak için göz var nizam var bakınca resme kanatları eksikse görürsün bunun için on yıl vucut çalışmaya gerek yok bence.
not:kanat eksik diyince hakan79'un demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Ludactris ; bence.......diye başlayıp benim fikrim bu diyerek bitirmiş sözünü..Castorpollux da yok üç günlük spor geçmişin gibi şeyler söylemiş..yani ludactrisin söylediği,costorpollux un söylediğinden daha az rahatsız etti beni..Yukarda saydığınız kriterler içinde sağolun artık ona bakarak kimler yorum yapabilir kimler yapamaz öğrendi herkez...Bu arada Hakan79 tebrikler...Benimde spor geçmişim pek fazla değil ama affola..

amma uzattınız kapansın konu artık !! fazlasıyla offtopic oldu

herkes düşündügünü tabi söleyebilir ama bu spor a yıllarını vermiş birine daha iki günlük çocuk biraz bilek çalış bilmemne derse ben gerilirim , rahatsız olurum ...

bilmiyorsanız bu işin adabını öğrenin

Nasıl bi doktora herhangi bi vatandaş hastayı şöle muayne et böle yap diemezse aynı şey bu durum içinde geçerli , yapılan yorumun bi anlamı yok

amma uzattınız kapansın konu artık !! fazlasıyla offtopic oldu

herkes düşündügünü tabi söleyebilir ama bu spor a yıllarını vermiş birine daha iki günlük çocuk biraz bilek çalış bilmemne derse ben gerilirim , rahatsız olurum ...

bilmiyorsanız bu işin adabını öğrenin

Nasıl bi doktora herhangi bi vatandaş hastayı şöle muayne et böle yap diemezse aynı şey bu durum içinde geçerli , yapılan yorumun bi anlamı yok

aynen katılıyorum pain&gain.bazı arkadaşlar ki spora yeni başlayıp hakan gibi bir sporcuyu eleştirmişler.tabiiki bunu söylemek bize düşmez fakat biliyorumki hakan da kimsenin kalbini kırmamak için söz söylememiş.arkadaşlar eleştiri yapmadan önce, eleştiri yapacağınız kişinin tecrübelerine bakın isterseniz. tamam eleştiri yapanlarada tecrübesiz demiyorum sonuçda tecrübe vücutla alakalı bir durum değil fakat daha dün spora başlayan adamlarında direk en popüler topic e giripde birşeyler yazmış olmak için eleştiri yapması gereksiz.neyse hakan gibi başarılı bir sporcu davranışlarıylada göstermiş sporcu ruhunu.başarılarının devamını diliyorum hakan.

aynen katılıyorum pain&gain.bazı arkadaşlar ki spora yeni başlayıp hakan gibi bir sporcuyu eleştirmişler.tabiiki bunu söylemek bize düşmez fakat biliyorumki hakan da kimsenin kalbini kırmamak için söz söylememiş.arkadaşlar eleştiri yapmadan önce, eleştiri yapacağınız kişinin tecrübelerine bakın isterseniz. tamam eleştiri yapanlarada tecrübesiz demiyorum sonuçda tecrübe vücutla alakalı bir durum değil fakat daha dün spora başlayan adamlarında direk en popüler topic e giripde birşeyler yazmış olmak için eleştiri yapması gereksiz.neyse hakan gibi başarılı bir sporcu davranışlarıylada göstermiş sporcu ruhunu.başarılarının devamını diliyorum hakan.

herşey için teşekkür ederim öncelikle yorum yapanların eksiklik olarak gördüğü bölgeler kişisel tercihler olabilir sonuçta bir vucut kalıbı varda herkes o şekle gelmeye çalışmıyor bunu defalarca söyledim herkes hayalindeki vucudu yapmalı benim hayalimde ki vucutta da bazı yerler bilinçli olarak geri planda bırakılmıştır bilek olarak kastedilen sanırım ön kol bölgesi ben o bölge yi hiç çalıştırmıyorum sadece biceps idmanında çalıştığı kadar çünkü o bölgenin aşırı kalın olmasının kol estetiğini bozdugunu düşünüyorum el bileginden biceps e doğru kalınlaşması daha hoşuma gidiyor bu konuda eleştiri yapan arkadaşı umarım bilgilendirmişimdir bu forumda neredeyse 3 yıldır varım ilk zamanlar bu tarz yazılara sert cevap veriyordum ama zamanla insan olgunlaşıyor sanırım her türlü eleştiriniz için teşekkürler

Back
Yukarı