Haftalık programım nasıl?

PAZARTESİ: göğüs + önkol
SALI: omuz + arka kol
ÇARŞAMBA: boş
PERLŞEMBE: göğüs+önkol
CUMA: omuz+ arkakol

program bu normal olarak. Her gün olmamak kaydıyla, çalışma sonrası 10 dakika koşu ve mekik de var. Hareketleri 4 set, x 10 1 de ısınma var. Her bir bölge için 4 hareket var.
Kanat yok, arada kanat hareketleri yapıyorum bazen.

Çarşamba ve cumartesi boş olmak zorunda. Arad pazar gidip kanat sırt giriyorum. Bacak girmiyorm artık. Hareketler öncesi ısınm a olarak 1er set giriyorum squat filan.

1 hafta ara vermiştim bugün gittim, biraz düşüş olmuış hem kondisyonda hem ağırlık mktarında. Normal mi acaba? Programım sizce uygun mu, haftada 2 gün aynı bölge? Pazar ve cumartesi çarşamba mı boş olsun, 2 gün boş olsun diye yksa çarşamba ve cumartesi yeter mi sizce?

Bu programda korkum kollar. Her gün çünkü çalışıyor, dinlenemiyorlar. Kollardan bir tane yapıp diğerlerini kanat sırta mı çevirsem?

Eğer hang ihareketleri yaptığımı söyle derseniz ya buraya yazabilirim ya da https://www.bodyforumtr.com/threads/yanlış-mı-yapıyorum.108402/ burdan bakabilirsiniz.

Yardımcı olursanız sevinirm.

dostum bence kotu bı program

1 pazu
2 gogus
3 kanat sırt
4 bacak arka kol
hergun abs
ben bole yapıyorum sende bole yap bence

Sirt bacak nerde ?[DOUBLEPOST=1428692360][/DOUBLEPOST]At programi çöpe hayatimdan 1 dakika çaldın[DOUBLEPOST=1428692416][/DOUBLEPOST]
dostum bence kotu bı program

1 pazu
2 gogus
3 kanat sırt
4 bacak arka kol
hergun abs
ben bole yapıyorum sende bole yap bence

Seninki daha kötü.

Sirt bacak nerde ?[DOUBLEPOST=1428692360][/DOUBLEPOST]At programi çöpe hayatimdan 1 dakika çaldın[DOUBLEPOST=1428692416][/DOUBLEPOST]

Seninki daha kötü.
dostum sırt ve bacagıda yazdım once ''oku'' ayrıca ben olesıne bı program soledım ayrıntılı degıl
tabi siz ustasınız siz prosunuz bız sıze hayranız...[DOUBLEPOST=1428693036][/DOUBLEPOST]ayrıca o kadar pro sporcusunuz madem yazın bı ornek calısma programı bılgılenelım

dostum sırt ve bacagıda yazdım once ''oku'' ayrıca ben olesıne bı program soledım ayrıntılı degıl
tabi siz ustasınız siz prosunuz bız sıze hayranız...[DOUBLEPOST=1428693036][/DOUBLEPOST]ayrıca o kadar pro sporcusunuz madem yazın bı ornek calısma programı bılgılenelım

Dostum pro olmana gerek yok 200 gr kas olan bicepse 1 gun ayiriyorsn vucudunun yarisini olusturan bacagi 2 bolge calisiyosn oda tek gün. 70 kg desen 35 kg si bacak 200 er gr biceps . Akıl var mantık var

pekı napiyim dostum sen soyle

Bu arada çok güzel bir program yazcam merak etme yayinlicam burdanda onla ugrasiyorum sabahtandir derste bile :D emin ol sen de uygularsin.

dostum tmm da napıyım sımdı ben pazu olan gune ne eklıyım bacak olan gunden ne cıkarıyım[DOUBLEPOST=1428693522][/DOUBLEPOST]
Bu arada çok güzel bir program yazcam merak etme yayinlicam burdanda onla ugrasiyorum sabahtandir derste bile :D emin ol sen de uygularsin.
ayrıca malesef spor salonuna gıdemıyorum ondanda kaynaklanıyor bıraz programım

Dostum kisaca sana bisiler anlatiyim. Bölgesel calismanin amaci ne ? Yani bir kasi haftada 1 kere calisnca nolcak ? Ha diceksinki sonuna kadar zorliyoriz kası o yüzden 1 kere giriyoruz daha iyi gelisiyor diye dusunuyorsun ama en buyuk hata. Hele hele bicepsi ve tricepsi haftada 1 kere calismak cok buyuk hata. 3 4 yillik gecmisin yoksa ciddi anlamda agir girmiyorsan yani bir kasi haftada 1 kere calistirmak bosa zaman kaybi. Haftada 2 kere bench yapmak varken niye 1 kere yapiyorsun ? Sinir sistemjni %85-90 arasi zorlamiyorsan ki zorlayamazsin pro olman lazim haftada 1 kere calismak zaman kaybi 2 gun sonra kasin toparlancak 5 gun bosa bekliceksn.

Dostum kisaca sana bisiler anlatiyim. Bölgesel calismanin amaci ne ? Yani bir kasi haftada 1 kere calisnca nolcak ? Ha diceksinki sonuna kadar zorliyoriz kası o yüzden 1 kere giriyoruz daha iyi gelisiyor diye dusunuyorsun ama en buyuk hata. Hele hele bicepsi ve tricepsi haftada 1 kere calismak cok buyuk hata. 3 4 yillik gecmisin yoksa ciddi anlamda agir girmiyorsan yani bir kasi haftada 1 kere calistirmak bosa zaman kaybi. Haftada 2 kere bench yapmak varken niye 1 kere yapiyorsun ? Sinir sistemjni %85-90 arasi zorlamiyorsan ki zorlayamazsin pro olman lazim haftada 1 kere calismak zaman kaybi 2 gun sonra kasin toparlancak 5 gun bosa bekliceksn.
hmm o zmn hergun tum bolgelerı yapıyımmı ?

Gıkınıda cikarma dostum dalga mi geciyon ne ? Surda vaktimi harcayip bisiler anlatiyoz iyilik yaramiyo. Iyi sporlar . Git bicepse 5 hareket falan gir sen

Program altında yazıyordu. Ayrı bacak günü çalışmayı bıraktım. Bacağımın şekli iyi. Zaten hemen hemen her gün çok tekrarlı birer set yapıyorum. Kanat sırtı da pazar günü yapabiliyorum.

haklısın dostum saygısızlıgımdan dolayı ozur dılerım arastırıp kendıme daha derın bı program cıkarmam gerek dedıgın gıbı 1 gun sadece pazu calısıp 3 4 gun bekletmek sacmalık

Program altında yazıyordu. Ayrı bacak günü çalışmayı bıraktım. Bacağımın şekli iyi. Zaten hemen hemen her gün çok tekrarlı birer set yapıyorum. Kanat sırtı da pazar günü yapabiliyorum.

Kardesim bu kafayla gelişemezsin. Benim arkadas var bi tane oda senin kafadan. Sporu ciddiye alin önce. Sonrasinda bu sporun adı vücut geliştirme. Kol gelistirme gogus gelistirmek degil. Sırtı da pazar gunu yapiyorum falan diyorsun yazmayi bile unutmussun demekki önemsemiyorsun. Vucudun yuzde 70 jni olusturuyor bu calismadigin 2 bolge. Daha önemli bisi yok bunda. Powerliftinge bakarsan adamlar bench pressde bacaklarindan güç aliyorlar cunku bunu kullanmayi biliyorlar biz daha bacak calismayi bilmiyoruz. Mesela her harekette kalcani kullanirsin ondan güç alirsin hersey kalçadan baslar ama sen calismadigindan bilmiyorsun :( deadlift bench press squatin kac kg de kac barfiks cekiyorsun ?

Squat 60 civarı. makine hareketlerinde tabi daha yüksek oluyor

Zaten amacım programımı değiştirmeye çalışmak. Çünüjk sırt ve kanat hariç her yerim sert ve toplu ama sırt kanatta sorun var işte. Bu programda omuz yerine kanat sırt mı girsem ya da bir önkol yerine kanat sırt?

Squat zaten fazla yapmaya korkuyorum, dizimden korkuyorum. Bir şeyler var. Sumosquat yapıyorum her gün.

SALI: kanat +bacak
PERLŞEMBE:omuz+arkankol
CUMA: göğüs + önkol
pazar: kanat +bacak
pazartesi: yine omuz +arkakol

SALI: omuz+bacak
PERLŞEMBE:kanat+arkakol
CUMA: göğüs + önkol
pazar: omuz+bacak

bu iki programdan hangis idaha iyi olur?

önkol yaptıktan sonra hemen arkakol çalışmayayım dyorum. Ama bu sefer de arkakoldan hemen sonraki gün önkol çalışmış oluyorum. Yani ikisi arasında bir gün oluyor muhakkak. Arkakol daha zor olduğu için ondan sonra mı bir günü boş bırkayım? Bunun için

PAZARTESİ:omuz+arkankol
SALI: kanat +bacak
PERLŞEMBE:göğüs + önkol
CUMA:omuz+arkankol
pazar: kanat +bacak
pazartesi: yine göğüs + önkol

böyle prtogram lazım. Bunda da göğüste zorlanan arka kol, ertesi gün arkakol çalışacağım.

kanatla sırtı aynı gün çalışmak daha mı iyi?

Back
Yukarı