Merhaba Victor, bildiğiniz üzere tavukların bir çoğunda hormon bulunmakta.Antibiyotiğe dayalı olarak tavuk etinde 3.günden sonra bakteri oluşumu başlamakta.Bu bakteri oluşumu insanı çok kötü zehirler.Sana önerim haftanın her günü haşlanmış tavuk yememen.Bu bir süre sana fayda sağalasa da bir süre sonra vücuduna zarar olarak geri dönecektir.Baktığımız zaman karbonhidrat ve proteini karşılıyor.Bir miktar yağ da aldığın zaman makrolar tamam, lakin lif tüketmediğin için bir kabızlık durumunda hayat kaliten ciddi miktarda düşecektir.Herşeyden az az yemeni sebzeleri öğünlerine eklemeni kesinlikle öneririm.Ton balık güzel bir protein alternatifidir.Pişirmene de gerek kalmaz, yemek yapamadığın zamanlarda ciddi miktarlarda işine yarayacaktır, sağlıcakla kal.