GNC Whey Protein

Konusu 'Proteinler' forumundadır ve saydam tarafından 10 Ocak 2006 başlatılmıştır.

Bu ürün sizce nasıl ?

1. çok başarili

79,9%
  2. orta karar

14,3%
  3. başarisiz

5,8%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 96 üye.
  1. testesterone

testesterone Üye

Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    evet kesinlikle fitness ve sağlıklı yaşam için ek gıda almaya calışan yada eksik gıda alan kişilerin ragbet ettiği bir şirket ama dediğim gibi avrupada çok kaliteli ama türkiyeye bu tip ürünü getirmiyorlar flex dergisi okuyan varsa bilir

2. kerembey

kerembey Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Memur
    Yer:
    ankara
  3. loly21

loly21 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Suan aldim icmeye calisyiordum ve icemedim o kadar kotu bir tad i var yani direk doktum suya katip iciyordum istifra edicektim neredeyse... Fitness hocam bana bu urunu onerdi whey protein dedi gittim aldim ama ben bunu degistirmek istiyorum gnc den ne almalıyım sizce ? Bana oneride bulunun lutfen

4. Despo

Despo ADMIN Yönetici Admin

Beğenileri:
    6.095
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Serbest
    Yer:
    Danimarka
    Netten neden almiyorsun?
    Forumun sponsoruna bakin..

5. Tripcan

Tripcan Yeni Üye

Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul / Ataşehir
    2 Aydır Gnc Creatine Plus + Gnc Glutamine alıyorum fazla bir yol alamadım ( dengeli beslenme , düzenli uyku ve düzenli antreman yapmama rağmen ) Whey ne kadar kalitelidir bilemiyeceğim ama kanaatim Gnc nin VG ürünleri sadece yeni başlayanlar ideal , denildiği gibi kas kütlesi arttıkça yetersiz kalıyor. Amacım GNC yi kötü lanse etmek değil yanlış anlaşılmasın...

6. diker

diker Üye

Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar,
    gnc ürünlerini çok uzun bir zaman kullandım,açıkcası bazı ürünleri için güzel şeyler söylemek zor,multivitamin gib günlük hayata yönelik ürünler için bir şey demiyorum,yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi fitness gibi vatandaşa yönelik ürünler üretiyor daha çok,
    ama hakkını veren body ciler için zayıf buluyorum,
    reklama girmesin diye kısaca söylüyorum,
    "weider "den şaşmayın derim,

7. strongman67

strongman67 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    traıner
    Yer:
    çorlu
    weıder tek geçerim.kaliteli hep kullanıyorum

8. betreyal

betreyal Üye

Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Bende Gnc protein ve kreatin kullandım hatta Protein son bi ölçek aldı gümrükten malları kurtarabılrısek bsn ile devam edicem :) arkadasların dedıklerıne katılıyorum proteini agır calsısıcaklar ıcın pek yeterlı degıl aynı zamanda tadıda felaket helekı garıp bı meyve suyuyla karıstırırsanız daha da rezil ben sute bıraz kahve ekleyıp kullandım. Sonucta ıse yaramadımı yaradı ama emınımkı fitness dansa daha cok bodybuıldıng urunlerı cıkaran fırmaların proteınlerı cok daha ıyı sonuc verıcektır. Sutun sıskınlık yaptıgı kısılerde hazımsızlık yapabılır ama ben ne yesem oguttugum ıcın bana pek dokunmadı.hyper_ Yanlız sunuda soylıym proteının aksıne ben kreatını cok begenmıstım. Ilk anteremanda ınanılmaz performans artısı saglamıstı. Bana sorarsanız genıs bayı agı ve uygun fıyatıyla ılgı cekebılecek bı urun okula gıderken yolda durup bıle ıstedıgım an alabılırim yurtdısıyla yada sahte urunlerle cebellesmek ıstemeyen ve fıtness dusunenler ıcın onerılebılır...

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

9. Odinn

Odinn Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Bu ürünün sahtesi piyasada varmı ? Çünkü arkadaşım 50 milyona toplu getiren bir arkadaşından alabileceğini söyledi.
    Saygılar

10. betreyal

betreyal Üye

Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Olucagını sanmıyorum zaten fıyat olarak dıger urunlere kıyasla makul ayrıca bayısınden alıyoruz yanı sahte satan bı bayı dusunemıyorum..

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

11. Odinn

Odinn Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Anlıyorum teşekkürler

edit : teşekkür butonu!

Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2008
  12. tatt

tatt Üye

Beğenileri:
    74
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    kana karışma hızı olarak nasıldır gnc bilen var mı? ben de gnc whey aldım şimdi. katkısız ve tatlandırıcısız olduğu için gnc yi seçtim gold kart mı nedir ondan da olduğu için indirimle aldım. antrenmandan yarım saat önce içtiğim gnc whey kana yeterince hızlı karışabilir mi acaba? yararlı olur mu en azından?

13. :pEAce:

:pEAce: Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    istanbul
    Supplement satışı yapmak yasaktır /Sarc

Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2008
  14. 25reis25

25reis25 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yaklaşık 2 aydır bu ürünü kullanıyorum,bence faydalı bir ürün ama vücudumda kıllanmaya neden oldu.Baska ürünlerde de aynı sorunu yasar mıyım ,yardım edebilir mi biri?Çünkü yeni bir ürün alıcam buna göre

15. mertarif

mertarif Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    mühendis
    Yer:
    ist
    kilo aldırıcılar..

merhaba arkadaşlar,
    ben ağırlık çalışmadan önce biraz kilo almak istiyorum zayıf olduum için. daha önceleri gnc nin weight gainer ürününü kullandım biay bir gr alamadım. dedikleri şu en az 4 ay kullanmadan sonuç alınamaz. kilo aldırıcı bi ürün kullanan varsa lütfen bana ürün tavsye edebilir mi.

16. tatt

tatt Üye

Beğenileri:
    74
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    Mertarif ağırlık çalışmadan önce kilo alma. Ağırlık çalışmasıyla kilo al ki aldığın kilo kas kütlesi şeklinde olsun. Ağırlık çalışmadan weight gainer kullanmamalısın. En çok sorulan sorular başlığından aynen kopyalıyorum :

S- Vücut geliştirme yapmıyorum.Supplement kullanmamda sakınca var mıdır?
    C- Supplementler yani sporcu besinleri adı üstünde sporcuların doğal yollardan karşılayamadıkları ekstra besin ihtiyaçlarını karşılamak içindir.Buna rağmen kullanmanız böbrek,karaciğer vb.. hayati organlarda farklı rahatsızlıklara yol açarak sağlığınızı riske atacağı için kullanmamalısınız.

Ayrıca şu konuya da bakarsanız bb sporuna yeni başlayanlar için bile supplement önerilmiyor. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlarda-supplement-kullan-t8691.html

Yani siz beslenmeyle kilo alacaksınız. Kilo almayla ilgili arama yapın forumda yararlı bilgiler bulursunuz.

17. castorpollux

castorpollux Üye

Beğenileri:
    411
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    bazı arkadaşlar uçmuş gnc ürünleri kalitesiz felan diye...
    hatta bu yetmemiş tüm ürünlerinin berbat olduğunu söylemişler.merak ettim acaba bütün rünülerini kullandırlar mı?
    Şuan dolabımda gnc ürünü olan 11 adet ürün var. Somut olarak faydasından behsedebileceklerim
    Brewer's Yeast 500; iştah açma konusunda harika bir ürün öğün sayınız 5 ise bu ürün sayesinde rahatlıkla 7 ye çıkartabilirsiniz.İştah açması yanı sıra protein ve karbonhidrat içermesi artı avantaj.
    Fish Body Oils 1000;meşhur omega 3 yağı ile beyne faydası aişkar ama dediğim gibi somut anlamda faydadan bahsediyorum sadece bu ürünü güne başlarken alıyorum bir hafta sonra anlam veremediğim bir mutluluk-neşe olduğunu fark ettim.Sonra mutluluk veren besinler başlıklı bir yazıda tesadüf eseri omega 3'ün çok önemli bir yeri olduğunu gördüm.
    Weight Geiner;Benim bu kullandığım 4. kutu(2kglık)
    3 ölçek sütle 150 kalorilik değeri ile fayda almamak imkansız.Bir kutu yaklaşık bir ay 2 ölçeği bir litre sütle içmeyi tercih ediyorum bu durumda rahatlıkla bir ay gidiyor.

18. guardbody

guardbody Özel Üye

Beğenileri:
    1.600
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    KALİTE TEKNİSYENİ
    Yer:
    MAGNESIA
    biz uçtuysak sen göster bakalım etkileri nasıl oldu.belki before-after şeklinde kür sırasındaki gelişmeni bizlerlede paylaşırsın.kaç farklı ürün gördün hayatındada gnc reklamına giriyorsun.

Only Rocky ve antalya_07 bunu beğendi.
  19. castorpollux

castorpollux Üye

Beğenileri:
    411
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    Farklı ürün kullanma olayına girersek burada herkes elinde raporlarla gezmesi gerekir. hiç faydası yok diyen arkadaşın sözlerini sorgulama gereği duymazken benim kullandığım gnc ürünleri başarılı dememi nasıl reklam olarak görüyorsunuz? acaba kim reklam yapıyor?
    diye sorgulamamıza neden oluyor.
    gnc ile bir ilişkim yoktur keşke babam patronu olsaydı da burada reklamını yapıyor olsaydım sadece kendi kullandığım gnc ürünlerinin faydasını gördüğümü söyledim o yüzden faydası yooooook diyen arkadaşları tenkit etmem mantıksızsa sizinde bu ürün hakkında olumsuz bilgileri onaylamanızda o derece mantıksızdır.

galactica bunu beğendi.
  20. guardbody

guardbody Özel Üye

Beğenileri:
    1.600
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    KALİTE TEKNİSYENİ
    Yer:
    MAGNESIA
    olumsuz bilgilerin başında instant özelliği gelir ki bu özellik bebek mamalarında dahi uygulanmaktadır.teknolojinin gelişmişliğinin bir gostergesidir suplament pazarında.ikinci olarak tad alma konusunda heralde 10 kişiden 5'i okey dese her yiğidin yoğurt felsefesi farklıdır diyebiliriz ama beğenen yok denecek kadar az.etki ise tamamen psikolojiye bağladığım bir unsur.yuzde 80 kullanıcı proteın tozunu etki olarak doğru yorumlayamaz.

antalya_07 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş