Haftada 5 Gün

Gookhan34

Yeni Üye
İyi geceler. Ben daha öncecen kardio diyet ağırlık çalışıyordum. Çok sevdiğimiz bir abimizin yanına kısaca hocamın salonuna yazıldım.Bana biraz daha çok ilgi gösteriyor. Anlayamadığım bir şey var beni haftada 5 gün bodyde görmek istiyor kardio ve ağırlık çalışıyorum. Fakat bildiğimiz bir şey var kaslar dinlenmeden kuvvetlenmez. Hocama soramıyorum bu 2 gün yeterli olur mu diye. Sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir ?

Saten kas grublarının en fazla dinlendiği sistem 5 günlük sistemdir. Sizin anlayacağınız şekilde anlatayım ; 5 günlük çalışma sisteminde hergün bir bölge çalıştırılır. Örneğin pazartesi biceps-triceps yaptık bir sonraki hafta pazartesiye kadar biceps-tricepsi çalıştırmayız.Buradaki amaç haftada tek sefer bir bölgeye masimum yüklenerek hacimlenmektir. İyi forumlar....

Her gün farklı bir bölge mi giriyorsun ? Önemli olan nokta bir kas grubunu kaç gün sonra çalıştırdığın. Ayrıca en iyi sistem diyemeyiz. Sonuçta farklı kombinasyonlarda yeterli olacaktır. Önemli olan 4 gün gitsen bile çalışacağın bölgelerin günlere dağılımıdır.

Ben dediğiniz hiç bir şeyi yapmıyorum :D Antreman sistemi şöyle Kardio ağırlık karışık ağırlıkta bir bölge değil her bölgeye giriyoruz haftada 5 gün hem göğüs hem kol hem arka kol hem omuz hem bacak çalışıyorum. Benim amacım yağ oranı düşürüp kas çıkarıcaz.

Ant. sisteminde elbet göğüs kol omuz bacak vs. olacak sen bize ne gün hangi kası veya programı uyguladığını söyle.

ayrıca haftanın 3 günü spor yapmakta yeterlidir. Sen 1 ay yaparsın sonra bıkarsın benden demesi.

Back
Yukarı