Gures+Body

dejavus

Üye
15 Yasındaym Guresciyim + olarak body yapmak istiorum bunun bi faydası olurmu güçlenmede ne zaman dinlencem filan ?

sorunu son kısmını anlamadım ama bi güreşçi body yapmak zorunda yok adamı yere sermek için güçü başka nerden almayı düşünüyorsun.kas geliştiren insanların kaldırdığı ağırlıklar zamanla artar buda güçlendikleri anlamına geliyor.

güreşçiler bildiğim kadarıyla ağırlık idmanıda yapıyorlar. güreşçiysen bir hocan olmalı. o seni bu konuda daha iyi bilgilendirir. güreş olarak boş kilo çok önemli çünkü ona göre siklette yarışıyor olursun. ağırlıkla kazandığın kasla güreşerek yaptığın kasın dayanıklılı bir olmaz. 15 yaşta ağırlık çalışması için erken.

Benim idmanlarımı yaptığım salon belediyeye ait ve belediyenin güreş takımından sporcular haftanın bazı günleri gelip güç antrenmanı yapıyorlar.Güreşçiler için ağırlık çalışmak olmaz olmaz

kardeşlerim ben 19 yaşındayım ve güreşe başlamak istiyorum.sizce yaşım uygun mu ? ben her ihtimali göz önüne alırım sorun yok ama görüşleriniz önemli

kardeşlerim ben 19 yaşındayım ve güreşe başlamak istiyorum.sizce yaşım uygun mu ? ben her ihtimali göz önüne alırım sorun yok ama görüşleriniz önemli

19 yasında gurese baslnır ama ıyı bır sporcu olmaksa amac sunu solım cok cok ıyı bır genetık gerek ornegın ahmet tascı oda cok gec baslmıstır ama zaten kendısı gures ıcın yartılmıs bırı

o yuzden ugrasmaya degermı dusunmek gerek

güreş yapacaksan ve eğer müsabakalara falan çıkıp başarı kazanmak istiyorsan "body-vg" olmaz ...

ama, hobi olarak olur tabi ki!::.)

bu erken yaş olayı da "güreş antrenörlerinin" ayrı bir takıntısı ve baştan savma işi !...aslında "şehir efsanesi" ...nedeni, güreş antrenörleri genelde "maaş "ile çalıştıklarından ve sporcu bolluğu karşısında bu tip formülasyonlara giderler..

ama, aslı yoktur...18-19 yaşında da "güreşe başlayıp ,zımba "gibi derece edenler mevcuttur...)

güreş yapacaksan ve eğer müsabakalara falan çıkıp başarı kazanmak istiyorsan "body-vg" olmaz ...

ama, hobi olarak olur tabi ki!::.)

bu erken yaş olayı da "güreş antrenörlerinin" ayrı bir takıntısı ve baştan savma işi !...aslında "şehir efsanesi" ...nedeni, güreş antrenörleri genelde "maaş "ile çalıştıklarından ve sporcu bolluğu karşısında bu tip formülasyonlara giderler..

ama, aslı yoktur...18-19 yaşında da "güreşe başlayıp ,zımba "gibi derece edenler mevcuttur...)
çok sağolun hocam ne zamandır bu işin asıl cevabını bekliyordum bende 15 yaşındayım güreşi seviyorum ve başlamak istiyorum ama yaşın çok geç diyorlar ayrıca hocam şurda yazanlar http://www.guresdosyasi.com/cocukvegures.html doğrumu bir bakarmısınız eğer doğruysa herkesin bir spora 7-8 yaşında başlaması lazım.

Hocan pek sıcak yaklaşmayacaktır.. Ne kadar güreşçi gördüysem hepsi body süs sporu olarak görür tipik şişme kas, ilaç, cart curt hikayeleri anlatırlar.. Ama böyle konuştuktan sonra bide salona gelip utanmadan hacim antremanı yapanlarda yok değil..

Benim güreşçi arkadaşım zaten ağırlık çalışıyordu ama ne yalan söyliyeyim güreş antremanlarını bırakıp body yapıp müsabakalara çıktığı günden beri sürekli ivme kaybetti ve güreşi bıraktı.. Bana kalırsa ikisi bir arada gitmez..

Güreşin güç kazanım için yapılan antremanı ayrı bodynin hacim antremanları ayrı hepsini yapmaya kalkarsan her gün antreman yapmak gibi saçma birşey olur güreşi bilmem ama bodyden kesinlikle verim alamazsın..

Ağırlıksız güreş olmaz güreşçilerin çoğu sıkı ağırlık çalışırlar hemde bizden daha fazla mesela biceps geliştirme amaçlı halata tırmanma üst vücut için mestan adını verdikleri çok garip ama etkili bir hareket var antrenöründen alabilirsin gerekli bilgiyi.

Back
Yukarı