Gold Fıstık Ezmesi (Kilo aldırır mı ? )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Driller
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beyler vücudum tamamen hattan oluşuyor ve günde 7-8 öğün yememe rağmen bulk yapamıyorum (yağlanamıyorum yani).Kilom 64 boy 177. Gold Fıstık ezmesi sizce kilo aldırır mı ? 1 ay boyunca gece yatmadan önce 2 muz + 1 litre tam yağlı süt + bal karışımı yapıp içip yatıryordum.İşe yaramadı.Bu ürün için tecrübesi olan var mı ?

Son zamanlarda şunu yaptığım oluyor. Akşam 10 gibi , 3 dilim kepekli ekmek ile gold fıstık ezmesi yiyorum, onun üzerine bir tabak yulaf ezmesi, muz ve süt döküp yiyorum. Bunu her akşam yapmıyorum tabi ama cok ciddi kilo aldım. 89 ile başladım şu an 97.5 kiloyum.

kalori açısından baya iyi fıstık ezmesi.100 gramı 700 kaloriye yaklaşıyor ama gold yerine evde kendin yapmanı öneririm.internette tarifleri var blenderdan geçiriyorsun falan filan.doğal beslenmen açısından söylüyorum çünkü alırsan çok tüketirsin ben bağımlısı oldum :) kilo aldırıyor kesinlikle

yedigin halde Kilo alamiyorsan demekki aldigin kalori miktari yeterli gelmiyor,daha cok yemen daha cok kalori alman gerekiyor demektir.Fistik ezmeside iyi kalori ihtiva eder yenebilir,evde kendi yapacaginyulaf,ceviz,badem,kuru üzüm karisimini süt ile blenderden gecirerek elde edecegin bir icecekde assa yukari 1000 kalori yapar denemeni tavsiye ederim.

İçinde dekstroz ve whey protein de var fakat yağı fazla.Enerji için yağdan çok karbonhidratı tercih edin bence.Ben de arada sıcak sütte eritip yulafla karıştırıp yerim müthiş bir tadı var.Calveninki daha lezzetli fakat fiyatı iki katı.

Back
Yukarı