GNC Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.491
hocam artık gnc nin protein tozları gelmiyor diye biliyorum,qnt markasını getiriyorlar acaba gnc ürünlerini nerden elde edebiliriz bilginiz var mı?

merhaba; bu ürünü zamanında bende kullandım gaz ve şişinlik olayı kişiden kişiye değişirki sütle içersen şişmen kaçınılmaz olacaktır.hafif tokluk hissi de verir çünkü adı üstünde gainer. soruna gelince , eğer iyi bir beslenmeye sahipsen ki bana göre en önemlisi beslenmedir, kilo alman kaçınılmaz. ürüne herkes laf atıyo gnc den supplement mi alınır felan diye ama bence gainer ürünü gayet bşarılı iyi tercih thums:

GNC 1850'den mi bahsediyorsunuz? bir porsiyonunda 90 gram şeker var

merhaba; bu ürünü zamanında bende kullandım gaz ve şişinlik olayı kişiden kişiye değişirki sütle içersen şişmen kaçınılmaz olacaktır.hafif tokluk hissi de verir çünkü adı üstünde gainer. soruna gelince , eğer iyi bir beslenmeye sahipsen ki bana göre en önemlisi beslenmedir, kilo alman kaçınılmaz. ürüne herkes laf atıyo gnc den supplement mi alınır felan diye ama bence gainer ürünü gayet bşarılı iyi tercih thums:

Gnc`nin hedef kitlesi genel olarak Tenisçiler, golfçüler vb. gibi sporculardır bu yüzden vücutçular için tam anlamıyla performanslı ürünleri yok laf atmalar o yüzden oluyor sonuçta forum bir vücutçu forumu.

Bir dönem spora ara vermiştim ama yaklaşik olarak 1,5 yildir tekrar yapiyorum ilk başlarda koşu ile başladim 79 kilo idim şimdi 71-72 değişiyor ve o zaman dan bu zamana sürekli barfik şinav mekik kol çalişmlari uyguladim eskiden olduğundan daha formdayim yalniz artik hacim geliştirmek istiyorum ve bgn itibariyle whey protein araştiyordum baktiğimda fiyati kilosuna göre çok uygun bir ürün almak istiyorum öneriniz nedir? Ayriyetten de 9 haftadir tony hortonun p90x programini uyguluyorum evde yorum yaparkmisiniz?

Arkadaşlar bu gnc iki ürün alana biri bedava gibi bi kampanya yapıyo ne iştir?var mı tavsiyeniz yeni başlıyorum bu işe.neler almalıyım?kilo var evet 103 kilo 186 boy 30 kilo yağ fazlam var

İlk göz ağrımdı. Fakat hiç etkisini göremedim...

Galiba acemilik günlerimdi o yüzden olsa gerek :)

katılıyorum GNC=KALITE
kreatinini kullanıyorum depolama yapıyorduk 15gunde tam verim alınır ya kreatinde depolamada ben 7.gun hissetmeye basladım kesıinlikle tavsiye ediyorum GNC i

4 aylık vücut geliştirmeciyim 5. ayıma gireceğim haftaya.bu ürünü bugün aldım ve aldıktan sonra bu kadar olumsuz tepki gördüm yine de bu ürüne olumsuz bakmayacağım çünkü bir ölçekte 21 gr whey protein var ve bcaa'nın doğal kaynağı.ayrıca amino asit profiline isteyen baksın 19 çeşit amino asit barındırıyor.istediği kadar kötü olsun sonuçta ben ihtiyacım olan whey'i karşılayacağım.1 ay deneyeceğim zaten ilk protein tozum oldu tecrübe olur hem bu yüzden pişman değilim de.tad olayına gelirsek biz vücutçular neler yiyoruz tadı berbat olan ton balık mı dersiniz loru sade yemek mi dersiniz yumurtayı içmek mi dersiniz..açıkçası ben artık hiçbirşeyden midem bulanmıyor belki bundan da olabilir ama,bu tozun tadını beğendim şahsen.ahım şahım bir tat yok ama güzel geliyor damağa,zaten 250 ml su ile karıştıracağınız için bu da küçük bir mebla olduğu için 2-3 yudumda bitiyor.1 ay sonunda etkilerini yine bu yazdıklarım altına edit gireceğim böylece benim gibi hem yeni başlayan hem de ilk protein tozunu alacak olanlara faydam olmuş olur..

4 aylık vücut geliştirmeciyim 5. ayıma gireceğim haftaya.bu ürünü bugün aldım ve aldıktan sonra bu kadar olumsuz tepki gördüm yine de bu ürüne olumsuz bakmayacağım çünkü bir ölçekte 21 gr whey protein var ve bcaa'nın doğal kaynağı.ayrıca amino asit profiline isteyen baksın 19 çeşit amino asit barındırıyor.istediği kadar kötü olsun sonuçta ben ihtiyacım olan whey'i karşılayacağım.1 ay deneyeceğim zaten ilk protein tozum oldu tecrübe olur hem bu yüzden pişman değilim de.tad olayına gelirsek biz vücutçular neler yiyoruz tadı berbat olan ton balık mı dersiniz loru sade yemek mi dersiniz yumurtayı içmek mi dersiniz..açıkçası ben artık hiçbirşeyden midem bulanmıyor belki bundan da olabilir ama,bu tozun tadını beğendim şahsen.ahım şahım bir tat yok ama güzel geliyor damağa,zaten 250 ml su ile karıştıracağınız için bu da küçük bir mebla olduğu için 2-3 yudumda bitiyor.1 ay sonunda etkilerini yine bu yazdıklarım altına edit gireceğim böylece benim gibi hem yeni başlayan hem de ilk protein tozunu alacak olanlara faydam olmuş olur..

1 ayda etki göreceğine inanıyorsan yanılıyorsun. supplementler etki göstermezler etki gösteren senin nasıl çalıştığındır nasıl beslendiğindir nasıl uyku düzeninin olduğudur thums: bunları yaparsan supplementler işe yarar

http://******/gnc-properformance/whey-protein-unflavored-454/1353.html
arkadaşlar 2 gün önce bu ürünü aldım.süte ekleyip içtim.güzelde tat verdi.kollarımdada çalışma sonrası ağrı oluşmadı ilk defa.sizce bu ürün nasıl?değerlerini falan ben anlamıyorum.değerli görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim

Katkı maddesi yok , kolay karıştırılıyor , tadı iyi olmasa da içilemeyecek seviyede değil. Başlangıç seviyesinde vücut geliştirmeye çalışan biri olarak , normal öğünlerle aldığım protein yetmiyordu. GNC whey den iki paket bitirdim . Kesinlikle katkısı çok fazla oldu. Tavsiye ederim.

kullandım,faydasını da gördüm fakat bize göre değil.gnc bu sektorun en doğal üreticisidir diğer sporcular gonul rahatlıgıyla kullanabılır amabız vucutcular ıcın cok pahalı.cunku cok fazla supplement kullanıyoruz ve her ay gnc e supplement parası verecek olursak kesın batarız.eger ılle deneyecegım dıyen varsa buyursun denesın,kesınlıkle verım alacaktır ama maddı durumunun da elverıslı oldugundan emın olması gerek.

Arkadasım amerikadan getirdi, nitrotech beklerken gnc geldi:/

Elimdeki nitrotechi antrenman sonrasına saklayıp gncyi sabah icicem.

Bi faydasını gorsem bari

Back
Yukarı