Batu Özkan
Üye
sen zorladıkça yemek kapasiten artacaktır rica ederimfazla yemek yiyemiyorum ama denerimteşekkür ederim tavsiyen için

sen zorladıkça yemek kapasiten artacaktır rica ederimfazla yemek yiyemiyorum ama denerimteşekkür ederim tavsiyen için
sen zorladıkça yemek kapasiten artacaktır rica ederim![]()
sen zorladıkça yemek kapasiten artacaktır rica ederim![]()
sen aldığın karbonhidratı yaktıkça göbek oluşmicak karbonhidrat antreman sırasında harcanıcak ardından protein desteğiyle şişiriceksin farzedelim yakamadın 1 kere sürekli çalıştığın için fazla göbek çıkmaz hafif bi yağ tabakası BELKİ olabilİr şuan senin önceliğin hacim olduğu için hacim kazanmaya bak hacim kazandıktan sonra ihtiyaç duyarsan 1-2 ay bi yağ yakma programına soktunmu kendini biter işBir sorum olucak sana ben çok yemek yiyince bende yağ olucak yağ olunca hayli göbekte çıkıcak karın kasları yağdan görünmez bu sefer bütün çalıştığım kas filan boşa olur ?[DOUBLEPOST=1387226714][/DOUBLEPOST]
Bir sorum olucak sana ben çok yemek yiyince bende yağ olucak yağ olunca hayli göbekte çıkıcak karın kasları yağdan görünmez bu sefer bütün çalıştığım kas filan boşa olur ?
sen aldığın karbonhidratı yaktıkça göbek oluşmicak karbonhidrat antreman sırasında harcanıcak ardından protein desteğiyle şişiriceksin farzedelim yakamadın 1 kere sürekli çalıştığın için fazla göbek çıkmaz hafif bi yağ tabakası BELKİ olabilİr şuan senin önceliğin hacim olduğu için hacim kazanmaya bak hacim kazandıktan sonra ihtiyaç duyarsan 1-2 ay bi yağ yakma programına soktunmu kendini biter iş
hep bu yüzden kaybediyoruz zatenBu kadar basit mi ?Eskiden bunlar gözümde ne kadar çok büyürmüş hepsi bir bahaneymiş keşke zamanında çalışsaydım
![]()
hep bu yüzden kaybediyoruz zaten![]()
umarım devam ederEvet ah şu üşengeçlikYabancı dizideki heriflere özenip başladım iyi ki başlamışım
![]()