GT veya Özel Üye nasıl oluruz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MaXimuS_

Yeni Üye
Foruma üye olalı bi yıl olacak bu sürede bilgi hazinem çok gelişti bilgi birikimime güveniyorum. Artık normal üyeliği bırakıp gt yada özel üye olup özel görevler almak istiyorum. Bu görevlerede fazlasıyla layık olduğumu düşünüyorum. Gt yada özel üye olmak için nereye müracat ediyoruz. Müracatlara kaç gün sonra cevap gelir bizi bilgilendirirseniz ona göre müracatımızı yapalım görevimize başlıyalım.

Son düzenleme:
GT uyeligi ve ozel uyelik yonetimce ilgili vasiflara uydugu dusunulen uyelere teklif edilir. GT uyeleri belirli donemlerde yenilenir. Vasiflardan bazilari : belirli aktiflik gostermek, ceza almamis olmak, uygun usluba sahip olmak, forumun gelisimine katikida bulunmak, paylasimci olmak vs gibi.

Bilgi birikiminize güveniyorsanız, forumda henüz tecrübesiz olan üyelere yardımcı olabilirsiniz.

Merak etmeyin forum neredeyse 24 saat kontrol ediliyor ve verdiğiniz emek mutlaka yönetimce görülür ve değerlendirilir.

Kimbilir belki bir dahaki gt seçimlerinde size de teklif gelir;)

GT uyeligi ve ozel uyelik yonetimce ilgili vasiflara uydugu dusunulen uyelere teklif edilir. GT uyeleri belirli donemlerde yenilenir. Vasiflardan bazilari : belirli aktiflik gostermek, ceza almamis olmak, uygun usluba sahip olmak, forumun gelisimine katikida bulunmak, paylasimci olmak vs gibi.

yazılan vasıfların hepsi bende var . şöyle bakıyorumda biçok gtden daha bilgiliyim daha aktifim.yönetime iletelim yeni davetler gönderilsin görevimize başlıyalım.

yazılan vasıfların hepsi bende var . şöyle bakıyorumda biçok gtden daha bilgiliyim daha aktifim.yönetime iletelim yeni davetler gönderilsin görevimize başlıyalım.

Samimi olmak gerekirse bu mesaj beni güldürdü, ardından da biraz sinirlendirdi, bir üyenin kendi kendini yeterli görüp, Gelişim takımına seçilmesine karar vermesi çok saçma, bir tür paradoks gibi (:

Hadi Gt alımlarının nasıl olduğunu öğrenmek için bu konuyu açtın, fakat ardından gelen bu içi boş özgüven, bu ego nedir?

Ben senin bir çok Gt üyesinden daha bilgili ve aktif olduğunu düşünmüyorum, öyle olmuş olsa dahi bu sana bunu söyleme hadsizliğini vermez.

Gt üyeliği için değil ama, hayatta saygın bir insan olmak için biraz mütevazı olmak gerekir..

Saygılarımla...

ne demek ben diğer gt üyelerinden daha aktif ve bilgiliyim ? Sen bu cümlenle kendini beğenmişlik yapıyorsun ayrıca diğer gtlerinde tepkisini çekebilirsin.kendini beğenmiş başka gtlerden bilgiliyim deyip onlara çamur atamazsın.ben sana açık konuşayım sanalda dahi olsak bile herkez kişiliğini yansıtır ve senden bu kişilikle gt mt olmaz.

Hasetlığınde bu kadarı . rambo gtlikten atıldın diye bizede kesik atmaya mı çalışıyon nedir :D . Sen gt olduysan benim on defa gt olmam lazım. Elinde bilgi metre varda biz mi bilmiyoruz santim santim bilgi mi ölçüyon. neyse polamiğe girmicem gt adayının bu tür şeylerle uğraşmaması lazım . bundan sonra bilgi amaçlı paylaşımlar paylaşacağım.

ne demek ben diğer gt üyelerinden daha aktif ve bilgiliyim ? Sen bu cümlenle kendini beğenmişlik yapıyorsun ayrıca diğer gtlerinde tepkisini çekebilirsin.kendini beğenmiş başka gtlerden bilgiliyim deyip onlara çamur atamazsın.ben sana açık konuşayım sanalda dahi olsak bile herkez kişiliğini yansıtır ve senden bu kişilikle gt mt olmaz.

Göz var nizam var gtlerin yazdıklarını takip ediyom yarısı hurafe abidik gubidik şeyler kalan yarısıda birbirinin dediklerini tekrarlıyo al takke ver küllak ben gelişim göremedim. Benim gibi vizyon sahibi birisi lazım bu takıma.

Hasetlığınde bu kadarı . rambo gtlikten atıldın diye bizede kesik atmaya mı çalışıyon nedir :D . Sen gt olduysan benim on defa gt olmam lazım. Elinde bilgi metre varda biz mi bilmiyoruz santim santim bilgi mi ölçüyon. neyse polamiğe girmicem gt adayının bu tür şeylerle uğraşmaması lazım . bundan sonra bilgi amaçlı paylaşımlar paylaşacağım.

Göz var nizam var gtlerin yazdıklarını takip ediyom yarısı hurafe abidik gubidik şeyler kalan yarısıda birbirinin dediklerini tekrarlıyo al takke ver küllak ben gelişim göremedim. Benim gibi vizyon sahibi birisi lazım bu takıma.

Vizyon sahibiyim diYON demek.Sen mi karar veriYON ? Düzgün konuşmayı ne zaman öğreniYON ?

Gt üyelerin takımdan atılması gibi bir tabir kabul edilemez, gt üyeler bu forumun daha iyi olması için bizimle birlikte elinden gelen gayreti göstermiş ve göstermeye devam etmektelerdir. Sadece özel hayatları sebebiyle forumdan uzak kaldıklarında yada başka sıkıntıları sebebiyle, kendi istekleri yada bizim gözlemlerimiz sonucu Gelişim Takımından çıkarılabilir, ancak her üye gibi yeniden bu takıma üye olma haklarını da taşırlar.

Kilit ve çöp

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı