Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır fitness yapıyorum... İlk 2,5 ay fullnody tüm vücut egzersizleri yaptım ve idare eder bir gelisim gözledim kendimde... Sonrasında meşhur bilinen haftada 4 gün cift bölge splite geçtim ve halen bu programı uyguluyorum... Fakat artık vücudumda ne kadar ağır girsemde önceleri gibi çalıştığım bölgelerde ağrı hissetmemeye başladım... Bende bu yüzden programı biraz değistirmeye ve yaza kadar kendimi zorlamaya karar verdim... Programım split ve upper split karısımı bir program oldu sizce uygun mudur? Programı kasların min. Dinlenme süresi üzerinden hesaplayarak yaptım... Bu arada önceden söyliyeyim ilk 3 ay bacakda giriyordum fakat bacaklarım genetik olarak büyük ve kalın olduğundan daha da büyüdüler bende orantıyı tutturmak için artık sadece üst vücut giriyorum maalesefki... Bacak günlerim en verimli günlerimdi ama sıkıntı işte... Nyse programı yazayım...
Pzrtsi=Off (seansları kaçırıyorum derslerden dolayı dinlenme günü maalesefki bugün olmak zorunda)
Salı= Göğüs+Triceps+abs
Çarş=Sırt+Biceps
Perş=Omuz+abs
Cuma=Göğüs+Triceps
Cumartesi=Sırt+biceps+abs
Pazar=Omuz
Sizce uygunmudur ne düşünürsünüz bu tarz bir programla gelişim iyi olur mu?
Pzrtsi=Off (seansları kaçırıyorum derslerden dolayı dinlenme günü maalesefki bugün olmak zorunda)
Salı= Göğüs+Triceps+abs
Çarş=Sırt+Biceps
Perş=Omuz+abs
Cuma=Göğüs+Triceps
Cumartesi=Sırt+biceps+abs
Pazar=Omuz
Sizce uygunmudur ne düşünürsünüz bu tarz bir programla gelişim iyi olur mu?