"gkrt_07" Antreman - Beslenme Günlüğüm ### RESİMLİ ###

Sen iyi çalışmışsın dediklerinde doğru,
benim bir problemim var birilerine sordum yeri burası değil dendi, konu açtım yardım istedim cevap veren olmadı, sende başladığında vucüt yapın aşağı yukarı benim gibiymiş bu yüzden birde sana sorayım, benim bulunduğum ilçede düzgün biryer yok 1 yerde sadece cardio aletleri var ağırlık yok, başka bir yerde eksikte olsa idare edecek kadar ağırlıklar var ama cardio aletleri yok koşu bandı vs. cardio olan yerde belirli bir ücret karşılığında kart veriyorlar ve bu kart ile 16 sefer giriş yapabiliyorum 1 ayda bitirmemede gerek yok, ben diyorumki 2 salonada yazılayım haftanın 3 günü ağırlık 1 günü sıkı bir cardio yapayım diye düşündüm forumdada açıkladım ama cevap veren olmadı, ben böyle düşünüyorum nasıl sizce yada başka türlü ne yapabilirim dedim, sence nasıl yapmalıyım.

Çok masraflı olacaksa eğer gerek yok derim.
mesela 6 aylık kayıt yaptırdım ben 300tl - aylık 50tl.
siz de aylık asagı yukarı 50tl vereceksenız bır salona, 50+50 = 100 pek gerek yok bence.
agırlık olan yere kayıt olun, koşu bandı da işinizi görecektir elbette. :)

Teşekkürler, açıkcası 75tl bir salon diğeri 50 tl, artık birşeyler yapacağız olmadı bu işi birazdaha erteleyebilirim yapacak bişey yok.

Dostum cevapların için çok teşekkür ederim.

Sınavlar ve işlerim dolayısıyla 3 haftadır spora gidemiyorum, yeme içme altüst olmuş durumda.
pazartesıden ıtıbaren düzene oturtacagım tekrar. şuankı soguk halım.

4.AY

8jlz4.jpg

• Like
Reactions: Azi
bende daha fazla göbek var boy 1,71 kilo 80 1 haftadır diyetteyım her sabah yüzüyorum aç karnına bu hissedilir zayıflama kaç haftadan sonra başlar bide ben 7de yiyorum yemegı geçmı sence 6a mı almalıyım ve akşam yemegı önern varmı az kalorili baya yağlı vıcudum gögus ve karın senınkınden baya bi yağlı

usta evde mi çalışıyorsun salona yazıldın mı eğer evde yaptıysan bu vücudu çok iyi benim senden daha düşük yağ oranım var beni güzel motive edersin

'' Sabah 08.00 Kalkış.
08.30 Kahvaltı: 1 Yumurta Sarısı + 3 Yumurta Beyazı + 100gr LOR ile Omlet + Yarım salatalık :)

Saat 09.00 1 Dilim Pasta + 1 Fincan Sade Kahve :) (Dün ablamın d.günüydü gece 23.00'da börek ve pastayı yemektense sabah sadece 1 dilim pasta yemeyi tercih ettim) en azından akşam yesem daha cok pişman olacaktım :)

Öğlen 13.00 150gr tavuk + 50gr light yogurt.
13.30 : Çavdar Ekmeğine 150 gr füme et, bol yeşillik, soğan sandviç.

Saat 15.30 1 fincan sade kahve.

Akşam yemeği 18.00 Salata + 200gr tavuk + 2 yumurta beyazı ve lor ile omlet. ''

Merhaba gkrt_07 bu programla hem kilo verip hep vücudunu geliştirdin peki bu program protein ağırlıklımı?
Diyetisyene gidip bu programı kendime göre düzelttirmeyi düşünüyorum.

Kendi Boyum 1,78
Kilom 69
ayrıca fitness yapıyorum yağları eritmek amaçlı Şu an bendeki görüntü senin 1 AY 10 GÜN SONRA ki görüntün gibi diyebiliriz.

Bu program bendede işe yararmı bilemiyorum.Senin belli başlı her zaman yapmış olduğun antraman nedir ?
Yardımcı olursan sevinirim şimdiden
Teşekkürler,

ramazan dolayısıyla duzenlı gıdemıyorum, ztn yasadıgım sakatlık yuzunden 1,5 aydır gidemiyordum , ramazandan sonra tekrar form tutacagım, konu açık kalacak elbette. ramazandan 1 ay sonra ekleyecegım yenı fotoları tekrardan.

@Limon2012
evet, protein agırlıklı beslendim.
programa ek olarak sabahları 1 kase yulaf ezmesi yada müsli ekledim, son zamanlarda karb. arttırdım, öğlen ve aksam yemeklerınde bulgur ekledim.
özellikle antreman öncesı ogununde.
ramazandan sonra 1 ay form tutup, karb. agırlıklı besleneceğim.
3 ay bu sekılde devam edip hacim kazanmayı düşünüyorum, sonra def. a girip tekrar hacım calısmlarına baslamayı dusunuyorum.
önümüzdeki yaza kadar 2 bulk , 2 def. dönemi planlıyorum.

Back
Yukarı