Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar..ben 4 aydir calisiyorum ama bi sorun var.Sag gogsum buyuk sol gogsum ona gore daha kucuk.Ne yapmami onerirsiniz?bilgilerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim..
ağırlık kaldırırken presslerdee kaldırma esnasında bazen bozukluklar olduğunda bu tip durumlar oluyorr bir kolun diğerinden daha güçlü olması gibi benimde omuzumda aynı muhabbet varmışş sol omuz daha belirgin bendede ama göğüsü çeşit olarak çalışmak simetri konusunda önemlii göğüsü kopmle çalışmak ve doğru çalışmak öenmlii
saolsin... ben hareketi eskiden dogru yapamiodum kollarim sallaniyodu ama agirliklar artti ve simdi iyi yapiyorum.ayrica benim goguslerin yanlari cikti.gogsumun tam ortasinda bosluk varr.bunun bi caresi varmi acaba?
saolsin... ben hareketi eskiden dogru yapamiodum kollarim sallaniyodu ama agirliklar artti ve simdi iyi yapiyorum.ayrica benim goguslerin yanlari cikti.gogsumun tam ortasinda bosluk varr.bunun bi caresi varmi acaba?
Ya bende göğüse yükleniyorum ve faydasını aldım ağrılarım oluyo ve sertleşiyo ama hala sarkık ufak bi toparlanma var ancak genişleyip güzel gözüksün istiyorum.
kollarınızı eşitledikten sonra bu sorun ortadan kalkacaktır..agırlık güçlü olan kola bindiginden ötürü güçsüz olan kol ve kas sistemi gelişmiyor. bir diger önerim ise dumbell ya da bench'i makinada çalışmanız.