Miracle
Üye
Merhaba.
Haftada 4 kez body ve 4 kez mma yapmaya başladım.
Düzenli olarak 3 sene önce başladım body yapmaya.
Daha önce thai box yaptım uzun bi süre.
Şimdi ise hepsini birleştirmeyi düşünüyorum. Fakat fazla gelir mi diye korkuyorum.
Pzt salı çarşamba perşembe MMA (19-20.15)
diğer kalan günler + salı günü öğlen(13-14 gibi) body yapmayı planlıyorum.
Beslenme düzenim iyi sayılır, yaklaşık 15 20 gündür çok dikkatli besleniyorum ( en azından proteınımı aksatmıyorum)
Overtraining gibi birşey olabilir mi beslenmem iyiyken?
MMA ye kardiyo gibi bakıyorum, eskisi gibi çok ağır güç çalışmıyoruz, jiujitsu ve vuruş olarak ayrılıyor antremanlar ondan pek kasları yorcagını sanmıyorum body kadar.
Tabi bu haftada 8 olayı fazla her zaman devam edilemez ama bir süreliğine devam etmeyi planlıyorum.
Öneri eleştiriye açığım, aynı anda bu işi yapanlar yorumlarını esirgemesin lütfen
edit: Body zamanları normalde akşam partnerle (19-21 arasında oluyor)
Haftada 4 kez body ve 4 kez mma yapmaya başladım.
Düzenli olarak 3 sene önce başladım body yapmaya.
Daha önce thai box yaptım uzun bi süre.
Şimdi ise hepsini birleştirmeyi düşünüyorum. Fakat fazla gelir mi diye korkuyorum.
Pzt salı çarşamba perşembe MMA (19-20.15)
diğer kalan günler + salı günü öğlen(13-14 gibi) body yapmayı planlıyorum.
Beslenme düzenim iyi sayılır, yaklaşık 15 20 gündür çok dikkatli besleniyorum ( en azından proteınımı aksatmıyorum)
Overtraining gibi birşey olabilir mi beslenmem iyiyken?
MMA ye kardiyo gibi bakıyorum, eskisi gibi çok ağır güç çalışmıyoruz, jiujitsu ve vuruş olarak ayrılıyor antremanlar ondan pek kasları yorcagını sanmıyorum body kadar.
Tabi bu haftada 8 olayı fazla her zaman devam edilemez ama bir süreliğine devam etmeyi planlıyorum.
Öneri eleştiriye açığım, aynı anda bu işi yapanlar yorumlarını esirgemesin lütfen

edit: Body zamanları normalde akşam partnerle (19-21 arasında oluyor)