Gogus ucu

Merhaba arkadaslar benim boy 1.95 kilo 91 disardan bakista gobegim yok altlarda birazcik yag var fakat gogus uclarim biraz fazla. T-shirtten belli oluyor ben bu duruma sinir oluyorum. Plastik cerraha gittim test sonuclarimda jinekomasti cikmadi. Meme uclarinda cilt alti yagli dokuda genisleme (psödojinekomasti) yalanci jinekomasti varmis. Fakat bu jinekomasti olmamasina ragmen doktor fitness ve body ile eritemeyecegimi soyledi care liposuction (liposakşın) dedi. Ben bu gogus uclarini eritebilirmiyim sizce? Hareket onerirmisiniz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktor erimeyeceğini söylediyse yapıcak bir şey yok gibi.Yani zaten direk göğüs ucuna etki eden bir hareket yok sende biliyorsun.Onun için normal göğüs programlarından birini uygulayabilirsin ama doktorun dediğine göre erimeyeceği için ameliyat şart gibi geçmiş olsun..

bende bulka başladığımdandır meme uçlarım büyüdü deli oluyorum iğrenç bir görüntü. bununla ilgili bir başlık vardı şu an kış oldugundan kazaktan belli olmuyor yazın erir heralde. dedğim başlıkta erimez diyordu heralde ama bende 1 ayda meme ucu büüyüdüyse geri gider o zaman. yağdan oluyor

Back
Yukarı