GrowTaller Programı (Boy Uzatma)

öncelikle herkese merhaba. internette yaptığım araştırmalar sonucu esneme hareketlerinin boy uzamasına katkısı olduğunu öğrendim ve GrowTaller adlı bi program buldum fakat bu programın ne şekilde ne aralıkta ve kaç kez yapılacağı hakkında herhangi bir fikrim yok. Daha önce bu programı uygulamış arkadaşlar varsa ya da bu program hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

growtaller.jpg

growtaller2.jpg
growtaller3.jpg

bu forumda boy uzaması ile ilgili açılan konuların haddi hesabı yoktur...ne boy takıntılı insanlar varmış...
bu hareketleri yapıpda uzayan insan varmı acaba... boy uzaması = genetik....neden hala anlamıyorsunuz :)

bu forumda boy uzaması ile ilgili açılan konuların haddi hesabı yoktur...ne boy takıntılı insanlar varmış...
bu hareketleri yapıpda uzayan insan varmı acaba... boy uzaması = genetik....neden hala anlamıyorsunuz :)

Öncelikle cevabın ve ilgin için teşekkür ederim fakat herkes tarafından da bilinir ki boy uzamasının %75'i genetik %25'i beslenme ve çevresel faktörlerdir.
Ayrıca Esnetme hareketleri boy uzamasına yaptığı katkının yanında spor yapan biri için vazgeçilmezlerdendir. Bu yönden bu hareketlerin ne şekilde kaç kez yapılacağını merak ediyorum.

Back
Yukarı