Hızlı kilo almak !!!

Arkadaşlar pazartesi günü fitness a başladım.Tartıya çıktığımda 66.4 gösteriyordu.Cumartesi günü ölçüldüm ve çok şaşırdım çünkü 67.6 gösteriyodu.Çabuk kilo almamın sebebi kas kütlesinin artması ve fitness yüzünden acıkıp çok yememmiş :)

Boy:185
Kilo:67

Sorum bu kadar çabuk kilo almamın bi sakıncası var mı ??

Hızlı kilo almak zararlıdır.Bi ay içinde 2 ila 4 arasında kg alımı yapmanızı öneririm.

Bir çok nedeni vardır eğer antrenamndan sonra tartıldıysan fazla olması normaldir.Yada büyük miktarda su tükettikten yada yemek yedikten sonra.

Arkadaşlar gerekli cevapları vermişler. Ayrıca forumda gerekli cevaplar mevcut. Önerebileceğim şey ise bu spordan hızlı olan birşeyler genelde vücuda negatif şekilde etki ederler.

kilo vermeye uğraşan biri olduğum için sizi hiç anlamıyorum :D ama shaq ın da dediği gibi bu sporda her şeyin hızlısı zarar

kilo vermeye uğraşan biri olduğum için sizi hiç anlamıyorum :D ama shaq ın da dediği gibi bu sporda her şeyin hızlısı zarar

Anlaşılmıycak pek birşey yok aslında vücudunuda verdiğin kilo kas/yağ olarak herhangi birinin kütlesinden gidicek.Sen gidip 1 ayda 8 kg verirsen kas kütlenden kaybın büyük oluyor ama sen 8 kgyi 4 aya bölüp yavaş yavaş verirsen kas kütlesinden kaybın az oluyor.

Anlaşılmıycak pek birşey yok aslında vücudunuda verdiğin kilo kas/yağ olarak herhangi birinin kütlesinden gidicek.Sen gidip 1 ayda 8 kg verirsen kas kütlenden kaybın büyük oluyor ama sen 8 kgyi 4 aya bölüp yavaş yavaş verirsen kas kütlesinden kaybın az oluyor.

yok olayın teorisini anlıyorum , anlamadığım bazıları kilo vermek için yırtınıyor bazıları ise nasıl kilo alırım diyo :D where is the adalet :D aktaramıyoz mu su kiloları ihtiyacı olana

Back
Yukarı