Merhabalar; Aradığım konuyu bulamadım bir türlü tavuk göğsü alıcam artık bimden veya başka yerden antremandan sonra yemek için ama haşlama mı? ızgara mı? Haşlama ise nasıl haşlanır? Fırında? Tost makınesi daha iyi diyen var. Ve ya mikro dalga? Saygılarımla.. Halil ibrahim Şanver
ızgara ya da haşlama olmasının çok bir önemi yok. ben haşlayarak yiyorum. tadını önemsemediğimden direkt tencereye su doldurup bodoslama tavuğu atıyorum ocakta suyu tamamen buharlaşana kadar haşlıyorum.
Teşekkür ederim ama öylede biraz uzun sürüyor protein tozu vb. kullanmadıgımdan biraz kısa surede olsun ıstıyorum. Not: spor salonu ve evımın arası 5 dakka.
Kardeşim uzun sürüyo falan yok spora gitmeden önce yapıcaksın hazır olucak... Önemli olan beslenmek başka seçeneğin yok. Spor salonu yakın olmayan insanlar ne yapsın?