castorpollux
Üye
olumsuz bilgilerin başında instant özelliği gelir ki bu özellik bebek mamalarında dahi uygulanmaktadır.teknolojinin gelişmişliğinin bir gostergesidir suplament pazarında.ikinci olarak tad alma konusunda heralde 10 kişiden 5'i okey dese her yiğidin yoğurt felsefesi farklıdır diyebiliriz ama beğenen yok denecek kadar az.etki ise tamamen psikolojiye bağladığım bir unsur.yuzde 80 kullanıcı proteın tozunu etki olarak doğru yorumlayamaz.
Anlıyorum gnc whey proteini bu forumda kullanıp tavsiye eden olmadığı için denemeyeceğim ve farklı bir markaya yönleneceğim ki okadarda sizlerin tavsiyesini ciddiye alıyorum. Ama kesinlikle GNC gainer'ı son derece etkili, kilo alma başlığında özellikle marka belirtmedim ama kilo alma kısmı somut bir örnek olduğundan rahatlıkla söylenebilir. Son olarak burada protein tozu işe yaramaz diyorsanız sizin gibi bir üstadı ciddiye alırım ama diğer arkadaşların tüm gnc ürünleri dandik demesi bu ürüne otomatikmen haksızlık yapıldığını anlamama neden oluyor. Bunuda bilende bilmeyende konuşuyor olarak yorumluyorum.