Boy , yağ oranına göre eğer gerekiyorsa gaineri tercih ederdim ben senin yerinde olsaydım. Hacim çalışması yaptığım zamanlarda gaineri hiç tercih etmedim , whey alıyorum ki bu işi yapıyorsan düzenli alınması gereken supplementlerin başında geldiğini düşünüyorum. Gainer'e masraf yapmaktansa creatin , gh max vs.'e veriyorum , gainerin tercih sebebi olan karbonhidratı da normal beslenmemden karşılıyorum. 85 kilosun , tahmin ediyorum ki kilo almak gibi bir derdin yoktur. Kas hacmini arttırman önemli , kas kütleni. Bu nedenle de whey daha işe yarar olacaktır senin için.
Geçtiğimiz aylarda optimum gold standart whey kullanıyordum , son 2 haftadır değiştirdim. Doğrusu yazın pek yeme içmeme - antrenmanlarıma dikkat etmediğimden olacak ki beklediğim santim kazanımı olmadı. Ultimate Prostar kullanıyorum şuanda. İki haftadır düzene oturttum beslenme ve antrenmanı. İyi hissediyorum , henüz ölçüm olmadı ama etkili olacağını düşünüyorum. Şuan için Prostar hakkında tat hakkında bir şey söyleyebilirim , bu da gayet kullanılabiir olduğudur.
Yanında Universal GH Max ve Bcaa , glutamin içeriği için Hardline BCAA Matrix kullanıyorum. Bence BCAA Matrix ekstra bir ürün. İçeriği zaten çok zengin , emin olun etkisi de o yönde oluyor. Tavsiye ederim. Daha önce Scivation Xtend kullandım , bence kat kat daha iyi. Özellikle pump etkisi açısından.
Bunları yazdım ama hardline 3whey kullan derim. Bir sene kadar önce Hardline 3whey kullanmıştım ,en güzel santim pikini o zamanlarda yapmıştım. Muhtemelen kreatin içeriğinden dolayıdır , o zamanlar kreatin kullanmıyordum. Ancak bende saç dökülmesi yapmıştı biraz bu ürün , muhtemelen kreatin ile alakalı olarak. Da bu seyrek görülen bir durum , kullanıp hiç böyle bir şey olmayan arkadaşlarım da var.
Nox yerine Hardline BCAA Matrix al derim , BCAA alman gerek kesinlkle. Bu üründe taurin falan da var gerekli pump etkisini alırsın , nox almana gerek kalacağını sanmıyorum.
Hardline 3 Whey Matrix , Hardline BCAA Matrix , Dymatize Elite Casein = Bence fazlasıyla iyi bir kombin olur.