0xygen
Üye
Arkadaşlar merhaba.Ben yaklaşık 1 senedir bu spor ile uğraşıyorum ve artık hacim kazanmak ve büyümek istiyorum.Bunun için kendime bir bir beslenme programı yaptım. Eğer programı inceleyip bana hatalarımı söyleyebilirseniz çok memnun kalırım.
Sabah- 4 yumurta+1 bardak yulaf (kuru meyveli ve fındıklı)+domates+3 kaşık lor peyniri+2 dilim tam tahıllı ekmek+gainer
Ara Öğün - Domatesli lor peynirli tost veya Fındık-Muz-Badem+Süt
Öğlen(Antremandan önce) - (Yoğurt+Makarna+Tavuk Göğsü) yada (Ton balığıklı Salata+Tam tahıllı ekmek) yada (bulgur+kırmızı et) Spora gitmeden yarım saat önce whey protein+kreatin+n.o.-xplode
Akşam(Antreman sonrası) - Gainer+ Bol proteinli Kırmızı et-Tavuk-Ton Balığı+Yoğurt
Ara öğün - Süt-Elma-Badem-Ceviz-Fındık tarzı şeyler
Yatmadan önce - Yoğurt-Süt-Kazein tarzı şeyler- Glutamin
Sabah- 4 yumurta+1 bardak yulaf (kuru meyveli ve fındıklı)+domates+3 kaşık lor peyniri+2 dilim tam tahıllı ekmek+gainer
Ara Öğün - Domatesli lor peynirli tost veya Fındık-Muz-Badem+Süt
Öğlen(Antremandan önce) - (Yoğurt+Makarna+Tavuk Göğsü) yada (Ton balığıklı Salata+Tam tahıllı ekmek) yada (bulgur+kırmızı et) Spora gitmeden yarım saat önce whey protein+kreatin+n.o.-xplode
Akşam(Antreman sonrası) - Gainer+ Bol proteinli Kırmızı et-Tavuk-Ton Balığı+Yoğurt
Ara öğün - Süt-Elma-Badem-Ceviz-Fındık tarzı şeyler
Yatmadan önce - Yoğurt-Süt-Kazein tarzı şeyler- Glutamin