arkadaşlar öncelikle yaşım 16 ve 59 kiloyum, hedefim günde 3600 kalori veya üstü almak ve haftada 1 kilo alabilmek eğer aldığım kalori ihtiyacımı karşılamıyorsa kusana kadar yemek istiyorum ama öncelikle aldığım kaloriyi bilmek istiyorum
günlük beslenme programım;
Sabah
Cici Bebe Süt 1 bardak ; içindekiler(cici bebe bisküvi , 3 adet yumurta , süt , fındık ezmesi, muz)
beyaz peynir , kaşar peyniri , siyah zeytin , yeşil zeytin , 1-2 dilim beyaz ekmek
Öğlen
2-3 Tabak etli pilav yada 1-2 Tabak Makarna
Akşam
1-2 Tabak pilav yada 1 Tabak makarna
Yatmadan öncede aynı şekilde cici bebe süt
Ek olarak; spordan sonra whey protein kullanıyorum üzerinde 100g için 1600cal felan yazıyor.
arkadaşlar beslenmem haftada 1 kilo alabilmek için yeterlimi yetersizse dahada fazla abanmak istiyorum. şimdiden tavsiyelerinizi bekliyorum
günlük beslenme programım;
Sabah
Cici Bebe Süt 1 bardak ; içindekiler(cici bebe bisküvi , 3 adet yumurta , süt , fındık ezmesi, muz)
beyaz peynir , kaşar peyniri , siyah zeytin , yeşil zeytin , 1-2 dilim beyaz ekmek
Öğlen
2-3 Tabak etli pilav yada 1-2 Tabak Makarna
Akşam
1-2 Tabak pilav yada 1 Tabak makarna
Yatmadan öncede aynı şekilde cici bebe süt
Ek olarak; spordan sonra whey protein kullanıyorum üzerinde 100g için 1600cal felan yazıyor.
arkadaşlar beslenmem haftada 1 kilo alabilmek için yeterlimi yetersizse dahada fazla abanmak istiyorum. şimdiden tavsiyelerinizi bekliyorum